Tarieven

Geen servicekosten en maandelijks opzegbaar

Alles-in-één Hotel Software

Booking Engine | PMS | Channel Manager
RoomRaccoon's unieke alles-in-één hotel software, bestaande uit een channel manager, booking engine en PMS, is alles wat je nodig hebt om je hotel naar een hoger niveau te tillen.

Om hoeveel kamers gaat het?

PMS Lite Software

Gratis Property Management System 
Naast de alles-in-één software oplossing biedt RoomRaccoon een gratis variant van het Property Management System aan. Deze versie is 100% gratis en je kunt hier tot 5 kamers en 2 kamertypes toevoegen. Meer informatie over RoomRaccoon's gratis PMS?

Ga naar PMS Lite

Zo gebeurt

Overstappen binnen 1 dag

Maak gebruik van RoomRaccoon's overstapservice! Overstappen is dus zo gebeurd en kan al binnen 1 dag!

PMS screen reports screen Booking engine screen

 

Channel Manager

Nooit meer overboekingen. RoomRaccoon houd je beschikbaarheid bij op al je aangesloten boekingskanalen.

Lees verder

 

PMS

Vergeet Tipp-Ex en het opmaken van je facturen in Excel. Houd overzicht over je reserveringen, weet hoe jouw hotel of B&B ervoor staat en bespaar veel frustratie.

Lees verder

 

Booking Engine

Ontvang meer directe boekingen en bespaar minimaal 12% commissie. Het is ook fijn dat je een stuk minder e-mails en belletjes krijgt...

Lees verder
 

Geen servicekosten

In RoomRaccoon kun je alles makkelijk beheren. Hierdoor is een dure serviceovereenkomst overbodig. Heb je toch vragen? Dan helpen wij je uiteraard graag en dit zonder extra kosten te vragen. 

 

Geen soft-/hardwarekosten

RoomRaccoon is in de Cloud. Bespaar de aanschaf van dure soft- en hardware. Bovendien zorgen wij gratis voor alle updates en de kosten voor de hosting. 

ipad RR3

 

Service & Support

Wij zijn altijd en overal te bereiken. Dus heb je een vraag? Bel, mail of app ons. Onze Accountmanagers staan klaar om je van allerlei handige tips & tricks te voorzien.

 

Channel Manager inbegrepen

Wij willen ons onderscheiden door jou alles-in-één te bieden. Dus PMS, Booking Engine én Channel Manager voor jouw hotel of B&B.

RoomRaccoon is gemaakt voor jouw hotel of B&B

Vragen? Bel ons dan op 085-0290141 of probeer direct de gepersonaliseerde gratis demo.

Gratis Demo