Hotel reserveringssoftware

Onze hotel reserveringssoftware helpt je bij het managen van alles wat zich 'in-house' afspeelt. Naast het ordenen van alle reserveringen in een digitale agenda, is meteen zichtbaar wie ingecheckt is, hoe lang iemand verblijft en wie al betaald heeft. De agenda toont bijzonderheden, zoals een bestelde fles rode wijn of glutenallergie, zodat je daar direct rekening mee kan houden.

Ben je nu veel tijd kwijt aan het opmaken van facturen of versturen van bevestigingsmails? Met hotel reserveringssoftware is dit verleden tijd! Hierdoor kan je zelf genieten van meer vrije tijd of juist meer tijd besteden aan hetgeen wat er écht toe doet - je gasten.

 

 

De voordelen van hotel reserveringssoftware

  • ✓ Maximaliseer je omzet
  • ✓ Automatiseer factureren
  • ✓ Zie alles in één overzicht
  • ✓ Geniet van meer vrije tijd
  • ✓ Vind kansen in rapportages
  • ✓ Onthoud voorkeuren van gasten

 

hotel reserveringssoftware


RoomRaccoon’s gebruiksvriendelijke reserveringssysteem is gemakkelijk in gebruik zodat jij en je collega’s direct van start kunnen gaan, zonder training. Software of hardware kosten hoef je niet te dragen, want RoomRaccoon werkt in de cloud. Hierdoor is de software vanaf elke locatie, vanaf elk apparaat en op elk tijdstip beschikbaar.

RoomRaccoon is door ervaren hoteliers tot stand gebracht waardoor de behoefte van de hotelier aan de grond van iedere beslissing staat. Daarom biedt RoomRaccoon een alles-in-één oplossing, inclusief channel manager, boekingsmodule en reserveringssysteem. RoomRaccoon staat nooit stil. Er wordt altijd gezocht naar nieuwe mogelijkheden en innovatieve oplossingen – met aandacht op gebruiksvriendelijk. 


Hotel reserveringssoftware

Alle functies en voordelen

Duidelijk overzicht

Al je reserveringen worden direct en automatisch in je agenda geplaatst. In deze agenda kun je je gast toewijzen aan een bepaald kamertype en diezelfde gast kun je vervolgens slepen naar een andere kamer (figuurlijk dan…). De agenda geeft duidelijk overzicht van wie ingecheckt is en wie niet. Er wordt ook gedacht aan annuleringen: deze worden uit de agenda gehaald, maar nog wel bewaard in je gegevens.

Eenvoudig reserveringen beheren.


Maximaal omzet

Het verkopen van een hotelkamer is je core business, maar er zijn meer manieren om omzet te generen. Bijvoorbeeld met Add-Ons, de extra’s die je verkoopt naast je hotelkamer. Voorbeelden van Add-Ons zijn: een extra bed, late check-out, een fles Sauvignon of een speciaal arrangement. Daarnaast kan je slim de kamerprijzen aanpassen om vervolgens de resultaten te overzien in het rapport.

Slim gebruik van Add-Ons.

Automatisch factureren

Een gewijzigde kamerprijs, verschillende B.T.W.-percentages van Add-ons... heb je de Add-ons eigenlijk wel mee berekend? Dit kan veel makkelijker met RoomRaccoon’s online reserveringssoftware. Alle berekeningen worden automatisch en foutloos opgesteld in de factuur en daarna kun je deze direct printen of verzenden naar je gasten. Het tijdrovende overtypen van boekingsgegevens is niet meer nodig!

Geen fouten in B.T.W-percentages.

Tijd besparen

Hoeveel tijd besteed je nu aan je administratie? Hoe lang doe je over de night-audit of het verzenden van een aankomst-mail naar je gasten? Waarschijnlijk kost dit best wat tijd… En dat is zonde! Met hotel reserveringssoftware bespaar je tijd omdat administratie werkzaamheden, zoals het berekenen van facturen in Excel of inchecken van gasten, uit handen genomen wordt. Als hotelier heb je het al druk genoeg, toch?

Leun achterover en relax.


Persoonlijke e-mails

Met een gepersonaliseerde e-mail laat je weten dat je aan je gasten denkt. Een bevestigingsmail en annuleringsmail zijn standaard, maar je kunt gasten ook een pre-arrival mail sturen. Bijvoorbeeld met informatie over parkeermogelijkheden, bezienswaardigheden of ontbijt-opties. Of stuur een post-departure mail. RoomRaccoon vult de naam van je gast in waardoor alle mails persoonlijk geadresseerd zijn.

Automatisch en persoonlijk.

Onthoud voorkeuren

Met behulp van een hotelreserveringssysteem wordt het makkelijker om je gasten te bedienen. Waarom? Gratis reserveringssysteem onthoudt alle afgesproken prijzen en voorkeuren van je gasten. Hierdoor weet je voordat ze arriveren dat meneer Van Keulen een glutenallergie heeft en zijn vrouw graag een zachter kussen wilt. Ook kun je terugkerende gasten aan een bepaald prijstype koppelen.

Koppel prijzen aan gasten.

RoomRaccoon's hotel reserveringssoftware

Vraag nu je gepersonaliseerde gratis demo aan en geniet van de voordelen.

Ontvang direct je gratis demo

Inzicht in succes

Alle belangrijke informatie wordt getoond in RoomRaccoon's rapport. Bijvoorbeeld je bezettingsgraad (werkelijk gereserveerde dagdelen / maximaal beschikbare dagdelen) en RevPAR (totale kameromzet / beschikbare kamers), want dit zijn de graadmeters van jouw succes. Daarnaast toont het rapport welke boekingskanalen het meest opleveren, uit welke landen je gasten vertrekken en welke Add-Ons populair zijn. 

Inzicht in bezettingsgraad en RevPAR.


Betalingen op orde

RoomRaccoon laadt betalingsgegevens in wanneer iemand betaald heeft via een extern boekingskanaal. Vooruitbetalingen zijn geen probleem, zelfs als dit een voorschot is. De rekening kan namelijk gesplit worden. Wat bijzonder handig is wanneer iemand de kamer afzonderlijk wilt afrekenen. Groepsreserveringen zijn geen enkel probleem! Wie heeft wel betaald en wie niet? Dat zie je in de overzichtelijke lijst-weergave.

Diverse betaalmogelijkheden.

In de cloud

RoomRaccoon’s hotel reserveringssoftware is cloud-based. Dit betekent dat de software als een soort website werkt. Hierdoor kunnen jij en je collega’s vanaf elke locatie, vanaf elk apparaat en op elk tijdstip gebruikmaken van de software. Geen dure hardware investeringen, maar wel steeds nieuwe functionaliteiten. RoomRaccoon staat niet stil: er wordt steeds gekeken naar verbeteringen die jij als hotelier mist.

Altijd en overal beschikbaar.

RoomRaccoon Reviews

De mening van klanten

Ik ben zo blij met het hotel reservation software van RoomRaccoon. Ik heb nu echt veel meer tijd en die besteed ik graag aan het geven van informatie aan mijn gasten over de prachtige omgeving waar mijn B&B zich in bevindt. Ik ben vooral blij met het automatisch factureren, want ik kwam erachter dat ik best vaak fouten maakte in mijn berekeningen via Excel. Ja, en die agenda is gewoon hartstikke fijn! Eindelijk overzicht. Ik kan RoomRaccoon van harte aanbevelen!

 

hotel reserveringssoftware