Reserveringsyssteem Bed and Breakfast

Probeer gratis

Behaal meer directe boekingen met een boekingsmodule

Meer directe boekingen!

Een booking engine is dé manier om meer directe boekingen binnen te halen via jouw eigen website. Geen ouderwetse webformulieren meer, gewoon een directe inzage in jouw kameraanbod.

Betaal geen commissiekosten meer!

Geen commissiekosten meer

Met onze boekingsmodule hoef je geen commissiekosten meer te betalen aan Booking.com of Expedia. Alle boekingen die binnen komen via de boekingsmodule via jouw website zijn vrij van commissie.

Een rechtstreekse koppeling met het PMS

Een directe koppeling met het PMS

Wanneer een klant een kamer boekt via de boekingsmodule, dan wordt dit realtime aangepast in het Property Management Systeem. Dit wordt dan rechtstreeks doorgevoerd op de externe boekingskanalen.

Creëer je eigen arrangementen

Creëer eigen arrangementen

Een ideale manier om meer omzet te behalen, maak bijvoorbeeld een arrangement aan voor een heel weekend. Of combineer een aantal overnachtingen met een diner of heerlijk wijnarrangement.

Uitstekend B&B reserveringssysteem

Ben je op zoek naar een reserveringssysteem voor jouw B&B? Profiteer dan van de voordelen van RoomRaccoon. Onze hotel software bestaat uit een Property Management Systeem, Channel Manager en boekingsmodule. Met onze reserveringssoftware voor jouw B&B kun je een hoop tijd, geld en energie besparen. Niet alleen kun je de gastenervaring drastisch verbeteren, maar ook meer directe boekingen genereren en overboekingen voorkomen. Interessant? Probeer dan vrijblijvend onze gratis demo uit!

Bed & Breakfast PMS systeem

Een van de features van RoomRaccoon is een gebruiksvriendelijk Property Management Systeem. Met deze B&B software kun je alles ‘in house’ organiseren. Vergeet je ouderwetse papieren reserveringsboek, met ons property management systeem zie je in één oogopslag de reserveringen van jouw B&B. Facturen worden automatisch gegenereerd, e-mails worden direct verstuurd en specifieke wensen kun je makkelijk bijhouden. Alle informatie in jouw B&B reserveringssysteem wordt veilig opgeslagen in de cloud.

Eenvoudig boekingskanalen bijhouden

Naast een handig Property Management Systeem bevat de hotel software van RoomRaccoon ook een Channel Manager voor jouw B&B. Met behulp van de Channel Manager hoef je de kamerbeschikking van je B&B zelf niet meer bij te houden. Hiermee bespaar je een hoop tijd en voorkom je op eenvoudige wijze die vervelende overboekingen. Maar er is nog meer! De bezettingsgraad van jouw B&B kun je gemakkelijk verhogen door jouw kamer(s) aan te bieden op meerdere boekingskanalen via onze Channel Manager.

Boekingsmodule op jouw website?

Een zeer interessante aanvulling op het B&B reserveringssysteem is de Booking Engine. Met deze module kun je zeer eenvoudig meer directe boekingen genereren, waarover je dus geen commissie hoeft te betalen. Het werkt heel eenvoudig, via een link of een knop kun je een verwijzing maken vanuit de website van jouw B&B naar het reserveringssysteem van RoomRaccoon. De omgeving van de boekingsmodule kun je volledig naar wens inrichten zodat je snel meer directe boekingen binnen kunt halen.

Wat onze klanten zeggen

%testimonials%