Property Management Software

Probeer gratis

Bespaar tijd met een Property Management Systeem

Bespaar enorm veel tijd!

Met een Property Management Systeem kun je onwijs veel tijd besparen. Boekingen worden beheerd in de Cloud en vele processen worden geautomatiseerd. Weg met dat papieren reserveringsboek!

Automatische e-mails met een hotel PMS

Automatische e-mails

Tal van processen worden geautomatiseerd dankzij een PMS systeem. Hierbij kun je denken aan automatische e-mail bevestigingen, automatische facturatie en gasten kunnen eenvoudig inchecken.

Al jouw reserveringen in de Cloud

Alle reserveringen in de cloud

Vanaf nu kun je al je reserveringen bekijken waar en wanneer je maar wilt. Het Property Management Systeem is veilig en volledig 'responsive' en werkt op een laptop, tablet en smartphone.

Volledig responsive Property Management Systeem

Overal toegang tot het PMS

Doordat het PMS systeem volledig in de cloud werkt heb je geen dure hardware meer nodig. Bekijk de reserveringen op een tablet vanuit huis of doe een aanpassing waar en wanneer je maar wilt.

Wat is Property Management Software?

Property Management Software is weliswaar een begrip in de hotelwereld. Met deze hotel software creëer je meer overzicht in jouw hotelboekingen, kunnen gasten eenvoudig in- en uitchecken én worden facturen middels één muisklik verstuurd. Met Property Management Software kun je dus een hoop tijd besparen en de focus leggen op het veraangenamen van het verblijf van je gasten. Het PMS van RoomRaccoon heeft al van handige functionaliteiten, zoals gasthistorie, een drag & drop agenda en automatische facturatie. Wellicht dé ideale software voor jouw hotel of bed & breakfast?

Snel een hoop tijd besparen?

Ben je de eigenaar van een klein hotel of een bed & breakfast? Twijfel je of je gebruik wilt maken van Property Management Software? Als je een hoop kosten wilt besparen en niet avonden lang bezig wilt zijn met administratieve werkzaamheden, dan is Property Management Software een perfecte uitkomst. Tevens is dit onderdeel van onze hotel software eenvoudig online (in de cloud) te bereiken. Je hebt geen dure hardware meer nodig, onze hotel software kan ten alle tijde gebruikt worden. Waar en wanneer je maar zou willen.

Wat kun je precies met een PMS?

De meest belangrijke functie van de Property Management Software is het organiseren en beheren van de bestaande reserveringen van jouw hotel. Alles wat intern gebeurd binnen jouw hotel of bed & breakfast wordt hiermee beheerd. Heel vaak zien we nog dat dit gebeurd met handgeschreven reserveringsboeken, maar dat is vanaf nu verleden tijd. Een Property Management Systeem is overal en 24/7 toegankelijk. Daarnaast kun je ook eenvoudig een overzicht creëren van de bezettingsgraad, de boekingen filteren en facturen automatisch genereren.

Nog meer functies..

Een aantal andere belangrijke functies binnen onze Property Management Software zijn als volgt: Je kunt bij reserveringen aantekeningen toevoegen. Stel een gast heeft speciale wensen, dan kun je middels het PMS eenvoudig de kamerreserveringen eruit filteren voor mensen met specifieke voorkeuren. Maar je kunt ook de voorkeur van gasten onthouden. Dus wanneer een gast op een later moment terugkomt, dan kun jij zijn of haar voorkeuren direct inzien. Tevens is de meest gebuikte data in de Property Management Software te gebruiken voor overzichtelijke rapportages.

Wat onze klanten zeggen

Ook wat we als hotel zelf aandragen wordt naar mogelijkheid verwerkt en aangepast. Dit is wel heel prettig om mee te werken.

hotel-gooiland-logo

Claudia

Grand Hotel Gooiland

Het systeem is helemaal ingericht en aangepast naar onze wensen. Het werkt zeer flexibel. Wij zijn erg tevreden met het gebruik van RoomRaccoon!

BBB_logo

Franny

VillaBBB

Het systeem zelf is erg gebruiksvriendelijk, vele malen beter dan onze excel sheetjes ;-) Wij hopen nog jaren succesvol te zijn.

NU_logo

Kris

Nieuw Uilenburg