Gekoppelde Partners

Leer onze partners kennen!

twinfield certificate

Verzorg de administratie van je hotel

RoomRaccoon biedt voor alle accounting software pakketten een vol-autmatische koppeling aan. Want wij kunnen ons voorstellen dat noch het hotel noch haar boekhouder zin heeft om alle boekingen zelf in te voeren. Zo zijn wij ook gekoppeld met het online boekhoudprogramma Twinfield. Twinfield verzorgt de administratie en boekhouding voor o.a. hotels en B&Bs.

Bezoek de website van Twinfield

Kassasysteem Hotel Restaurant

Horeca kassa gekoppeld met je PMS

UnTill is vanaf heden gekoppeld met RoomRaccoon. De kassa-oplossing op maat voor iedere situatie. Indrukwekkende functies, bewezen kwaliteit en sprekende referenties. Koppel je cafe, restaurant of bar aan je hotel. Boek rekeningen direct op kamer. Dit zorgt voor een flinke tijdsbesparing en voorkomt fouten in de adminisatratie. 

Bezoek de website van UnTill

logo mr winston

Kassakoppeling met Mr.Winston

RoomRaccoon is gekoppeld met het innovatieve kassasysteem Mr. Winston. Dankzij deze kassakoppeling is het mogelijk om rekeningen van uw restaurant eenvoudig op kamer te boeken. Zo hoeft u niet heen en weer te lopen tussen de balie en de kassa om dit apart in te voeren en vervolgens te koppelen. Beide systemen zijn met elkaar verbonden.  

Bezoek de website van Mr.Winston

Logo Exact Online

Koppeling met Exact Online

RoomRaccoon is gekoppeld met het populaire boekhoudprogramma Exact Online. Dankzij deze koppeling is het mogelijk om Exact Online te koppelen aan je RoomRaccoon account en zo ongekend inzicht te krijgen in zowel financiën als relatiebeheer. Alles is geïntegreerd en geautomatiseerd.

Bezoek de website van Exact Online

Logo Snelstart

Koppeling met Snelstart

Snelstart maakt boekhouden makkelijk. RoomRaccoon is gekoppeld met Snelstart om jouw leven als hotelier makkelijker te maken door je boekhouding te automatiseren. Door deze koppeling hoef je nooit meer te puzzelen met facturen en aangiftes.

Bezoek de website van Snelstart

Logo RoomServe

Koppeling met RoomServe

Roomserve verzorgt mobiele toegangs- en hospitality-oplossingen voor uw gasten. Naadloos, betrouwbaar en nu gekoppeld met RoomRaccoon om de omzet van jouw hotel, apartment of B&B te verhogen en de beste ervaringen voor je gast te bieden.

Bezoek de website van RoomServe

Logo Iamreservations

Koppeling met Iamreservations

I am reservations wil jou verbinden met de best beoordeelde locaties. Wij begrijpen dat iedereen andere behoeftes heeft en daarom hebben wij een uitgebreid aanbod van luxe grote hotels tot een pittoreske bed & breakfast. Binnenkort ligt elke bestemming binnen handbereik.

Bezoek de website van I am reservations

Logo Quickbooks

Koppeling met Snelstart

QuickBooks Online laat je direct zien hoe je hotel, appartement of B&B er financieel voorstaat. Door de koppeling van RoomRaccoon en QuickBooks kun je snel en overzichtelijk al jouw rekeningen, facturen, offertes en inkooporders beheren. QuickBooks is een handige tool voor online boekhouden zonder te hoeven beschikken over specifieke kennis over boekhouden.

Bezoek de website van QuickBooks

RoomRaccoon is gemaakt voor jouw hotel of B&B

Vragen? Bel ons dan op 085-0290141 of probeer direct de gepersonaliseerde gratis demo.

Gratis Demo