Reserveringssysteem appartementen

Probeer gratis

Reserveringssysteem voor appartementen

Heb je een appartement dat je graag zou willen verhuren? Dan is het wellicht handig om gebruik te maken van een betrouwbaar reserveringssysteem. RoomRaccoon is van origine hotel software, maar kan zeker ook goed gebruikt worden voor de verhuur van jouw appartement. Niet alleen kun je op eenvoudige wijze alle reserveringen bijhouden voor jouw appartement. Maar je kunt ook gebruik maken van onze Channel Manager, hiermee staat jouw appartement in no-time op de website van AirBnB en andere OTA’s. Wil je liever geen commissie betalen over de boekingen én heb je een eigen website? Dan kun je met de boekingsmodule van RoomRaccoon meer directe boekingen genereren.

Het Property Management Systeem

Om alle interne zaken op een nette manier bij te houden kun je gebruik maken van het Property Management Systeem. Wil je liever gebruik maken van een papieren reserveringsboek, doe dat alsjeblieft niet! Je kunt zoveel tijd besparen door een PMS te gebruiken voor de verhuur van jouw appartement. Dankzij de Property Management Software krijg je in één oogopslag een inzage in al jouw boekingen. Wordt er een datum gewijzigd, dan versleep je de boeking eenvoudig via ons drag & drop systeem. Maar wat dacht je van de automatische e-mails? Of dat je met één muisklik een keurig opgemaakte factuur kunt versturen? Het is allemaal mogelijk middels het hotel PMS.

Meer boekingen via een Channel Manager

De meeste mensen denken dat een Channel Manager alleen essentieel is bij de grotere hotels, maar niets is minder waar. Voor jouw appartement kan een Channel Manager meer boekingen realiseren. Binnen zeer korte tijd kun jij jouw appartement aanbieden op AirBnB en op de websites van andere OTA’s. Heb je wel eens te maken gehad met overboekingen, dat is vanaf nu verleden tijd. Het Channel Management systeem van RoomRaccoon zorgt ervoor dat het aanbod direct wordt gesynchroniseerd en de wijziging wordt doorgevoerd op de OTA websites. Wil je snel een hogere bezettingsgraad? Geen probleem, biedt jouw appartement aan op meerdere boekingskanalen.

Een kostenbesparend reserveringssysteem

RoomRaccoon is daadwerkelijk alles-in-één, naast een handig PMS en Channel Manager kun je ook profiteren van de booking engine. Wat houdt dit precies in? Het is een methode waarmee je meer directe boekingen kunt genereren. Heb je een eigen website, dan kun je daar een knop plaatsen met een verwijzing naar het boekingssysteem. Deze keurig opgemaakte pagina toont jouw beschikbare kamers waarop mensen direct kunnen boeken. Hoe gemakkelijk wil je het hebben? Én nog beter, je hoeft over deze boekingen dus geen commissie te betalen. Het is zelfs mogelijk om dit appartement reserveringssysteem te koppelen met Google Mijn bedrijf (mocht je toevallig geen website hebben.

Wat onze klanten zeggen

Ook wat we als hotel zelf aandragen wordt naar mogelijkheid verwerkt en aangepast. Dit is wel heel prettig om mee te werken.

hotel-gooiland-logo

Claudia

Grand Hotel Gooiland

Het systeem is helemaal ingericht en aangepast naar onze wensen. Het werkt zeer flexibel. Wij zijn erg tevreden met het gebruik van RoomRaccoon!

BBB_logo

Franny

VillaBBB

Het systeem zelf is erg gebruiksvriendelijk, vele malen beter dan onze excel sheetjes ;-) Wij hopen nog jaren succesvol te zijn.

NU_logo

Kris

Nieuw Uilenburg