Bespaar tijd en kosten met onze volledig geïntegreerde betaaloplossing

Accepteer internationale en nationale betaalkaarten en profiteer van vaste tarieven per betaalmethode. Voor Maestro & V Pay betalingen betaal je zowel offline als online maar 0,2% + €0,29 per transactie. Ook heb je met RaccoonPay de mogelijkheid om VCC's te belasten vanuit je boekingskanalen.

☑️  Transparante transactiekosten

☑️  Volledig geïntegreerd in het HMS

☑️ Creditcards ter garantie

☑️ Meerdere betaalmogelijkheden

☑️ Een volledig geïntegreerd pinapparaat

 

EEN DEMO BOEKEN

roomraccoon yield manager

 

 

 

Als je dacht dat betalingen in RoomRaccoon al makkelijk waren, dan hebben wij goed nieuws voor je! Vanaf nu kan je al je betalingen zowel online als offline laten plaatsvinden via ons eigen betaalplatform RaccoonPay.


Online betalingen worden op een veilige manier verwerkt of het nu gaat om credit cards, debet cards of VCC’s. Zorg dat gasten de kamer vooraf (aan)betalen via een betalingslink in jouw pre-arrival email of belast jouw gasten na hun verblijf. Erg prettig in het kader van het contactloze verblijf. Mocht je jouw gasten toch liever ter plaatse hun rekening laten betalen, raden wij je aan de fysieke pinapparaat van RaccoonPay te gebruiken zodat ook deze betalingen direct gekoppeld zijn aan je PMS! Het is mogelijk om meerdere pinapparaten te koppelen aan jouw systeem.


Je betaalt geen vaste kosten voor RaccoonPay, maar een zeer laag tarief per transactie. Wij brengen enkel een bedrag in rekening voor het gebruik en de service van de pinapparaten.