Property Management Systeem

Ga nú tijd besparen met onze PMS software

Alle reserveringen in de cloud én in één handig overzicht. Geen facturen meer in Excel en automatische follow-up e-mails.

 Maak je gratis account aan!

PMS software voor hotels en B&B’s

Alle reserveringen in één handig overzicht.

Property Management Systeem

Een Property Management Systeem staat ook wel bekend als hotel management software of reserveringssysteem. Maar wat doet een PMS nu precies? Een Property Management Systeem is dé software die jouw hotel of B&B draaiende houdt. Hierin worden alle reserveringen van het hotel bijgehouden én kunnen hierin eenvoudig beheerd worden. Een papieren ‘reserveringsboek’ is nu verleden tijd. De hotel software waarin alle reserveringen staan is overal toegankelijk (in de cloud) en te bereiken vanaf elk type apparaat.

De functies van PMS software

Met een Property Management Systeem kun je op eenvoudige wijze het overzicht behouden van alle reserveringen binnen jouw hotel of B&B. Zo kun je zien welke reserveringen al betaald zijn, welke gasten er al hebben uitgecheckt, maar ook of er klantspecifieke wensen zijn. Binnen de PMS software kun je de werkzaamheden binnen het hotel efficiënt aansturen. De software handige functies waarmee je een hoop tijd kunt besparen, zoals de facturatie en het berekenen van de bezettingsgraad.

Nog meer mogelijkheden

Dankzij de automatische facturen hoef je niet meer te werken in Word of Excel, hier kun je een hoop tijd mee besparen. Maar een Property Management Systeem kan ook een grote bijdrage leveren aan de gastvriendelijkheid van jouw hotel of B&B. Wat dacht je van een pre-arrival e-mail met een overzicht met bezienswaardigheden in de buurt van jouw hotel. Bij terugkomende gasten is het bijhouden van hun voorkeuren een fluitje van een cent met een PMS én het is zelfs mogelijk om na het vertrek een e-mail te versturen met de vraag of ze een beoordeling achter willen laten.

PMS in de cloud

Een van de belangrijkste voordelen is dat het Property Management Systeem van RoomRaccoon volledig werkt in de Cloud. Geen dure hardware meer welke alleen gebruikt kan worden bij de receptie van je hotel of B&B. Het PMS is overal toegankelijk, of je nu met een smartphone of tablet op het terras zit of ’s nachts thuis op de computer nog iets na wilt kijken. Alle reserveringen staan veilig en wel op onze software in de cloud. Stop snel met dat papieren reserveringsboek en stap snel over naar een gebruiksvriendelijk Property Management Systeem.

Property Management Systeem gratis gebruiken?

Profiteer snel van de voordelen van het gratis Property Management Systeem én maak snel een account aan.

Gratis account aanmaken

HALLO COLLEGA

Wat onze klanten zeggen

RoomRaccoon is nu al best lang geleden bij ons geïmplementeerd en ik, als een van de medewerkers van het Bliss Boutique Hotel, mocht er mee werken. Mijn vorige ervaringen met hotel reserveringssystemen zijn op zijn zachtst gezegd ingewikkeld geweest. Bij RoomRaccoon heb je geen combinatieletters of cijfers nodig, maar is alles overzichtelijk. Je kunt zo naar de verschillende lagen klikken. Het feit dat RoomRaccoon van elke gast een speciale rate of wens kan onthouden is meer dan ideaal en wordt zeer gewaardeerd door de gast!

P.S. Ook ben ik blij van het papieren reserverings'systeem' af te zijn ;-).

Stephanie Bliss Hotel

Villa BBB is sinds oktober 2016 overgegaan met ons reserveringssysteem naar RoomRaccoon. Tot nu toe bevalt het ons uitstekend!

Het systeem is helemaal ingericht en aangepast naar onze wensen. Het werkt zeer flexibel. Zeer handig is de link met het versturen van een bevestiging en factuur. Wat ik echt fijn vind, zijn de “add-ons” die overzichtelijk in de agenda staan, zoals bijvoorbeeld de aankomsttijd van onze gasten, het ophalen van de sleutel of extra arrangementen die bijgeboekt worden. Deze kunnen helemaal op maat, voor Villa BBB vermeld worden. Ook de zoekfunctie “zoek nummer of gast” vind ik super handig.

Kortom, wij zijn erg tevreden met het gebruik van RoomRaccoon!

Franny VillaBBB

Via Google hebben wij RoomRaccoon gevonden. Vanwege de mooie en professionele uitstraling hebben we contact gezocht. Wij zaten niet op onze plek bij onze vorige aanbieder en voor een vergelijkbare prijs krijg je veel meer bij RoomRaccoon. Natuurlijk hebben we niet alleen op prijs de afweging gemaakt, maar zijn we ook erg blij met de professionele en servicegerichte benadering. Het systeem zelf is erg gebruiksvriendelijk, vele malen beter dan onze excel sheetjes ;-) Wij hopen nog jaren succesvol te zijn, mede dankzij het team van RoomRaccoon

Kris Nieuw Uilenburg