Reserveringssysteem appartementen

Probeer gratis

Behaal meer directe boekingen met een boekingsmodule

Meer directe boekingen!

Een booking engine is dé manier om meer directe boekingen binnen te halen via jouw eigen website. Geen ouderwetse webformulieren meer, gewoon een directe inzage in jouw kameraanbod.

Betaal geen commissiekosten meer!

Geen commissiekosten meer

Met onze boekingsmodule hoef je geen commissiekosten meer te betalen aan Booking.com of Expedia. Alle boekingen die binnen komen via de boekingsmodule via jouw website zijn vrij van commissie.

Een rechtstreekse koppeling met het PMS

Een directe koppeling met het PMS

Wanneer een klant een kamer boekt via de boekingsmodule, dan wordt dit realtime aangepast in het Property Management Systeem. Dit wordt dan rechtstreeks doorgevoerd op de externe boekingskanalen.

Creëer je eigen arrangementen

Creëer eigen arrangementen

Een ideale manier om meer omzet te behalen, maak bijvoorbeeld een arrangement aan voor een heel weekend. Of combineer een aantal overnachtingen met een diner of heerlijk wijnarrangement.

Reserveringssysteem voor appartementen

Heb je een appartement dat je graag zou willen verhuren? Dan is het wellicht handig om gebruik te maken van een betrouwbaar reserveringssysteem. RoomRaccoon is van origine hotel software, maar kan zeker ook goed gebruikt worden voor de verhuur van jouw appartement. Niet alleen kun je op eenvoudige wijze alle reserveringen bijhouden voor jouw appartement. Maar je kunt ook gebruik maken van onze Channel Manager, hiermee staat jouw appartement in no-time op de website van AirBnB en andere OTA’s. Wil je liever geen commissie betalen over de boekingen én heb je een eigen website? Dan kun je met de boekingsmodule van RoomRaccoon meer directe boekingen genereren.

Het Property Management Systeem

Om alle interne zaken op een nette manier bij te houden kun je gebruik maken van het Property Management Systeem. Wil je liever gebruik maken van een papieren reserveringsboek, doe dat alsjeblieft niet! Je kunt zoveel tijd besparen door een PMS te gebruiken voor de verhuur van jouw appartement. Dankzij de Property Management Software krijg je in één oogopslag een inzage in al jouw boekingen. Wordt er een datum gewijzigd, dan versleep je de boeking eenvoudig via ons drag & drop systeem. Maar wat dacht je van de automatische e-mails? Of dat je met één muisklik een keurig opgemaakte factuur kunt versturen? Het is allemaal mogelijk middels het hotel PMS.

Meer boekingen via een Channel Manager

De meeste mensen denken dat een Channel Manager alleen essentieel is bij de grotere hotels, maar niets is minder waar. Voor jouw appartement kan een Channel Manager meer boekingen realiseren. Binnen zeer korte tijd kun jij jouw appartement aanbieden op AirBnB en op de websites van andere OTA’s. Heb je wel eens te maken gehad met overboekingen, dat is vanaf nu verleden tijd. Het Channel Management systeem van RoomRaccoon zorgt ervoor dat het aanbod direct wordt gesynchroniseerd en de wijziging wordt doorgevoerd op de OTA websites. Wil je snel een hogere bezettingsgraad? Geen probleem, biedt jouw appartement aan op meerdere boekingskanalen.

Een kostenbesparend reserveringssysteem

RoomRaccoon is daadwerkelijk alles-in-één, naast een handig PMS en Channel Manager kun je ook profiteren van de booking engine. Wat houdt dit precies in? Het is een methode waarmee je meer directe boekingen kunt genereren. Heb je een eigen website, dan kun je daar een knop plaatsen met een verwijzing naar het boekingssysteem. Deze keurig opgemaakte pagina toont jouw beschikbare kamers waarop mensen direct kunnen boeken. Hoe gemakkelijk wil je het hebben? Én nog beter, je hoeft over deze boekingen dus geen commissie te betalen. Het is zelfs mogelijk om dit appartement reserveringssysteem te koppelen met Google Mijn bedrijf (mocht je toevallig geen website hebben.

Wat onze klanten zeggen

%testimonials%