Reserveringssoftware

Probeer gratis

Behaal meer directe boekingen met een boekingsmodule

Meer directe boekingen!

Een booking engine is dé manier om meer directe boekingen binnen te halen via jouw eigen website. Geen ouderwetse webformulieren meer, gewoon een directe inzage in jouw kameraanbod.

Betaal geen commissiekosten meer!

Geen commissiekosten meer

Met onze boekingsmodule hoef je geen commissiekosten meer te betalen aan Booking.com of Expedia. Alle boekingen die binnen komen via de boekingsmodule via jouw website zijn vrij van commissie.

Een rechtstreekse koppeling met het PMS

Een directe koppeling met het PMS

Wanneer een klant een kamer boekt via de boekingsmodule, dan wordt dit realtime aangepast in het Property Management Systeem. Dit wordt dan rechtstreeks doorgevoerd op de externe boekingskanalen.

Creëer je eigen arrangementen

Creëer eigen arrangementen

Een ideale manier om meer omzet te behalen, maak bijvoorbeeld een arrangement aan voor een heel weekend. Of combineer een aantal overnachtingen met een diner of heerlijk wijnarrangement.

Reserveringssoftware gaan gebruiken?

Heb je een hotel of een gezellig Bed & Breakfast, dan is het handig om gebruik te maken van reserveringssoftware. Met behulp van deze hotel software kan een (nieuwe) klant een kamerreservering maken op jouw eigen website. De reserveringssoftware van RoomRaccoon is een uitstekende oplossing en bied tal van handige extra functies. In een overzicht kun je alle reserveringen inzien in de agenda, je kunt zien welke gast al heeft ingecheckt en welke klanten de betaling hebben voldaan. Schrijf je op het moment de facturen zelf en stuur je zelf e-mails ter bevestiging? Dan ga je echt enorm veel tijd besparen met de reserveringssoftware van RoomRaccoon.

De voordelen van onze hotel software

Je kunt van vele voordelen profiteren wanneer je kiest voor de reserveringssoftware van RoomRaccoon. Doordat een groot aantal processen geautomatiseerd is, bespaar je enorm veel tijd. Facturen worden automatisch gegenereerd en keurig opgemaakte e-mails worden automatisch verstuurd naar de gast. In het overzicht van de reserveringen kun je gemakkelijk filteren en het is mogelijk om de voorkeuren van gasten te onthouden. Wil je graag de statistieken inzien van jouw hotel, met ons hotel reserveringssysteem is dat geen enkel punt. Je kunt direct zien wat de gemiddelde bezettingsgraad is, welke boekingskanalen het meeste rendement genereren. Alles is mogelijk.

Reserveringssoftware in de cloud

Tegenwoordig werken veel software pakketten in de cloud, de reserveringssoftware van RoomRaccoon dus ook. Maar wat zijn de voordelen hier nou eigenlijk van? Het eerste voordeel is dat je de software vanaf elk type apparaat kunt bekijken, je hebt alleen een scherm en een internetverbinding nodig. Zo kun je op het terras met een iPad in no-time zien wat de huidige stand van zaken is. Maar het is ook mogelijk om met meerdere mensen tegelijkertijd in het online boekingssysteem te zitten. Je hoeft geen dure hardware meer aan te schaffen, alle functies zijn gewoon toegankelijk vanaf een computer. Daarnaast staan alle gegevens van de gasten veilig en (digitaal) vergrendeld online.

Channel Manager en meer directe boekingen

Naast de reserveringssoftware (dit wordt ook wel een PMS genoemd), kun je nog meer rendement behalen met de Channel Manager. In een zeer korte tijd kun je jouw kamerbeschikbaarheid plaatsen op alle aangesloten boekingskanalen. Alles wordt real-time gesynchroniseerd. Dus als er een kamer wordt geboekt via Booking.com, dan wordt de beschikbaarheid van de kamers op Expedia direct aangepast. Maar ook als je meer directe boekingen binnen wilt halen, dan kun je profiteren van de booking engine. Een keurig opgemaakte pagina waarop gasten een reservering kunnen plaatsen, reserveringen zonder commissiekosten. Ben jij overtuigd en wil je onze software eens uitproberen? Vraag dan om een demo!

Wat onze klanten zeggen

%testimonials%