Online Booking Engine

Realiseer tot 27% meer directe boekingen

Wil je geen commissiekosten meer betalen maar wel meer directe boekingen genereren? Dan heeft RoomRaccoon dé online booking engine voor jouw hotel of bed & breakfast.

 Maak een gratis account aan

Meer directe boekingen

Minder commissiekosten

Online Booking Engine

De online booking engine van RoomRaccoon is een krachtig stukje software en ideaal om in te zetten voor jouw hotel of bed & breakfast. Staat op dit moment jouw actuele kameroverzicht op Booking.com, Expedia of HotelSpecials? Dan zul je ongetwijfeld te maken hebben met die vervelende commissiekosten. Wil je liever boekingen binnen krijgen waarbij je geen percentage van de omzet af moet staan aan OTA’s? Dan is de online booking engine van RoomRaccoon dé hotel software waar je naar op zoek bent. Binnen de online boekingsmodule kun je zelf de huisstijl bepalen, leuke arrangementen creëren en een diversiteit aan add-ons toevoegen. Alles in huis om meer rendement te behalen!

Een booking engine volgens jouw huisstijl

De online booking engine staat volledig los van jouw website, je kunt het zien als een losse webpagina waarop het actuele aanbod van jouw kamers te zien is. Bij de meeste hotel software bedrijven moet je het doen lay-out en kleurenstelling die zij hebben bepaald, bij RoomRaccoon is dat gelukkig niet het geval. Binnen onze hotel software kun je de boekingsmodule stylen zoals jij dat wilt. Voeg eenvoudig en snel een logo toe, wijzig de kleuren én de boekingsmodule sluit exact aan op jouw huisstijl. De booking engine is eenvoudig te integreren op de website. Het kameraanbod kan getoond worden in een iFrame of in een pop-up die wordt aangeroepen met een call to action knop.

Meer rendement behalen?

Wanneer de kamers van jouw hotel of bed & breakfast op de websites van OTA’s staan, moet je bij een boeking helaas commissiekosten betalen. Met onze online booking engine betaal je géén commissiekosten. Wel betaal je een vast bedrag per maand voor het gebruiken van de software. Dat bedrag is afhankelijk van het aantal hotelkamers en tevens profiteer je direct van onze Property Management Software en hotel Channel Manager. Een schijntje in vergelijking met de hoge commissiekosten bij Booking.com of Expedia. Met RoomRaccoon kun je tevens leuke arrangementen aanmaken en add-ons toevoegen. Deze zijn direct te boeken middels de online booking engine voor nog meer rendement.

Meer dan een booking engine

Naast het behalen van meer rendement dankzij de online booking engine, kun je ook profiteren van features als een hotel Channel Manager en een Property Management Systeem. Wil je snel de bezettingsgraad van je hotelkamers verhogen, dan kun je met de Channel Manager jouw kamers snel beschikbaar maken via externe boekingskanalen. Helaas moet je hier dan wel commissie over betalen, maar een lage bezettingsgraad is helemaal niet gewenst. Wil je minder tijd kwijt zijn aan administratie en het opstellen van facturen? Maak dan gebruik van de Property Management Software, hiermee kun je gastvoorkeuren onthouden, handige rapportages maken en facturen worden automatisch verstuurd. Ideaal, toch?

Meer directe boekingen binnen halen?

Probeer RoomRaccoon gratis uit, maak gerust een account aan!

Maak een gratis account aan!

HALLO COLLEGA

Wat onze klanten zeggen

RoomRaccoon is nu al best lang geleden bij ons geïmplementeerd en ik, als een van de medewerkers van het Bliss Boutique Hotel, mocht er mee werken. Mijn vorige ervaringen met hotel reserveringssystemen zijn op zijn zachtst gezegd ingewikkeld geweest. Bij RoomRaccoon heb je geen combinatieletters of cijfers nodig, maar is alles overzichtelijk. Je kunt zo naar de verschillende lagen klikken. Het feit dat RoomRaccoon van elke gast een speciale rate of wens kan onthouden is meer dan ideaal en wordt zeer gewaardeerd door de gast!

P.S. Ook ben ik blij van het papieren reserverings'systeem' af te zijn ;-).

Stephanie Bliss Hotel

Villa BBB is sinds oktober 2016 overgegaan met ons reserveringssysteem naar RoomRaccoon. Tot nu toe bevalt het ons uitstekend!

Het systeem is helemaal ingericht en aangepast naar onze wensen. Het werkt zeer flexibel. Zeer handig is de link met het versturen van een bevestiging en factuur. Wat ik echt fijn vind, zijn de “add-ons” die overzichtelijk in de agenda staan, zoals bijvoorbeeld de aankomsttijd van onze gasten, het ophalen van de sleutel of extra arrangementen die bijgeboekt worden. Deze kunnen helemaal op maat, voor Villa BBB vermeld worden. Ook de zoekfunctie “zoek nummer of gast” vind ik super handig.

Kortom, wij zijn erg tevreden met het gebruik van RoomRaccoon!

Franny VillaBBB

Via Google hebben wij RoomRaccoon gevonden. Vanwege de mooie en professionele uitstraling hebben we contact gezocht. Wij zaten niet op onze plek bij onze vorige aanbieder en voor een vergelijkbare prijs krijg je veel meer bij RoomRaccoon. Natuurlijk hebben we niet alleen op prijs de afweging gemaakt, maar zijn we ook erg blij met de professionele en servicegerichte benadering. Het systeem zelf is erg gebruiksvriendelijk, vele malen beter dan onze excel sheetjes ;-) Wij hopen nog jaren succesvol te zijn, mede dankzij het team van RoomRaccoon

Kris Nieuw Uilenburg