Online Booking Engine

Probeer gratis

Behaal meer directe boekingen met een boekingsmodule

Meer directe boekingen!

Een booking engine is dé manier om meer directe boekingen binnen te halen via jouw eigen website. Geen ouderwetse webformulieren meer, gewoon een directe inzage in jouw kameraanbod.

Betaal geen commissiekosten meer!

Geen commissiekosten meer

Met onze boekingsmodule hoef je geen commissiekosten meer te betalen aan Booking.com of Expedia. Alle boekingen die binnen komen via de boekingsmodule via jouw website zijn vrij van commissie.

Een rechtstreekse koppeling met het PMS

Een directe koppeling met het PMS

Wanneer een klant een kamer boekt via de boekingsmodule, dan wordt dit realtime aangepast in het Property Management Systeem. Dit wordt dan rechtstreeks doorgevoerd op de externe boekingskanalen.

Creëer je eigen arrangementen

Creëer eigen arrangementen

Een ideale manier om meer omzet te behalen, maak bijvoorbeeld een arrangement aan voor een heel weekend. Of combineer een aantal overnachtingen met een diner of heerlijk wijnarrangement.

Online Booking Engine

De online booking engine van RoomRaccoon is een krachtig stukje software en ideaal om in te zetten voor jouw hotel of bed & breakfast. Staat op dit moment jouw actuele kameroverzicht op Booking.com, Expedia of HotelSpecials? Dan zul je ongetwijfeld te maken hebben met die vervelende commissiekosten. Wil je liever boekingen binnen krijgen waarbij je geen percentage van de omzet af moet staan aan OTA’s? Dan is de online booking engine van RoomRaccoon dé hotel software waar je naar op zoek bent. Binnen de online boekingsmodule kun je zelf de huisstijl bepalen, leuke arrangementen creëren en een diversiteit aan add-ons toevoegen. Alles in huis om meer rendement te behalen!

Een booking engine volgens jouw huisstijl

De online booking engine staat volledig los van jouw website, je kunt het zien als een losse webpagina waarop het actuele aanbod van jouw kamers te zien is. Bij de meeste hotel software bedrijven moet je het doen lay-out en kleurenstelling die zij hebben bepaald, bij RoomRaccoon is dat gelukkig niet het geval. Binnen onze hotel software kun je de Booking Engine stylen zoals jij dat wilt. Voeg eenvoudig en snel een logo toe, wijzig de kleuren én de boekingsmodule sluit exact aan op jouw huisstijl. De hotel boekingsmodule is eenvoudig te integreren op de website. Het kameraanbod kan getoond worden in een iFrame of in een pop-up die wordt aangeroepen met een call to action knop.

Meer rendement behalen?

Wanneer de kamers van jouw hotel of bed & breakfast op de websites van OTA’s staan, moet je bij een boeking helaas commissiekosten betalen. Met onze online booking engine betaal je géén commissiekosten. Wel betaal je een vast bedrag per maand voor het gebruiken van de software. Dat bedrag is afhankelijk van het aantal hotelkamers en tevens profiteer je direct van onze Property Management Software en hotel Channel Manager. Een schijntje in vergelijking met de hoge commissiekosten bij Booking.com of Expedia. Met RoomRaccoon kun je tevens leuke arrangementen aanmaken en add-ons toevoegen. Deze zijn direct te boeken middels de online booking engine voor nog meer rendement.

Meer dan een booking engine

Naast het behalen van meer rendement dankzij de online booking engine, kun je ook profiteren van features als een hotel Channel Manager en een Property Management Systeem. Wil je snel de bezettingsgraad van je hotelkamers verhogen, dan kun je met de Channel Manager jouw kamers snel beschikbaar maken via externe boekingskanalen. Helaas moet je hier dan wel commissie over betalen, maar een lage bezettingsgraad is helemaal niet gewenst. Wil je minder tijd kwijt zijn aan administratie en het opstellen van facturen? Maak dan gebruik van de Property Management Software, hiermee kun je gastvoorkeuren onthouden, handige rapportages maken en facturen worden automatisch verstuurd. Ideaal, toch?

Wat onze klanten zeggen

"Het voordeel van werken met RoomRaccoon is dat je PMS, Booking Engine en je Channel Manager gebundeld zijn."

Roy — Hotel Haverkist

"Operationeel heb ik maar 1 systeem nodig om heel mijn hotel te draaien. Ja, wie wilt dat nou niet"

Dominique — Hotel Beijers

"RoomRaccoon is heel gebruiksvriendelijk, intuïtief en een nieuwe receptioniste heeft maar een half uur nodig om het systeem te leren kennen."

Roland — Ingenhousz Breda