Oplossingen

Het enige onafhankelijke hotel management systeem dat echte resultaten oplevert

Jouw accommodatie is uniek. Daarom verdien je een unieke hotel software oplossing dat elk aspect van je accommodatie verbetert. Je bedrijf, je gasten, je personeel.

BOEK EEN DEMO

RoomRaccoon Independent Hotel Solutions

Eén systeem. Talloze functies.

RoomRaccoon is de meest complete hotel management software. Alles kan apart worden aangeschaft en geïnstalleerd maar als je een kleinschalig of onafhankelijk hotel bent in een prijsbewuste wereld, dan is een alles-in-één oplossing de beste keuze.

 

Je profiteert van ons bekroonde Property Management Systeem, Channel Manager en Booking Engine. Alles wat je nodig hebt om jouw accommodatie succesvol te maken.

 

 

 

Property Management System (PMS)


Met het PMS kan je alle interne zaken beheren, zoals kamerreserveringen, voorkeuren van gasten en de beschikbaarheid van hotelkamers. Daarnaast kun je met RoomRaccoon's software voor hotels direct automatisch facturen en bevestigingsmails versturen. Lees meer

 

 

Channel Manager


Een Channel Manager zorgt voor de verbinding tussen OTA's en het PMS. Met het PMS kan je eenvoudig de beschikbaarheid van hotelkamers en prijzen beheren, terwijl de Channel Manager ervoor zorgt dat de wijzigingen direct worden doorgevoerd naar de externe boekingskanalen. Lees meer

 

  

Booking Engine


De Booking Engine is een effectieve software tool voor hotels. Het zorgt ervoor dat bezoekers van je website direct een hotelkamer kunnen boeken in een van je accommodaties. Dit gebeurt zonder derde partijen en OTA's, zodat je geen commissie kosten hoeft te betalen voor de boeking. Lees meer

 

 

 

Een hotel management systeem dat overal voor efficiëntie zorgt

Zorg dat je accommodatie op de automatische piloot werkt en richt je aandacht op de gastervaring.

 

Bespaar tijd

Haal het maximale uit je tijd met een volledig geautomatiseerde receptie; automatische bevestigingsmails, facturatie, online inchecken en nog veel meer.

 

Weg van de receptie

RoomRaccoon is cloud-gebaseerd, zodat je toegang hebt tot de werkzaamheden van jouw accommodatie waar je ook bent, via elk apparaat.

 

Krijg 43% meer directe boekingen

Ontvang commissievrije boekingen op elk moment van de dag via je website. De booking engine verwerkt automatisch betalingen en reserveringsgegevens.

 

Verhoog de RevPAR met 35%

Verhoog je inkomsten per kamer met behulp van effectieve upsell tools en de yield management functie.

 

Groei sneller, zonder complexiteit

Gebruiksvriendelijk ontwerp dat ideaal is voor dagelijkse receptie managers.

 

 

Je accommodatie personaliseren

RoomRaccoon integreert met 138 + externe partners. Onze partners zijn zorgvuldig geselecteerde experts in de industrie die jouw bedrijf kunnen helpen groeien op meerdere manieren. Ze bieden een ruim aanbod aan hulpmiddelen en functies zoals accounting automatisering en revenue management.

 

ONTDEK DE INTEGRATIES

 

 

FAQs

 

1. Welke alles-in-één hotel management systeem functies hebben kleinschalige hotels nodig?

 

Je budget is misschien beperkt, in tegenstelling tot grote hotelketens. Maar dat betekent niet dat je niet mee kan komen met de rest. RoomRaccoon's alles-in-één hotel management systeem is gemaakt met kleinschalige hotels als uitgangspunt, met grote doelen en hoge verwachtingen voor een hogere omzet en productiviteit.

  • Eenvoudiger front desk management
  • Beheer en distributie van boekingssites
  • Geavanceerde rapportage
  • Beheer van gastcommunicatie
  • Verhoogde inkomsten per klant
  • Automatische verwerking van betalingen

 

2. Wat zijn de kosten van RoomRaccoon's management software?

 

Onafhankelijke hotels en kleinschalige accommodaties hoeven niet hetzelfde te betalen als hotelketens met 100 kamers. Daarom zijn onze pakketten gebaseerd op het aantal kamers in jouw hotel. Hoteleigenaren en -managers kunnen kiezen tussen onze Entry-, Starter- en Premium pakketten die het beste aansluiten bij de behoeften van hun accommodatie.

 

Maak een afspraak voor een demo op een tijdstip dat voor jou uitkomt en wij laten je zien hoe je efficiënter kunt worden, de inkomsten kunt verhogen en de gastervaring kunt verbeteren.