Zij snappen het...

Met deze leveranciers hebben wij goede ervaringen!

Bed & Breakfast Cadeaukaart

De Bed & Breakfast Cadeaukaart kunt u inmiddels ook in Europa gebruiken, zoals in België, Frankrijk, Spanje, Italië, Oostenrijk, Hongarije, Schotland en binnenkort ook in Duitsland. Daarbij is de kaart een geschikt cadeau voor liefhebbers van wandelen, fietsen, avontuur, cultuur, stedentrip, varen, motorrijden, paardrijden, wintersport of lekker zonnen aan het zwembad/strand.

MyBookings: Tijd voor een nieuwe online strategie?

Uw hotel betaalt veel commissie aan Online Travel Agents als Booking.com, Hotels.nl en Expedia. Het lijkt een noodzakelijk kwaad. Maar is dat wel zo? Of laat u simpelweg kansen via uw direct sales kanalen liggen? MyBookings lost dit voor u op. Door onze jarenlange ervaring in de hotelbranche hebben wij een duidelijk beeld van de markt en ontwikkelde wij een strategie die ervoor zorgt dat u weer meer directe boekingen ontvangt zodat u die commissie weer in uw eigen zak kan steken.

GetControl helpt je om grip op je onderneming te krijgen!
Stoov lanceert verwarmd zitkussen

Duurzaam, comfortabel én behaaglijk buiten zitten dankzij Dutch Design. Na twee jaar doorontwikkelen brengt Stoov met succes een warmtekussen op de markt dat in Nederland wordt gemaakt. Steeds meer terrassen bieden hun gasten een warm welkom met een Stoov warmtekussen. Het Stoov warmtekussen verwarmt door middel van een oplaadbare batterij en verbruikt maximaal 12 Watt.

Lekkere koffie & apparatuur zonder investering

Als horeca-ondernemer weet je hoe belangrijk de juiste apparatuur is. Niets werkt zo lekker als een betrouwbare, goed afgestelde koffiemachine. Heerlijk. Met goede apparatuur maak je het verschil. Weet je dat 40-50% van de kwaliteit van jouw koffie het resultaat is van de machine? Goede koffie komt uit een goede koffiemachine, zo eenvoudig is het.

Extreem snelle hosting!

Alles onder controle: Domeinwinkel bestaat al sinds 2003 en heeft in die tijd veel ervaring opgebouwd met het aanbieden en onderhouden van domeinnamen en webhosting voor haar klanten. Al onze processen zijn daarom geoptimaliseerd om het voor onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken.

Nieuwe website voor je hotel of B&B?

Vuursteen is een webdevelopment bedrijf die in samenwerking met RoomRaccoon websites voor hotels en Bed & Breakfasts aan kan bieden voor een gunstige prijs. Deze sites worden gemaakt op basis van een standaard sjabloon. Dit stramien is een goede basis voor elke Bed & Breakfast of hotel. Je kan hier alle benodigde informatie op kwijt, zodat al je klanten een goed beeld krijgen van de accomodaties. Dit stramien zal worden aangepast naar jouw eigen huisstijl en gevuld worden met de content die je zelf aanlevert. Dit is later uiteraard altijd zelf nog te beheren.

Zoveel regels...

Ook jouw bedrijf heeft te maken met wet- en regelgeving om schade en ongelukken te voorkomen. Belangrijk - en een uitdaging. Want elke regel brengt administratie met zich mee. Medewerkers zijn druk met papieren en formulieren, in kasten en spreadsheets. Maar hoe weet je 100% zeker dat alles goed gebeurt? Wie wat wanneer gedaan heeft? Of alles op orde is in geval van een calamiteit?