Reserveringssysteem B&B

voor slimme B&B eigenaren

Uitstekend alles-in-één reserveringssysteem voor jouw Bed and Breakfast

 Vraag direct je gratis demo aan

Gebruiksvriendelijk B&B reserveringssysteem

Property Management Systeem, Channel Manager en boekingsmodule

Uitstekend B&B reserveringssysteem

Ben je op zoek naar een reserveringssysteem voor jouw B&B? Profiteer dan van de voordelen van RoomRaccoon. Onze software bestaat uit een Property Management Systeem, Channel Manager en boekingsmodule. Met onze reserveringssoftware voor jouw B&B kun je een hoop tijd, geld en energie besparen. Niet alleen kun je de gastenervaring drastisch verbeteren, maar ook meer directe boekingen genereren en overboekingen voorkomen. Interessant? Probeer dan vrijblijvend onze gratis demo uit!

Bed & Breakfast PMS systeem

Een van de features van RoomRaccoon is een gebruiksvriendelijk Property Management Systeem. Met deze B&B software kun je alles ‘in house’ organiseren. Vergeet je ouderwetse papieren reserveringsboek, met ons property management systeem zie je in één oogopslag de reserveringen van jouw B&B. Facturen worden automatisch gegenereerd, e-mails worden direct verstuurd en specifieke wensen kun je makkelijk bijhouden. Alle informatie in jouw B&B reserveringssysteem wordt veilig opgeslagen in de cloud.

Eenvoudig boekingskanalen bijhouden

Naast een handig Property Management Systeem bevat de hotel software van RoomRaccoon ook een Channel Manager voor jouw B&B. Met behulp van de Channel Manager hoef je de kamerbeschikking van je B&B zelf niet meer bij te houden. Hiermee bespaar je een hoop tijd en voorkom je op eenvoudige wijze die vervelende overboekingen. Maar er is nog meer! De bezettingsgraad van jouw B&B kun je gemakkelijk verhogen door jouw kamer(s) aan te bieden op meerdere boekingskanalen via onze Channel Manager.

Boekingsmodule op de website van jouw B&B?

Een zeer interessante aanvulling op het B&B reserveringssysteem is de Booking Engine. Met deze module kun je zeer eenvoudig meer directe boekingen genereren, waarover je dus geen commissie hoeft te betalen. Het werkt heel eenvoudig, via een link of een knop kun je een verwijzing maken vanuit de website van jouw B&B naar het reserveringssysteem van RoomRaccoon. De omgeving van de boekingsmodule kun je volledig naar wens inrichten zodat je snel meer directe boekingen binnen kunt halen.

Gebruiksvriendelijk reserveringssysteem voor jouw B&B

Onze B&B software is gemaakt door en voor hoteliers, profiteer snel van onze voordelen!

Gratis demo aanvragen

HALLO COLLEGA

Wat onze klanten zeggen

RoomRaccoon is nu al best lang geleden bij ons geïmplementeerd en ik, als een van de medewerkers van het Bliss Boutique Hotel, mocht er mee werken. Mijn vorige ervaringen met hotel reserveringssystemen zijn op zijn zachtst gezegd ingewikkeld geweest. Bij RoomRaccoon heb je geen combinatieletters of cijfers nodig, maar is alles overzichtelijk. Je kunt zo naar de verschillende lagen klikken. Het feit dat RoomRaccoon van elke gast een speciale rate of wens kan onthouden is meer dan ideaal en wordt zeer gewaardeerd door de gast!

P.S. Ook ben ik blij van het papieren reserverings'systeem' af te zijn ;-).

Stephanie Bliss Hotel

Villa BBB is sinds oktober 2016 overgegaan met ons reserveringssysteem naar RoomRaccoon. Tot nu toe bevalt het ons uitstekend!

Het systeem is helemaal ingericht en aangepast naar onze wensen. Het werkt zeer flexibel. Zeer handig is de link met het versturen van een bevestiging en factuur. Wat ik echt fijn vind, zijn de “add-ons” die overzichtelijk in de agenda staan, zoals bijvoorbeeld de aankomsttijd van onze gasten, het ophalen van de sleutel of extra arrangementen die bijgeboekt worden. Deze kunnen helemaal op maat, voor Villa BBB vermeld worden. Ook de zoekfunctie “zoek nummer of gast” vind ik super handig.

Kortom, wij zijn erg tevreden met het gebruik van RoomRaccoon!

Franny VillaBBB

Via Google hebben wij RoomRaccoon gevonden. Vanwege de mooie en professionele uitstraling hebben we contact gezocht. Wij zaten niet op onze plek bij onze vorige aanbieder en voor een vergelijkbare prijs krijg je veel meer bij RoomRaccoon. Natuurlijk hebben we niet alleen op prijs de afweging gemaakt, maar zijn we ook erg blij met de professionele en servicegerichte benadering. Het systeem zelf is erg gebruiksvriendelijk, vele malen beter dan onze excel sheetjes ;-) Wij hopen nog jaren succesvol te zijn, mede dankzij het team van RoomRaccoon

Kris Nieuw Uilenburg