Een goed begin is het halve werk

dankzij ons online check-in systeem.

Vraag in een pre-arrival mail

naar additionele informatie van de gast

Nog even boodschappen doen of versterking nodig bij de spits?

Geen probleem! Ons online check-in systeem biedt de mogelijkheid om een pre-arrival mail te sturen naar gasten. Hierin kunnen de gasten vervolgens aangeven hoe laat zij verwachten om bij jouw hotel of B&B in te checken. Doordat jij exact weet hoe laat de gast incheckt kan jij je dag efficiënter indelen. Vraag versterking wanneer er teveel gasten op dezelfde dag en tijd in willen checken. Voorkom zo onnodig lange wachttijden bij het inchecken.

channel 1

Verhoog de

ervaring van je gasten!

Stuur een City Guide mee

Verhoog de guest experience door bijvoorbeeld in de pre-arrival mail een cityguide te sturen. Maak zelf een map met de top 10 must-see gebouwen, raad de beste restaurants aan of een pittoresk lokaal tentje. Alles is mogelijk om de gast nog beter te voorzien van informatie. Bereid de gast zo goed mogelijk voor en geef hem de tips en tricks voor jouw stad of omgeving!

Google Maps

Versoepel het incheckproces

Ook dat is geen probleem! Laat gasten op voorhand - dankzij de pre-arrival mail - al gegevens achterlaten, zoals de check-in en check-out tijden, de paspoortnummers en andere additionele of noodzakelijke gegevens. Doordat de gast deze gegevens vooraf invult, hoeft dit niet meer bij de balie of receptie te gebeuren. Dit versnelt het incheckproces, wat zowel voor jou als de gast voordelig is. Hierdoor kan de gast zo snel mogelijk genieten en/of uitrusten van zijn of haar reis.

speed up your mac

Hoe werkt ons

online check-in systeem?


Met één druk op de knop!

Bij de pre-arrival mail, staat er een online check-in button waarmee het mogelijk is om naast de aankomsttijd van de gast extra informatie, zoals paspoortnummers, in te vullen. Daarnaast kan je met dezelfde knop direct een kamer toewijzen aan je gast.

PMS tail3

RoomRaccoon is gemaakt voor jouw hotel of B&B

Vragen? Bel ons dan op 085-0290141 of probeer direct de gepersonaliseerde gratis demo.

Gratis Demo