Hotelsysteem

Probeer gratis

RoomRaccoon | Dé alles-in-een hotel software

Alles-in-één hotel software

Onze hotel software is een totaaloplossing, je profiteert namelijk van een Property Management Systeem, Channel Manager en een boekingsmodule. Alles om jouw accommodatie succesvol te maken.

Met RoomRaccoon kun je enorm veel tijd besparen

Bespaar enorm veel tijd

Met het Property Management Systeem wordt een hoop werk uit je handen genomen. Automatische bevestigings e-mails, facturatie, het opslaan van de voorkeuren van gasten én nog veel meer.

Meer directe boekingen met RoomRaccoon

Meer directe boekingen

Dankzij onze Booking Engine kun je meer directe boekingen binnen halen. Stop met het betalen van commissiekosten, met onze boekingsmodule haal je meer boekingen binnen via jouw eigen website.

Geen vervelende overboekingen meer

Geen overboekingen meer

Met de Channel Manager wordt het kamer aanbod (en de kamerprijzen) real-time bijgewerkt. Wordt er een hotelkamer geboekt via een boekingskanaal? Dan wordt het aanbod overal direct aangepast.

Hotelsysteem inzetten?

Als je op zoek bent naar een zeer efficiënt en kostenbesparend hotelsysteem, dan is het zeker de moeite waard om eens te kijken naar RoomRaccoon. Het hotelsysteem is niet alleen geschikt voor hotels, maar kan ook zeer goed gebruikt worden bij bed & breakfasts, appartementen en vakantiewoningen. Naast het Property Management Systeem, waarmee je alle reserveringen kunt beheren, kun je ook profiteren van de Channel Manager en de Booking Engine. Al deze functionaliteiten bij elkaar vormen een krachtig hotelsysteem waarmee je zeker meer rendement kunt behalen. Wil je de hotel software eerst even uitproberen? Geen probleem, maak dan snel je gratis account aan!

Property Management Software

Een van de belangrijkste onderdelen uit het hotelsysteem van RoomRaccoon is het Property Management Systeem. Het is een uitgebreide software-oplossing waarmee alle operationele functies binnen de accommodatie gebundeld worden. Alle kamers van je hotel of bed & breakfast worden in de PMS software geplaatst zodat deze vervolgens beheerd kunnen worden. Met dit onderdeel van het hotelsysteem kun je in enkele seconden gepersonaliseerde facturen genereren, worden bevestiging e-mails direct verstuurd en kun je specifieke voorkeuren van je gasten onthouden. Ook kun je in slechts enkele muisklikken een uitgebreide rapportage maken van de bezettingsgraad van het hotel.

Hotel Channel Manager

Zit je niet te wachten op het doorvoeren van prijswijzigingen op verschillende boekingskanalen? Of krijg je regelmatig te maken met die vervelende overboekingen waar je weer extra tijd in moet stoppen om het op te lossen? Deze problemen zijn zo verholpen met de Hotel Channel Manager van RoomRaccoon. Dit krachtige stukje software van ons hotelsysteem zorgt ervoor dat je een hoop tijd en geld kunt besparen. Niet alleen actualiseert de Channel Manager de beschikbaarheid van de hotelkamers op de websites van OTA’s, het doorvoeren van prijswijzigingen is ook no-time gerealiseerd. Wil je je hotelkamers aanbieden op meerdere boekingskanalen? Geen enkel probleem!

Hotel Booking Engine

Deze functionaliteit binnen het hotelsysteem draagt bij aan het behalen van meer directe boekingen. Boekingen waarover je geen commissie hoeft te betalen aan Booking.com, Expedia of AirBnb. Het is zelfs bewezen dat de booking engine van RoomRaccoon tot maar liefst 27% meer directe boekingen binnenhaalt. Maar hoe werkt dit precies? Met de booking engine creëer je een mogelijkheid om hotelkamers te boeken op jouw eigen website. Voeg een duidelijke call to action knop toe, vervolgens wordt er een pop-up geopend met daarin het actuele aanbod van jouw hotelkamers. Wordt er een boeking gedaan via de website? Dan wordt het kameraanbod automatisch aangepast op alle externe boekingskanalen.

Wat onze klanten zeggen

%testimonials%