Online Boekingssysteem

Probeer gratis

Behaal meer directe boekingen met een boekingsmodule

Meer directe boekingen!

Een booking engine is dé manier om meer directe boekingen binnen te halen via jouw eigen website. Geen ouderwetse webformulieren meer, gewoon een directe inzage in jouw kameraanbod.

Betaal geen commissiekosten meer!

Geen commissiekosten meer

Met onze boekingsmodule hoef je geen commissiekosten meer te betalen aan Booking.com of Expedia. Alle boekingen die binnen komen via de boekingsmodule via jouw website zijn vrij van commissie.

Een rechtstreekse koppeling met het PMS

Een directe koppeling met het PMS

Wanneer een klant een kamer boekt via de boekingsmodule, dan wordt dit realtime aangepast in het Property Management Systeem. Dit wordt dan rechtstreeks doorgevoerd op de externe boekingskanalen.

Creëer je eigen arrangementen

Creëer eigen arrangementen

Een ideale manier om meer omzet te behalen, maak bijvoorbeeld een arrangement aan voor een heel weekend. Of combineer een aantal overnachtingen met een diner of heerlijk wijnarrangement.

Online Boekingssysteem

Wanneer je een hoop tijd wilt besparen én meer directe boekingen binnen wilt halen, dan is een online boekingssysteem onmisbaar. Werk je bij een hotel of ben je de trotse eigenaar van een bed & breakfast? Dan is het zeker de moeite waard om een online boekingssysteem te gebruiken. De hotel software van RoomRaccoon kan opgesplitst worden in drie onderdelen. Namelijk een Property Management Systeem, een efficiënte Channel Manager en een rendabele Booking Engine. Eigenlijk alles wat je nodig hebt om meer rendement te behalen met jouw hotel of bed & breakfast. Wil je het boekingssysteem gratis uitproberen? Maak dan jouw gratis account aan!

Property Management Systeem

Met het Property Management Systeem kun je alle boekingen op zeer eenvoudige wijze beheren. Alle boekingen staan centraal op één plek in de cloud en zijn te beheren waar en wanneer je maar wilt. Wordt er een hotelkamer geannuleerd? Dan wordt dit rechtstreeks doorgevoerd in het Property Management Systeem zodat de kamer op de website en boekingskanalen direct beschikbaar wordt. Maar je kunt ook een hoop tijd besparen dankzij de automatische facturen en bevestiging e-mails. Werk je nog met een papieren reserveringsboek of staan alle boekingen in een Excel sheet? Stop daarmee en stap snel over om te profiteren van ons online hotel reserveringssysteem.

Krachtige Booking Engine

Een ander onderdeel van onze hotel software is de efficiënte en krachtige Booking Engine. Met deze module kun je namelijk tot 27% meer directe boekingen binnen halen. Dat zijn dus boekingen waarover je geen commissiekosten hoeft te betalen. Het werkt eigenlijk heel eenvoudig: Wanneer je RoomRaccoon gebruikt, dan kun je een pagina inrichten waar al jouw beschikbare kamers op te vinden zijn. Deze pagina kan volledig gemaakt worden in de huisstijl van jouw eigen website. Middels een call to action knop of een URL wordt de pagina geopend en heeft een bezoeker de mogelijkheid om een kamer te boeken. Hoe gemakkelijk wil je het hebben?

Waarom kiezen voor RoomRaccoon?

RoomRaccoon heeft tal van voordelen ten opzichte van andere online boekingssystemen. Niet alleen is de hotel software gemaakt door mensen die al jaren actief zijn in de hotellerie, maar keer op keer worden er nieuwe (rendabele) features toegevoegd. Zo wordt er op dit moment gewerkt aan de Yield Management functionaliteit, om meer rendement te behalen. Verder heb je bij RoomRaccoon geen dure hardware of software nodig. Het online boekingssysteem werkt online in de cloud en deze is toegankelijk voor elk apparaat (smartphone, tablet of laptop). Wil je eerst het online boekingssysteem zelf uitproberen? Geen probleem, maak dan je gratis account aan.

Wat onze klanten zeggen

%testimonials%