Tarieven

Geen servicekosten en maandelijks opzegbaar

Maar wat kost het dan?

Dit zijn de tarieven van RoomRaccoon

All-in-one Hotel Software

Booking Engine | PMS | Channel Manager
Ons unieke all-in-one hotel software dat bestaat uit een channel manager, booking engine en PMS, is alles wat je moet hebben om je hotel naar een hoger niveau te tillen.

Om hoeveel kamers gaat het?

Forever Free: PMS lite

PMS Lite
Tevens bieden wij naast onze Booking Engine, Channel Manager en PMS, ook een gratis variant van ons Property Management System aan. Deze versie is 100% gratis waarbij je tot 5 kamers kan toevoegen en 2 kamertypes. Wil je meer informatie over ons gratis reserveringssyteem voor je hotel of B&B? Bekijk dan de onderstaande pagina.
Nieuwsgierig?

Zo gebeurt

Overstappen binnen 1 dag

Maak gebruik van RoomRaccoon's overstapservice! Overstappen is dus zo gebeurd en kan al binnen 1 dag!

PMS screenreports screenBooking engine screen

 

Channel Manager

Nooit meer overboekingen. RoomRaccoon houdt je beschikbaarheid bij op al je aangesloten boekingskanalen.

Lees verder

 

PMS

Vergeet Tipp-Ex en het opmaken van je facturen in Excel. Houd overzicht over je reserveringen, weet hoe jouw hotel of B&B ervoor staat en bespaar veel frustratie.

Lees verder

 

Booking Engine

Ontvang meer directe boekingen en bespaar minimaal 12% commissie. Het is ook fijn dat je een stuk minder e-mails en belletjes krijgt...

Lees verder
 

Geen servicekosten

In RoomRaccoon kun je alles makkelijk beheren. Hierdoor is een dure serviceovereenkomst overbodig. Heb je toch vragen? Dan helpen wij je uiteraard graag en dit zonder extra kosten te vragen. 

 

Geen soft-/hardwarekosten

RoomRaccoon is in de Cloud. Bespaar de aanschaf van dure soft- en hardware. Bovendien zorgen wij gratis voor alle updates en de kosten voor de hosting. 

ipad RR3

 

Service & Support

Wij zijn altijd en overal te bereiken. Dus heb je een vraag? Bel, mail of app ons. Onze Accountmanagers staan ook klaar om je van allerlei handige tips & tricks te voorzien.

 

Channel Manager inbegrepen

Wij willen ons onderscheiden door jou alles-in-één te bieden. Dus PMS, Booking Engine én een Channel Manager voor jouw hotel of B&B.

RoomRaccoon is gemaakt voor jouw hotel of B&B

Vragen? Bel ons dan op 085-0290141 of probeer direct de gepersonaliseerde gratis demo.

Gratis Demo