Snel en efficiënt inchecken

RaccoonID is een digitale barcodescanner die alle identificatiedocumenten scant door de barcodes te lezen en de gasteninformatie automatisch in de juiste velden in te vullen. Het scannen zorgt voor een snelle, contactloze verwerking tijdens handmatig en online inchecken.

 

BOEK EEN DEMO

RaccoonIdentity 

 

 

 

 

Identiteitskaart scanner

RaccoonID maakt gebruik van Optical Character Recognition (OCR) technologie voor 100% accurate data extractie uit gast ID documenten, rijbewijzen en paspoorten. Gast details zoals voor- en achternaam, land van herkomst, geboortedatum, en ID-nummer worden direct ingevuld en opgeslagen in de 'gast details' sectie in RoomRaccoon's PMS.  

 

Extra functies:

Identiteitskaart scan: OCR technologie voor 100% data extractie en nauwkeurigheid.

Beveiliging: Gegevens worden veilig opgeslagen in het PMS. GDPR-compliant.

Identiteitscontrole: Veilige methode om de identiteit van gasten te verifiëren.

 

 

Contactloos online inchecken

Voeg een extra laag van gemak toe aan uw online check-in proces. Met RaccoonID kunnen gasten eenvoudig hun eigen ID-documenten scannen met de camera op hun mobiele telefoon of tablet wanneer ze op afstand inchecken en de tijd die ze aan uw receptie doorbrengen aanzienlijk verkorten.

 

 

Hoe werkt online inchecken?

Wanneer de gast de pre-arrival e-mail ontvangt, heeft hij of zij de optie om online in te checken. Zodra ze op de link hebben geklikt, worden ze doorgestuurd naar het online incheckformulier waar ze hun ID-documenten kunnen scannen. Alle informatie wordt automatisch ingevuld op het online incheckformulier.

 

Bijkomende voordelen:

Snel en efficiënt inchecken: Verminder de wachtrijen voor het inchecken en laat gasten sneller opstaan.

Bespaar tijd : Door snel in te checken kan het personeel meer tijd besteden aan de ervaring van de gast.jn.

Verbeterde gastervaring: ID scanning zorgt voor een accuraat overzicht van alle gasten die ingecheckt zijn.

 

Verbeterde gastervaring

Geef gasten die van ver zijn gekomen de kans om sneller in te checken. Door het elimineren van vervelende handmatige invoer tijdens drukke inchecktijden, hoeven balie receptionisten niet onder druk te werken en kunnen ze gasten nog steeds verwelkomen met een snelle rondleiding en een praatje.Deze eenvoudig te installeren technologie zal de efficiëntie verhogen, de veiligheid van de gasten bevorderen met contactloos inchecken en meer tijd vrijmaken voor persoonlijke interactie met uw gasten.

 

RaccoonID is beschikbaar als upgrade. Bekijk onze pakketten hier.