PMS Bed & Breakfast

Een Property Management Systeem voor jouw B&B

Met de Property Management Software van RoomRaccoon kun jij een hoop tijd besparen! Genereer facturen in één muisklik, automatische bevestigingsmails, uitgebreide rapportages én nog veel meer!

 Maak een gratis account!

Property Management Systeem B&B

Profiteer van onze hotel software expertise

PMS Bed & Breakfast

Ben jij de trotse eigenaar van een bed & breakfast? Maar ben je op zoek naar Property Management Software om de administratie van jouw B&B te perfectioneren? Dan is het voor jou zeker interessant om eens te kijken naar de PMS software van RoomRaccoon. De hotel software is gemaakt voor én door hoteliers, zodat jij je zaken netjes bij kunt houden. Met onze software kun je een hoop besparen, facturen worden automatisch gegenereerd, bevestigingsmails worden rechtstreeks verzonden en je werkt volledig ‘in de cloud’. Zou je het PMS eens uit willen proberen voor jouw bed & breakfast? Geen probleem! Maak gerust een gratis account aan om onze hotel software uit te proberen.

Property Management Systeem

Het Property Management Systeem is het digitale kloppende hart van jouw bed & breakfast. In dit systeem worden alle reserveringen geplaatst en een hoop processen worden geautomatiseerd. Hierbij kun je denken aan annuleringen, aanbetalingen, automatische herinneringen en bevestiging e-mails. Kortom: Met onze Property Management Software kun je een hoop tijd besparen. Zelfs als je niet in de buurt bent van jouw bed & breakfast, kun je op afstand je zaakjes regelen. Onze hotel software werkt volledig ‘in de cloud’ en is webbased. De aanschaf van dure hardware is dus niet nodig, RoomRaccoon's hotel software is online te bereiken is via een smartphone, tablet of laptop.

Krachtige functies voor jouw B&B

Een Property Management Systeem zorgt er niet alleen voor dat een aantal processen binnen jouw bed & breakfast vereenvoudigd worden. Het is ook mogelijk om overzichtelijke rapportages te genereren. Met deze rapportages krijg je snel een inzage in de kamerbezetting, via welke kanalen de meeste kamers geboekt worden en uit welke landen jouw gasten komen. Met deze gegevens krijg je weer nieuwe inzichten waarop je kunt inspelen voor het eerstvolgende seizoen. Verder is het Property Management Systeem zeer veilig voor een B&B. Alle klantgegevens worden namelijk veilig opgeslagen in de ‘cloud’, dus je bent niet al je gegevens kwijt als er een computer kapot gaat.

Nog meer functionaliteiten

De hotel software van RoomRaccoon bevat niet alleen een Property Management Systeem voor jouw bed & breakfast. Je kunt ook profiteren van een handige Channel Manager en zeer rendabele Booking Engine. Met de Channel Manager kun je jouw kamers direct zichtbaar maken op externe boekingswebsites en OTA’s. Veel mensen gebruiken Booking.com, Expedia of AirBnB om een kamer te boeken, zorg er daarom voor dat je op deze kanalen te vinden bent. Wil je liever meer directe boekingen vanuit jouw website? Dan kun je eenvoudig en snel de Booking Engine integreren op jouw eigen website. Het belangrijkste voordeel van de directe boekingen is dat je geen commissiekosten betaald.

Direct tijd besparen met onze Property Management Software?

Maak dan nú een gratis account aan!

Maak een gratis account!

HALLO COLLEGA

Wat onze klanten zeggen

RoomRaccoon is nu al best lang geleden bij ons geïmplementeerd en ik, als een van de medewerkers van het Bliss Boutique Hotel, mocht er mee werken. Mijn vorige ervaringen met hotel reserveringssystemen zijn op zijn zachtst gezegd ingewikkeld geweest. Bij RoomRaccoon heb je geen combinatieletters of cijfers nodig, maar is alles overzichtelijk. Je kunt zo naar de verschillende lagen klikken. Het feit dat RoomRaccoon van elke gast een speciale rate of wens kan onthouden is meer dan ideaal en wordt zeer gewaardeerd door de gast!

P.S. Ook ben ik blij van het papieren reserverings'systeem' af te zijn ;-).

Stephanie Bliss Hotel

Villa BBB is sinds oktober 2016 overgegaan met ons reserveringssysteem naar RoomRaccoon. Tot nu toe bevalt het ons uitstekend!

Het systeem is helemaal ingericht en aangepast naar onze wensen. Het werkt zeer flexibel. Zeer handig is de link met het versturen van een bevestiging en factuur. Wat ik echt fijn vind, zijn de “add-ons” die overzichtelijk in de agenda staan, zoals bijvoorbeeld de aankomsttijd van onze gasten, het ophalen van de sleutel of extra arrangementen die bijgeboekt worden. Deze kunnen helemaal op maat, voor Villa BBB vermeld worden. Ook de zoekfunctie “zoek nummer of gast” vind ik super handig.

Kortom, wij zijn erg tevreden met het gebruik van RoomRaccoon!

Franny VillaBBB

Via Google hebben wij RoomRaccoon gevonden. Vanwege de mooie en professionele uitstraling hebben we contact gezocht. Wij zaten niet op onze plek bij onze vorige aanbieder en voor een vergelijkbare prijs krijg je veel meer bij RoomRaccoon. Natuurlijk hebben we niet alleen op prijs de afweging gemaakt, maar zijn we ook erg blij met de professionele en servicegerichte benadering. Het systeem zelf is erg gebruiksvriendelijk, vele malen beter dan onze excel sheetjes ;-) Wij hopen nog jaren succesvol te zijn, mede dankzij het team van RoomRaccoon

Kris Nieuw Uilenburg