Online Reserveringssysteem

Beheer jouw boekingen eenvoudig online

Wil je een online reserveringssysteem gebruiken voor jouw hotel of bed & breakfast? Beheer al jouw reserveringen eenvoudig online middels de hotel software van RoomRaccoon.

 Maak een gratis account aan!

Reserveringssysteem in de cloud

Overal toegankelijk, waar en wanneer je maar wilt

Online reserveringssysteem

Ben je op zoek naar een handige hotel boekingsmodule voor meer directe boekingen? Of naar een reserveringssysteem waarin je al jouw kamerboekingen in kunt beheren? Dan is het online reserveringssysteem van RoomRaccoon hetgeen waar je naar op zoek bent. Alle reserveringen worden eenvoudig en efficiënt beheert in de Property Management Software. Dit systeem werkt 'in de cloud' en is dus altijd toegankelijk, waar en wanneer je maar wilt. Ideaal om een hoop tijd te besparen! Ben je van plan om meer directe boekingen binnen te halen via jouw eigen website? Dan kun je daar de Booking Engine voor gebruiken, zeer gemakkelijk te plaatsen op jouw website.

Property Management Software

Wil je op eenvoudige wijze de kamerreserveringen van jouw hotel of bed & breakfast beheren? Maak dan gebruik van onze Property Management Software. Niet alleen neemt het hotel PMS een hoop werk uit handen, zoals het versturen van bevestigingen en facturen. Je krijgt direct een heldere inzage in de bezettingsgraad, je kunt eenvoudig rapportages maken én achterhalen welke boekingskanalen het meest rendabel zijn. Met behulp van deze insights kun je een strategie bepalen om de komende periode nog meer rendement te behalen. Tevens is de Property Management Software overal toegankelijk, je hoeft geen dure hard- of software aan te schaffen.

Minder commissie betalen?

Wanneer er een boeking binnenkomt via een extern boekingskanaal (zoals Booking.com, Tripadvisor of Expedia), krijg je altijd te maken met die vervelende commissiekosten. Dit probleem kun je oplossen door een apart kamertarief aan te maken (wat wettelijk niet is toegestaan). Maar het is wellicht veel interessanter om boekingen binnen te halen via jouw eigen website. Werk je op dit moment nog met een contactformulier of wil je dat mensen telefonisch een kamer boeken? Dan is dit het moment om gebruik te maken van de Booking Engine van RoomRaccoon. Presenteer jouw kameraanbod rechtstreeks op de website en laat bezoekers direct een kamer boeken.

Reserveringssysteem van RoomRaccoon

Laten we eerlijk zijn, een online reserveringssysteem biedt tal van voordelen voor jouw hotel of bed & breakfast. Voor een scherp tarief per maand kun jij hier al van profiteren. Behaal een betere omzet dankzij de Booking Engine en hou een hoop tijd over dankzij de automatische processen in de Property Management Software. Naast deze twee functionaliteiten kun je ook gebruik maken van de Channel Manager, ideaal om jouw kamers snel op de externe boekingskanalen te plaatsen. Wil je meer weten over de hotel software van RoomRaccoon? Of wil je de software liever gelijk uitproberen? Geen enkel probleem, maak een gratis account aan en je kunt zelf aan de slag!

Tal van voordelen met een online reserveringssysteem

Maak snel een gratis account aan om onze hotel software uit te proberen.

Maak je gratis account aan!

HALLO COLLEGA

Wat onze klanten zeggen

RoomRaccoon is nu al best lang geleden bij ons geïmplementeerd en ik, als een van de medewerkers van het Bliss Boutique Hotel, mocht er mee werken. Mijn vorige ervaringen met hotel reserveringssystemen zijn op zijn zachtst gezegd ingewikkeld geweest. Bij RoomRaccoon heb je geen combinatieletters of cijfers nodig, maar is alles overzichtelijk. Je kunt zo naar de verschillende lagen klikken. Het feit dat RoomRaccoon van elke gast een speciale rate of wens kan onthouden is meer dan ideaal en wordt zeer gewaardeerd door de gast!

P.S. Ook ben ik blij van het papieren reserverings'systeem' af te zijn ;-).

Stephanie Bliss Hotel

Villa BBB is sinds oktober 2016 overgegaan met ons reserveringssysteem naar RoomRaccoon. Tot nu toe bevalt het ons uitstekend!

Het systeem is helemaal ingericht en aangepast naar onze wensen. Het werkt zeer flexibel. Zeer handig is de link met het versturen van een bevestiging en factuur. Wat ik echt fijn vind, zijn de “add-ons” die overzichtelijk in de agenda staan, zoals bijvoorbeeld de aankomsttijd van onze gasten, het ophalen van de sleutel of extra arrangementen die bijgeboekt worden. Deze kunnen helemaal op maat, voor Villa BBB vermeld worden. Ook de zoekfunctie “zoek nummer of gast” vind ik super handig.

Kortom, wij zijn erg tevreden met het gebruik van RoomRaccoon!

Franny VillaBBB

Via Google hebben wij RoomRaccoon gevonden. Vanwege de mooie en professionele uitstraling hebben we contact gezocht. Wij zaten niet op onze plek bij onze vorige aanbieder en voor een vergelijkbare prijs krijg je veel meer bij RoomRaccoon. Natuurlijk hebben we niet alleen op prijs de afweging gemaakt, maar zijn we ook erg blij met de professionele en servicegerichte benadering. Het systeem zelf is erg gebruiksvriendelijk, vele malen beter dan onze excel sheetjes ;-) Wij hopen nog jaren succesvol te zijn, mede dankzij het team van RoomRaccoon

Kris Nieuw Uilenburg