Hotelsysteem

Uitstekende software voor jouw hotel

Het hotelsysteem van RoomRaccoon bestaat uit drie delen, namelijk een Property Management Systeem, een hotel Channel Manager en zeer efficiënte booking engine.

 Maak snel een gratis account aan!

Efficiënt hotelsysteem

Ga nu tijd én geld besparen!

Hotelsysteem inzetten?

Als je op zoek bent naar een zeer efficiënt en kostenbesparend hotelsysteem, dan is het zeker de moeite waard om eens te kijken naar RoomRaccoon. Het hotelsysteem is niet alleen geschikt voor hotels, maar kan ook zeer goed gebruikt worden bij bed & breakfasts, appartementen en vakantiewoningen. Naast het Property Management Systeem, waarmee je alle reserveringen kunt beheren, kun je ook profiteren van de Channel Manager en de Booking Engine. Al deze functionaliteiten bij elkaar vormen een krachtig hotelsysteem waarmee je zeker meer rendement kunt behalen. Wil je de hotel software eerst even uitproberen? Geen probleem, maak dan snel je gratis account aan!

Property Management Software

Een van de belangrijkste onderdelen uit het hotelsysteem van RoomRaccoon is het Property Management Systeem. Het is een uitgebreide software-oplossing waarmee alle operationele functies binnen de accommodatie gebundeld worden. Alle kamers van je hotel of bed & breakfast worden in de PMS software geplaatst zodat deze vervolgens beheerd kunnen worden. Met dit onderdeel van het hotelsysteem kun je in enkele seconden gepersonaliseerde facturen genereren, worden bevestiging e-mails direct verstuurd en kun je specifieke voorkeuren van je gasten onthouden. Ook kun je in slechts enkele muisklikken een uitgebreide rapportage maken van de bezettingsgraad van het hotel.

Hotel Channel Manager

Zit je niet te wachten op het doorvoeren van prijswijzigingen op verschillende boekingskanalen? Of krijg je regelmatig te maken met die vervelende overboekingen waar je weer extra tijd in moet stoppen om het op te lossen? Deze problemen zijn zo verholpen met de Hotel Channel Manager van RoomRaccoon. Dit krachtige stukje software van ons hotelsysteem zorgt ervoor dat je een hoop tijd en geld kunt besparen. Niet alleen actualiseert de Channel Manager de beschikbaarheid van de hotelkamers op de websites van OTA’s, het doorvoeren van prijswijzigingen is ook no-time gerealiseerd. Wil je je hotelkamers aanbieden op meerdere boekingskanalen? Geen enkel probleem!

Hotel Booking Engine

Deze functionaliteit binnen het hotelsysteem draagt bij aan het behalen van meer directe boekingen. Boekingen waarover je geen commissie hoeft te betalen aan Booking.com, Expedia of AirBnb. Het is zelfs bewezen dat de booking engine van RoomRaccoon tot maar liefst 27% meer directe boekingen binnenhaalt. Maar hoe werkt dit precies? Met de booking engine creëer je een mogelijkheid om hotelkamers te boeken op jouw eigen website. Voeg een duidelijke call to action knop toe, vervolgens wordt er een pop-up geopend met daarin het actuele aanbod van jouw hotelkamers. Wordt er een boeking gedaan via de website? Dan wordt het kameraanbod automatisch aangepast op alle externe boekingskanalen.

Wil je ons hotelsysteem zelf uitproberen?

Geen enkel probleem en vraag gerust je gratis account aan!

Maak je account aan!

HALLO COLLEGA

Wat onze klanten zeggen

RoomRaccoon is nu al best lang geleden bij ons geïmplementeerd en ik, als een van de medewerkers van het Bliss Boutique Hotel, mocht er mee werken. Mijn vorige ervaringen met hotel reserveringssystemen zijn op zijn zachtst gezegd ingewikkeld geweest. Bij RoomRaccoon heb je geen combinatieletters of cijfers nodig, maar is alles overzichtelijk. Je kunt zo naar de verschillende lagen klikken. Het feit dat RoomRaccoon van elke gast een speciale rate of wens kan onthouden is meer dan ideaal en wordt zeer gewaardeerd door de gast!

P.S. Ook ben ik blij van het papieren reserverings'systeem' af te zijn ;-).

Stephanie Bliss Hotel

Villa BBB is sinds oktober 2016 overgegaan met ons reserveringssysteem naar RoomRaccoon. Tot nu toe bevalt het ons uitstekend!

Het systeem is helemaal ingericht en aangepast naar onze wensen. Het werkt zeer flexibel. Zeer handig is de link met het versturen van een bevestiging en factuur. Wat ik echt fijn vind, zijn de “add-ons” die overzichtelijk in de agenda staan, zoals bijvoorbeeld de aankomsttijd van onze gasten, het ophalen van de sleutel of extra arrangementen die bijgeboekt worden. Deze kunnen helemaal op maat, voor Villa BBB vermeld worden. Ook de zoekfunctie “zoek nummer of gast” vind ik super handig.

Kortom, wij zijn erg tevreden met het gebruik van RoomRaccoon!

Franny VillaBBB

Via Google hebben wij RoomRaccoon gevonden. Vanwege de mooie en professionele uitstraling hebben we contact gezocht. Wij zaten niet op onze plek bij onze vorige aanbieder en voor een vergelijkbare prijs krijg je veel meer bij RoomRaccoon. Natuurlijk hebben we niet alleen op prijs de afweging gemaakt, maar zijn we ook erg blij met de professionele en servicegerichte benadering. Het systeem zelf is erg gebruiksvriendelijk, vele malen beter dan onze excel sheetjes ;-) Wij hopen nog jaren succesvol te zijn, mede dankzij het team van RoomRaccoon

Kris Nieuw Uilenburg