Online reserveringssysteem

Probeer gratis

Behaal meer directe boekingen met een boekingsmodule

Meer directe boekingen!

Een booking engine is dé manier om meer directe boekingen binnen te halen via jouw eigen website. Geen ouderwetse webformulieren meer, gewoon een directe inzage in jouw kameraanbod.

Betaal geen commissiekosten meer!

Geen commissiekosten meer

Met het reserveringssysteem hoef je geen commissiekosten meer te betalen aan Booking.com of Expedia. Alle boekingen die binnen komen via de boekingsmodule via jouw website zijn vrij van commissie.

Een rechtstreekse koppeling met het PMS

Een directe koppeling met het PMS

Wanneer een klant een kamer boekt via de boekingsmodule, dan wordt dit realtime aangepast in het Property Management Systeem. Dit wordt dan rechtstreeks doorgevoerd op de externe boekingskanalen.

Creëer je eigen arrangementen

Creëer eigen arrangementen

Een ideale manier om meer omzet te behalen, maak bijvoorbeeld een arrangement aan voor een heel weekend. Of combineer een aantal overnachtingen met een diner of heerlijk wijnarrangement.

Online reserveringssysteem

Ben je op zoek naar een handige hotel boekingsmodule voor meer directe boekingen? Of naar een online reserveringssysteem waarin je al jouw kamerboekingen in kunt beheren? Dan is het hotel reserveringssysteem van RoomRaccoon hetgeen waar je naar op zoek bent. Alle reserveringen worden eenvoudig en efficiënt beheert in de Property Management Software. Dit systeem werkt 'in de cloud' en is dus altijd toegankelijk, waar en wanneer je maar wilt. Ideaal om een hoop tijd te besparen! Ben je van plan om meer directe boekingen binnen te halen via jouw eigen website? Dan kun je daar de Booking Engine voor gebruiken, zeer gemakkelijk te plaatsen op jouw website.

Property Management Software

Wil je op eenvoudige wijze de kamerreserveringen van jouw hotel of bed & breakfast beheren? Maak dan gebruik van onze Property Management Software. Niet alleen neemt het hotel PMS een hoop werk uit handen, zoals het versturen van bevestigingen en facturen. Je krijgt in het online reserveringssysteem direct een heldere inzage in de bezettingsgraad, je kunt eenvoudig rapportages maken én achterhalen welke boekingskanalen het meest rendabel zijn. Met behulp van deze insights kun je een strategie bepalen om de komende periode nog meer rendement te behalen. Tevens is de Property Management Software overal toegankelijk, je hoeft geen dure hard- of software aan te schaffen.

Minder commissie betalen?

Wanneer er een boeking binnenkomt via een extern boekingskanaal (zoals Booking.com, Tripadvisor of Expedia), krijg je altijd te maken met die vervelende commissiekosten. Dit probleem kun je oplossen door een apart kamertarief aan te maken (wat wettelijk niet is toegestaan). Maar het is wellicht veel interessanter om boekingen binnen te halen via jouw eigen website. Werk je op dit moment nog met een contactformulier of wil je dat mensen telefonisch een kamer boeken? Dan is dit het moment om gebruik te maken van de Booking Engine, oftewel het online reserveringssysteem van RoomRaccoon. Presenteer jouw kameraanbod rechtstreeks op de website en laat bezoekers direct een kamer boeken.

Reserveringssysteem van RoomRaccoon

Laten we eerlijk zijn, een online reserveringssysteem biedt tal van voordelen voor jouw hotel of bed & breakfast. Voor een scherp tarief per maand kun jij hier al van profiteren. Behaal een betere omzet dankzij de Booking Engine of het reserveringssysteem b&b en hou een hoop tijd over dankzij de automatische processen in de Property Management Software. Naast deze twee functionaliteiten kun je ook gebruik maken van de Channel Manager, ideaal om jouw kamers snel op de externe boekingskanalen te plaatsen. Wil je meer weten over de hotel software van RoomRaccoon? Of wil je het online reserveringssysteem liever gelijk uitproberen? Geen enkel probleem, maak een gratis account aan en je kunt zelf aan de slag!

Wat onze klanten zeggen

%testimonials%