Hotelreserveringssysteem

Probeer gratis

RoomRaccoon | Dé alles-in-een hotel software

Alles-in-één hotel software

Onze hotel software is een totaaloplossing, je profiteert namelijk van een Property Management Systeem, Channel Manager en een hotel boekingssysteem. Alles om jouw hotel succesvol te maken.

Met RoomRaccoon kun je enorm veel tijd besparen

Bespaar enorm veel tijd

Met het Property Management Systeem wordt een hoop werk uit je handen genomen. Automatische bevestigings e-mails, facturatie, het opslaan van de voorkeuren van gasten én nog veel meer.

Meer directe boekingen met RoomRaccoon

Meer directe boekingen

Dankzij onze Booking Engine kun je meer directe boekingen binnen halen. Stop met het betalen van commissiekosten, met ons boekingssysteem haal je meer boekingen binnen via jouw eigen website.

Geen vervelende overboekingen meer

Geen overboekingen meer

Met de Channel Manager wordt het kamer aanbod (en de kamerprijzen) real-time bijgewerkt. Wordt er een hotelkamer geboekt via een boekingskanaal? Dan wordt het aanbod overal direct aangepast.

Hotelreserveringssysteem

Een hotelreserveringssysteem, ook wel Property Management Systeem genoemd, is software om alle hotelreserveringen op een efficiënte en gemakkelijke manier te beheren. Maar daarnaast heeft een hotel reserveringssysteem nog een aantal andere handige opties. Zo kun je bijvoorbeeld automatisch facturen op laten maken, dus je hoeft nadien niet meer met Word of Excel een factuur op te stellen. Maar middels deze hotel software wordt er na een reservering ook direct een bevestigingsmail verstuurd naar de boeker. Wordt er een specifieke hotelkamer boeking geannuleerd? Dan wordt dit ook rechtstreeks doorgevoerd binnen het hotel boekingssysteem.

Handige koppelingen

Wanneer je gebruik wilt maken van de hotel software van RoomRaccoon, dan kun je ook profiteren van onze handige Channel Manager. Hiermee is het mogelijk om de beschikbaarheid van de hotelkamers automatisch te updaten op externe boekingskanalen (OTA’s). Komt er bijvoorbeeld een boeking binnen vanuit Expedia, dan wordt dit rechtstreeks doorgevoerd in het hotel reserveringssysteem. De channel manager zorgt er dan voor dat diezelfde hotelkamer niet meer wordt getoond op de andere boekingskanalen of op de website. Een ideaal hotel boekingssysteem waarmee je een hoop tijd kunt besparen en die vervelende overboekingen kunt voorkomen.

Meer directe boekingen?

Een van de meest rendabele functionaliteiten van onze hotel software is de online Booking Engine. Hiermee creëer je de mogelijkheid dat bezoekers een hotelkamer kunnen boeken via het boekingssysteem op jouw eigen website. Komt een bezoeker bij jou op de website, dan kan deze persoon binnen jouw website zelf een hotelkamer boeken op de gewenste data. Het grootste voordeel hiervan is dat je over deze boekingen geen commissiekosten hoeft te betalen. Verder is het gewoon fijn dat er direct een kamer geboekt kan worden, geen onnodige communicatie meer over de mail, gewoon een directe boeking! Het percentage met meer directe boekingen kan oplopen tot maar liefst 27%.

Direct meer tijd besparen?

Profiteer dan van het hotel reserveringssysteem van RoomRaccoon. Tal van handige functionaliteiten die ervoor zorgen dat jij meer rendement behaalt met jouw hotel, tegen een vast bedrag per maand. Geen hoge installatiekosten of aanschaf van dure hardware, het hotel boekingssysteem van RoomRaccoon werkt overal en waar je maar wilt. Wil je thuis een aantekening toevoegen aan een specifieke boeking? Dat is geen enkel probleem want RoomRaccoon werkt volledig in de Cloud. Wil je snel een rapportage maken omtrent de bezettingsgraad van je hotel van de afgelopen maanden? Slechts met één muisklik creëer je een overzichtelijke rapportage.

Wat onze klanten zeggen

%testimonials%