Reserveringsyssteem Bed and Breakfast

Probeer gratis

Uitstekend B&B reserveringssysteem

Ben je op zoek naar een reserveringssysteem voor jouw B&B? Profiteer dan van de voordelen van RoomRaccoon. Onze hotel software bestaat uit een Property Management Systeem, Channel Manager en boekingsmodule. Met onze reserveringssoftware voor jouw B&B kun je een hoop tijd, geld en energie besparen. Niet alleen kun je de gastenervaring drastisch verbeteren, maar ook meer directe boekingen genereren en overboekingen voorkomen. Interessant? Probeer dan vrijblijvend onze gratis demo uit!

Bed & Breakfast PMS systeem

Een van de features van RoomRaccoon is een gebruiksvriendelijk Property Management Systeem. Met deze B&B software kun je alles ‘in house’ organiseren. Vergeet je ouderwetse papieren reserveringsboek, met ons property management systeem zie je in één oogopslag de reserveringen van jouw B&B. Facturen worden automatisch gegenereerd, e-mails worden direct verstuurd en specifieke wensen kun je makkelijk bijhouden. Alle informatie in jouw B&B reserveringssysteem wordt veilig opgeslagen in de cloud.

Eenvoudig boekingskanalen bijhouden

Naast een handig Property Management Systeem bevat de hotel software van RoomRaccoon ook een Channel Manager voor jouw B&B. Met behulp van de Channel Manager hoef je de kamerbeschikking van je B&B zelf niet meer bij te houden. Hiermee bespaar je een hoop tijd en voorkom je op eenvoudige wijze die vervelende overboekingen. Maar er is nog meer! De bezettingsgraad van jouw B&B kun je gemakkelijk verhogen door jouw kamer(s) aan te bieden op meerdere boekingskanalen via onze Channel Manager.

Boekingsmodule op jouw website?

Een zeer interessante aanvulling op het B&B reserveringssysteem is de Booking Engine. Met deze module kun je zeer eenvoudig meer directe boekingen genereren, waarover je dus geen commissie hoeft te betalen. Het werkt heel eenvoudig, via een link of een knop kun je een verwijzing maken vanuit de website van jouw B&B naar het reserveringssysteem van RoomRaccoon. De omgeving van de boekingsmodule kun je volledig naar wens inrichten zodat je snel meer directe boekingen binnen kunt halen.

Wat onze klanten zeggen

Ook wat we als hotel zelf aandragen wordt naar mogelijkheid verwerkt en aangepast. Dit is wel heel prettig om mee te werken.

hotel-gooiland-logo

Claudia

Grand Hotel Gooiland

Het systeem is helemaal ingericht en aangepast naar onze wensen. Het werkt zeer flexibel. Wij zijn erg tevreden met het gebruik van RoomRaccoon!

BBB_logo

Franny

VillaBBB

Het systeem zelf is erg gebruiksvriendelijk, vele malen beter dan onze excel sheetjes ;-) Wij hopen nog jaren succesvol te zijn.

NU_logo

Kris

Nieuw Uilenburg