PMS Bed & Breakfast

Probeer gratis

Bespaar tijd met een Property Management Systeem

Bespaar enorm veel tijd!

Met een Property Management Systeem kun je onwijs veel tijd besparen. Boekingen worden beheerd in de Cloud en vele processen worden geautomatiseerd. Weg met dat papieren reserveringsboek!

Automatische e-mails met een hotel PMS

Automatische e-mails

Tal van processen worden geautomatiseerd dankzij een PMS systeem. Hierbij kun je denken aan automatische e-mail bevestigingen, automatische facturatie en gasten kunnen eenvoudig inchecken.

Al jouw reserveringen in de Cloud

Alle reserveringen in de cloud

Vanaf nu kun je al je reserveringen bekijken waar en wanneer je maar wilt. Het Property Management Systeem is veilig en volledig 'responsive' en werkt op een laptop, tablet en smartphone.

Volledig responsive Property Management Systeem

Overal toegang tot het PMS

Doordat het PMS systeem volledig in de cloud werkt heb je geen dure hardware meer nodig. Bekijk de reserveringen op een tablet vanuit huis of doe een aanpassing waar en wanneer je maar wilt.

PMS Bed & Breakfast

Ben jij de trotse eigenaar van een bed & breakfast? Maar ben je op zoek naar Property Management Software om de administratie van jouw B&B te perfectioneren? Dan is het voor jou zeker interessant om eens te kijken naar de PMS software van RoomRaccoon. De hotel software is gemaakt voor én door hoteliers, zodat jij je zaken netjes bij kunt houden. Met onze software kun je een hoop besparen, facturen worden automatisch gegenereerd, bevestigingsmails worden rechtstreeks verzonden en je werkt volledig ‘in de cloud’. Zou je het PMS eens uit willen proberen voor jouw bed & breakfast? Geen probleem! Maak gerust een gratis account aan om onze hotel software uit te proberen.

Property Management Systeem

Het Property Management Systeem is het digitale kloppende hart van jouw bed & breakfast. In dit systeem worden alle reserveringen geplaatst en een hoop processen worden geautomatiseerd. Hierbij kun je denken aan annuleringen, aanbetalingen, automatische herinneringen en bevestiging e-mails. Kortom: Met onze Property Management Software kun je een hoop tijd besparen. Zelfs als je niet in de buurt bent van jouw bed & breakfast, kun je op afstand je zaakjes regelen. Onze hotel software werkt volledig ‘in de cloud’ en is webbased. De aanschaf van dure hardware is dus niet nodig, RoomRaccoon's hotel software is online te bereiken is via een smartphone, tablet of laptop.

Krachtige functies voor jouw B&B

Een Property Management Systeem zorgt er niet alleen voor dat een aantal processen binnen jouw bed & breakfast vereenvoudigd worden. Het is ook mogelijk om overzichtelijke rapportages te genereren. Met deze rapportages krijg je snel een inzage in de kamerbezetting, via welke kanalen de meeste kamers geboekt worden en uit welke landen jouw gasten komen. Met deze gegevens krijg je weer nieuwe inzichten waarop je kunt inspelen voor het eerstvolgende seizoen. Verder is het Property Management Systeem zeer veilig voor een B&B. Alle klantgegevens worden namelijk veilig opgeslagen in de ‘cloud’, dus je bent niet al je gegevens kwijt als er een computer kapot gaat.

Nog meer functionaliteiten

De hotel software van RoomRaccoon bevat niet alleen een Property Management Systeem voor jouw bed & breakfast. Je kunt ook profiteren van een handige Channel Manager en zeer rendabele Booking Engine. Met de Channel Manager kun je jouw kamers direct zichtbaar maken op externe boekingswebsites en OTA’s. Veel mensen gebruiken Booking.com, Expedia of AirBnB om een kamer te boeken, zorg er daarom voor dat je op deze kanalen te vinden bent. Wil je liever meer directe boekingen vanuit jouw website? Dan kun je eenvoudig en snel de Booking Engine integreren op jouw eigen website. Het belangrijkste voordeel van de directe boekingen is dat je geen commissiekosten betaald.

Wat onze klanten zeggen

%testimonials%