Online Boekingssysteem

Ideaal voor jouw accommodatie

Ben je op zoek naar een online boekingssysteem voor jouw hotel of bed & breakfast? Stop maar met zoeken, RoomRaccoon is dé alles in een oplossing.

 Maak je gratis account aan!

Gebruiksvriendelijk online boekingssysteem

Profiteer van het boekingssysteem in de cloud

Online Boekingssysteem

Wanneer je een hoop tijd wilt besparen én meer directe boekingen binnen wilt halen, dan is een online boekingssysteem onmisbaar. Werk je bij een hotel of ben je de trotse eigenaar van een bed & breakfast? Dan is het zeker de moeite waard om een online boekingssysteem te gebruiken. De hotel software van RoomRaccoon kan opgesplitst worden in drie onderdelen. Namelijk een Property Management Systeem, een efficiënte Channel Manager en een rendabele Booking Engine. Eigenlijk alles wat je nodig hebt om meer rendement te behalen met jouw hotel of bed & breakfast. Wil je het boekingssysteem gratis uitproberen? Maak dan jouw gratis account aan!

Property Management Systeem

Met het Property Management Systeem kun je alle boekingen op zeer eenvoudige wijze beheren. Alle boekingen staan centraal op één plek in de cloud en zijn te beheren waar en wanneer je maar wilt. Wordt er een hotelkamer geannuleerd? Dan wordt dit rechtstreeks doorgevoerd in het Property Management Systeem zodat de kamer op de website en boekingskanalen direct beschikbaar wordt. Maar je kunt ook een hoop tijd besparen dankzij de automatische facturen en bevestiging e-mails. Werk je nog met een papieren reserveringsboek of staan alle boekingen in een Excel sheet? Stop daarmee en stap snel over om te profiteren van ons online boekingssysteem.

Krachtige Booking Engine

Een ander onderdeel van onze hotel software is de efficiënte en krachtige Booking Engine. Met deze module kun je namelijk tot 27% meer directe boekingen binnen halen. Dat zijn dus boekingen waarover je geen commissiekosten hoeft te betalen. Het werkt eigenlijk heel eenvoudig: Wanneer je RoomRaccoon gebruikt, dan kun je een pagina inrichten waar al jouw beschikbare kamers op te vinden zijn. Deze pagina kan volledig gemaakt worden in de huisstijl van jouw eigen website. Middels een call to action knop of een URL wordt de pagina geopend en heeft een bezoeker de mogelijkheid om een kamer te boeken. Hoe gemakkelijk wil je het hebben?

Waarom kiezen voor RoomRaccoon?

RoomRaccoon heeft tal van voordelen ten opzichte van andere online boekingssystemen. Niet alleen is de hotel software gemaakt door mensen die al jaren actief zijn in de hotellerie, maar keer op keer worden er nieuwe (rendabele) features toegevoegd. Zo wordt er op dit moment gewerkt aan de Yield Management functionaliteit, om meer rendement te behalen. Verder heb je bij RoomRaccoon geen dure hardware of software nodig. Het online boekingssysteem werkt online in de cloud en deze is toegankelijk voor elk apparaat (smartphone, tablet of laptop). Wil je eerst het online boekingssysteem zelf uitproberen? Geen probleem, maak dan je gratis account aan.

Profiteren van een online boekingssysteem?

Maak snel een gratis account aan om de hotel software uit te proberen.

Maak een gratis account aan!

HALLO COLLEGA

Wat onze klanten zeggen

RoomRaccoon is nu al best lang geleden bij ons geïmplementeerd en ik, als een van de medewerkers van het Bliss Boutique Hotel, mocht er mee werken. Mijn vorige ervaringen met hotel reserveringssystemen zijn op zijn zachtst gezegd ingewikkeld geweest. Bij RoomRaccoon heb je geen combinatieletters of cijfers nodig, maar is alles overzichtelijk. Je kunt zo naar de verschillende lagen klikken. Het feit dat RoomRaccoon van elke gast een speciale rate of wens kan onthouden is meer dan ideaal en wordt zeer gewaardeerd door de gast!

P.S. Ook ben ik blij van het papieren reserverings'systeem' af te zijn ;-).

Stephanie Bliss Hotel

Villa BBB is sinds oktober 2016 overgegaan met ons reserveringssysteem naar RoomRaccoon. Tot nu toe bevalt het ons uitstekend!

Het systeem is helemaal ingericht en aangepast naar onze wensen. Het werkt zeer flexibel. Zeer handig is de link met het versturen van een bevestiging en factuur. Wat ik echt fijn vind, zijn de “add-ons” die overzichtelijk in de agenda staan, zoals bijvoorbeeld de aankomsttijd van onze gasten, het ophalen van de sleutel of extra arrangementen die bijgeboekt worden. Deze kunnen helemaal op maat, voor Villa BBB vermeld worden. Ook de zoekfunctie “zoek nummer of gast” vind ik super handig.

Kortom, wij zijn erg tevreden met het gebruik van RoomRaccoon!

Franny VillaBBB

Via Google hebben wij RoomRaccoon gevonden. Vanwege de mooie en professionele uitstraling hebben we contact gezocht. Wij zaten niet op onze plek bij onze vorige aanbieder en voor een vergelijkbare prijs krijg je veel meer bij RoomRaccoon. Natuurlijk hebben we niet alleen op prijs de afweging gemaakt, maar zijn we ook erg blij met de professionele en servicegerichte benadering. Het systeem zelf is erg gebruiksvriendelijk, vele malen beter dan onze excel sheetjes ;-) Wij hopen nog jaren succesvol te zijn, mede dankzij het team van RoomRaccoon

Kris Nieuw Uilenburg