Property Management Software

Probeer gratis

Bespaar tijd met Property Management Software

Bespaar enorm veel tijd!

Met Property Management Software kun je onwijs veel tijd besparen. Boekingen worden beheerd in de Cloud en vele processen worden geautomatiseerd. Weg met dat papieren reserveringsboek!

Automatische e-mails met een hotel PMS

Automatische e-mails

Tal van processen worden geautomatiseerd dankzij PMS software. Hierbij kun je denken aan automatische e-mail bevestigingen, automatische facturatie en gasten kunnen eenvoudig inchecken.

Al jouw reserveringen in de Cloud

Alle reserveringen in de cloud

Vanaf nu kun je al je reserveringen bekijken waar en wanneer je maar wilt. De Property Management Software is veilig en volledig 'responsive' en werkt op een laptop, tablet en smartphone.

Volledig responsive Property Management Software

Overal toegang tot het PMS

Doordat het PMS systeem volledig in de cloud werkt heb je geen dure hardware meer nodig. Bekijk de reserveringen op een tablet vanuit huis of doe een aanpassing waar en wanneer je maar wilt.

Wat is Property Management Software?

Property Management Software is weliswaar een begrip in de hotelwereld. Met deze hotel software creëer je meer overzicht in jouw hotelboekingen. De gasten kunnen eenvoudig in- en uitchecken én facturen worden met slechts één muisklik verstuurd. Met een Property Management Systeem kun je dus een hoop tijd besparen. Hierdoor kun jij als hotelier de focus leggen op het veraangenamen van het verblijf van je gasten. Het PMS van RoomRaccoon heeft al van handige functionaliteiten. Hierbij kun je denken aan gasthistorie, een drag & drop agenda en automatische facturatie. Wellicht dé ideale software voor jouw hotel of bed & breakfast?

Bespaar een hoop tijd met een hotel PMS

Ben je de eigenaar van een klein hotel of een bed & breakfast? Twijfel je of je gebruik wilt maken van Property Management Software? Als je een hoop kosten wilt besparen en niet avonden lang bezig wilt zijn met administratieve werkzaamheden, dan is Property Management Software een perfecte uitkomst. Tevens is dit onderdeel van onze hotel software eenvoudig online (in de cloud) te bereiken. Met een computer, laptop of smartphone kun je direct een inzage krijgen. Je hebt geen dure hardware meer nodig, onze hotel software kan ten alle tijde gebruikt worden. Waar en wanneer je maar wilt. Wil je meer weten? Vraag dan snel een gratis demo aan!

Wat kun je precies met een PMS?

De meest belangrijke functie van de Property Management Software is het organiseren en beheren van de bestaande reserveringen van jouw hotel. Alles wat intern gebeurd binnen jouw hotel of bed & breakfast wordt hiermee beheerd. Heel vaak zien we nog dat dit gebeurd met handgeschreven reserveringsboeken. Maar dat is vanaf nu verleden tijd. Een Property Management Systeem is online hotel software en 24/7 toegankelijk. Daarnaast kun je ook eenvoudig een overzicht creëren van de bezettingsgraad, de boekingen filteren en facturen automatisch genereren. In no-time heb jij de gegevens bij elkaar die je graag wilt inzien. Hoe gemakkelijk wil je het hebben?

Nog meer functies in de PMS software

Een aantal andere belangrijke functies binnen de Property Management Software zijn als volgt: Je kunt bij reserveringen aantekeningen toevoegen. Stel een gast heeft speciale wensen, dan kun je middels het PMS eenvoudig de kamerreserveringen eruit filteren voor mensen met specifieke voorkeuren. Maar je kunt ook de voorkeur van gasten onthouden. Dus wanneer een gast op een later moment terugkomt, dan kun jij zijn of haar voorkeuren direct inzien. Tevens is de meest gebuikte data in de Property Management Software te gebruiken voor overzichtelijke rapportages.

Wat onze klanten zeggen

%testimonials%