Konijn

Samen met zijn compagnon Karel, opende Flip 'B&B Konijn'. B&B Konijn is een logisch verlengstuk van het 'Van Tarel' restaurant in Taarlo. Veel gasten hebben gewandeld in het stroomdallandschap Drentse Aa, een van de nationale parken, en een deel van de eetgasten blijft overnachten in B&B Konijn. En dat is niet gek. Niemand hoeft de BOB te zijn. En Taarlo is een bezienswaardigheid op zich. Met amper honderd inwoners, gelegen aan een brink met eiken van anderhalve eeuw oud, is het een plaats om tot volledige rust te komen. En dit kan in stijl bij B&B Konijn.

Rijsterbosch

Michel en Maja zijn niet bang voor een avontuur. Na het runnen van een camping in Zweden, vertrokken ze in 2014 weer naar Nederland, zonder concreet plan. Ze stuitten op een prachtig pand in het Friese plaatsje Rijs, aan de rand van het prachtige Rijsterbos. Niet veel later kochten ze het pand, maakten er een Bed & Breakfast van en gaven het de toepasselijke naam 'B&B Rijsterbosch'. 

Het Weeshuis

“Het bloed kroop waar het niet lopen kan…” met die woorden begint Mylan zijn verhaal over het ontstaan van ‘Hotel Het Weeshuis’. Het Weeshuis stond in 1533 garant voor kinderen in nood en vanaf 2013 dient het gasten die op zoek zijn naar een hotelovernachting in het Friese Bolsward.

Maison Village

Misschien niet altijd een droom van haar geweest maar iets wat haar droom is geworden: het openen van een eigen hotel. En wat voor hotel! Gonneke heeft de lat hoog gelegd met haar eigentijdse hotel 'Maison Village' in de natuurrijke omgeving van Maastricht. Met de moderne uitstraling en een vleugje kunst verwelkomt ze verschillende gasten – van kunst- tot natuurliefhebbers. Wij verwelkomden Gonneke bij RoomRaccoon.

Shepherdshouse