Hotel reserveringssoftware

Probeer gratis

Behaal meer directe boekingen met een boekingsmodule

Meer directe boekingen!

Een booking engine is dé manier om meer directe boekingen binnen te halen via jouw eigen website. Geen ouderwetse webformulieren meer, gewoon een directe inzage in jouw kameraanbod.

Betaal geen commissiekosten meer!

Geen commissiekosten meer

Met onze boekingsmodule hoef je geen commissiekosten meer te betalen aan Booking.com of Expedia. Alle boekingen die binnen komen via de boekingsmodule via jouw website zijn vrij van commissie.

Een rechtstreekse koppeling met het PMS

Een directe koppeling met het PMS

Wanneer een klant een kamer boekt via de boekingsmodule, dan wordt dit realtime aangepast in het Property Management Systeem. Dit wordt dan rechtstreeks doorgevoerd op de externe boekingskanalen.

Creëer je eigen arrangementen

Creëer eigen arrangementen

Een ideale manier om meer omzet te behalen, maak bijvoorbeeld een arrangement aan voor een heel weekend. Of combineer een aantal overnachtingen met een diner of heerlijk wijnarrangement.

Reserveringssoftware voor hotels

Ben je de trotse eigenaar van een klein hotel en heb je behoefte aan gebruiksvriendelijke reserveringssoftware. Dan is de hotel reserveringssoftware van RoomRaccoon hoogst waarschijnlijk de oplossing waar je naar op zoek bent. Tal van handige functionaliteiten kun je terug vinden in onze tijdbesparende hotel software. Zo kun je alle reserveringen ordenen in een overzichtelijke digitale agenda, direct zien wie is ingecheckt en welke klanten inmiddels betaald hebben. Stop je momenteel een hoop tijd in het opstellen van facturen en het schrijven van bevestiging e-mails. Met onze hotel reserveringssoftware worden deze processen volledig geautomatiseerd. Stop met Excel, stop met tijdverspilling en gebruik je tijd voor andere zaken. Minder tijd voor administratie, meer focus op je gasten!

De voordelen van reserveringssoftware

De hotel reserveringssoftware van RoomRaccoon biedt tal van voordelen. Ten eerste kun je enorm veel tijd besparen dankzij de geautomatiseerde processen. Zoals het opmaken van de facturen en het versturen van de bevestigingsmails. Alle reserveringen zijn zeer overzichtelijk in te zien, je kunt gebruik maken van filters en je hebt de mogelijkheid om gastvoorkeuren te onthouden. Het is zelfs mogelijk om terugkerende bezoekers automatisch een korting te geven. Vind je het interessant om de statistieken in te zien van jouw hotel? Met onze hotel reserveringssoftware is dat een fluitje van een cent. Direct een inzage in de gemiddelde kamerbezetting, het land van herkomst van je bezoekers en welke boekingskanalen het meest rendabel zijn. Hoe makkelijk wil je het hebben?

Hotel software ‘in de cloud’

Een van de sterkste punten van de hotel reserveringssoftware van RoomRaccoon is dat deze volledig werkt ‘in de cloud’. Wat houdt dat precies in? Dat je vanaf elk apparaat met een internet verbinding een inzage kunt krijgen in de kamerbezetting en de reserveringen. Je hebt dus geen centrale computer meer nodig bij de receptie. Je kunt heerlijk op het terras zitten met een laptop of tablet om even snel te kijken wat de stand van zaken is omtrent de kamerreserveringen. Het is ook ideaal én mogelijk om met meerdere personen tegelijkertijd in de hotel software te kijken. Geen post-it’s meer met speciale wensen van gasten, alle informatie staat op één centrale (en vooral veilige) plek in de Cloud. Er is geen dure hardware nodig en alle klantgegevens staan veilig online achter slot en grendel.

Channel Manager en handige boekingsmodule

De hotel software van RoomRaccoon heeft nog meer functionaliteiten, wat dacht je van een hotel Channel Manager en een booking engine. Met de hotel Channel Manager kun je jouw hotelkamers aanbieden op de websites van externe boekingskanalen en OTA’s. Heb je voorheen wel eens te maken gehad met overboekingen? Met de Channel Manager is dat verleden tijd, élke boeking wordt realtime gesynchroniseerd in de hotel reserveringssoftware. Lijkt het je wat om meer directe boekingen binnen te halen zonder dat je commissiekosten moet betalen? Profiteer dan van de Booking Engine, hiermee creëer je een eigen pagina waarmee je directe boekingen binnen kunt halen. Ideaal voor op je eigen website of via Google Mijn Bedrijf. Kortom: Uitstekende aanvullingen op de hotel reserveringssoftware!

Wat onze klanten zeggen

"Het voordeel van werken met RoomRaccoon is dat je PMS, Booking Engine en je Channel Manager gebundeld zijn."

Roy — Hotel Haverkist

"Operationeel heb ik maar 1 systeem nodig om heel mijn hotel te draaien. Ja, wie wilt dat nou niet"

Dominique — Hotel Beijers

"RoomRaccoon is heel gebruiksvriendelijk, intuïtief en een nieuwe receptioniste heeft maar een half uur nodig om het systeem te leren kennen."

Roland — Ingenhousz Breda