hotel arrangement
hotel arrangement

Het hebben van een hotel arrangement is de manier om aandacht te trekken bij potentiele gasten. Het is de manier om je te onderscheiden van andere hotels en te concurreren met OTA's. Dus laat je creativiteit de vrije loop en stel een uniek hotel arrangement samen. Inspiratieloos? Na het lezen van dit artikel niet meer!

Hotel trends en ontwikkelingen

Elk jaar beginnen we ongeveer hetzelfde: we zetten doelen zowel op persoonlijk (gezonder eten) als professioneel (meer directe boekingen) vlak. Het begin van ieder nieuw jaar is het perfecte moment om vooruit te plannen: misschien wil je de menukaart uitbreiden of een van je kamer verbouwen. Daarom is dit het perfecte moment om meer te weten over de nieuwste trends en ontwikkelingen. Lees je mee?

Nu boeken facebook
cao-khn-2018

De nieuwe Horeca-cao is niet aan ons voorbij gegaan. De nieuwe cao, die door Koninklijke Holland Nederland (KHN) en CNV Vakmensen is opgesteld, zou moeten zorgen voor gelijke basisvoorwaarden, salarisverhoging en duidelijkheid voor alle horecamedewerkers. Wat betekent dit precies voor jou als hotelier?

Hotel distributie strategie
Kameromzet verhogen

Grote kans dat jij veel geld geïnvesteerd hebt in jouw hotel of B&B. Nog grotere kans dat jij dat geld wilt terugverdienen. En waarschijnlijk zo snel mogelijk. Dit kun je doen door de kameromzet van je hotel te verhogen. Benieuwd hoe?

Hotel Marketing

Hotel Marketing. Misschien niet iets waar je rekening mee hield toen je een hotel begon of iets waar je rekening mee wilt houden? Toch is het belangrijk voor jouw hotel. En eigenlijk is de basis van hotel marketing best simpel… Lees je mee?