Reserveringssysteem Vakantiehuizen

Probeer gratis

Behaal meer directe boekingen met een boekingsmodule

Meer directe boekingen!

Een booking engine is dé manier om meer directe boekingen binnen te halen via jouw eigen website. Geen ouderwetse webformulieren meer, gewoon een directe inzage in jouw kameraanbod.

Betaal geen commissiekosten meer!

Geen commissiekosten meer

Met onze boekingsmodule hoef je geen commissiekosten meer te betalen aan Booking.com of Expedia. Alle boekingen die binnen komen via de boekingsmodule via jouw website zijn vrij van commissie.

Een rechtstreekse koppeling met het PMS

Een directe koppeling met het PMS

Wanneer een klant een kamer boekt via de boekingsmodule, dan wordt dit realtime aangepast in het Property Management Systeem. Dit wordt dan rechtstreeks doorgevoerd op de externe boekingskanalen.

Creëer je eigen arrangementen

Creëer eigen arrangementen

Een ideale manier om meer omzet te behalen, maak bijvoorbeeld een arrangement aan voor een heel weekend. Of combineer een aantal overnachtingen met een diner of heerlijk wijnarrangement.

Reserveringssysteem voor vakantiehuizen

Heb je een mooi vakantiehuis of een vakantiewoning tot je beschikking, maar ben je op zoek naar een reserveringssysteem zodat je de vakantiewoning makkelijker kunt verhuren? Je kunt dan profiteren van de hotel software van RoomRaccoon, deze software biedt namelijk tal van voordelen en functionaliteiten. Wat dacht je van een Property Management Systeem, om al jouw reserveringen eenvoudig in te beheren. Een Channel Manager om jouw vakantiehuis snel aan te bieden op specifieke boekingskanalen als Heerlijkehuisjes.nl, Happyhome.nl en Homeaway.nl. Maar ook een gebruiksvriendelijke boekingsmodule waarmee je meer directe boekingen kunt genereren zonder dat je daar commissie over hoeft te betalen.

Een PMS voor een vakantiehuis

Om alle interne zaken, zoals de reserveringen en boekingen, bij te kunnen houden, is een Property Management Systeem uitermate geschikt. Veel eigenaren van een vakantiehuis werken nog met een papieren reserveringsboek, maar je kunt veel meer tijd besparen met een gebruiksvriendelijk PMS systeem. Wil je in één oogopslag al jouw boekingen kunnen zien, of wil je snel een reservering opzoeken of bepaalde filters gebruiken? Dat kan met onze Property Management Software. Maakte je voorheen de facturen op met behulp van Excel? Met RoomRaccoon genereer je een keurig opgemaakte factuur in slechts één muisklik. Maar er is nog meer, wat dacht je bijvoorbeeld van automatische e-mails en online inchecken?

Jouw vakantiehuis op externe boekingskanalen

Om meer boekingen te realiseren kun je jouw vakantiehuis aanbieden op externe boekingskanalen. Hierbij kun je denken aan Booking.com of Tripadvisor, maar ook aan OTA’s waarbij de focus meer ligt op vakantiehuizen. Je kunt jouw vakantiehuis binnen no-time op al deze handige platformen aanbieden. Heb je voorheen wel eens te maken gehad met overboekingen? Dankzij de Channel Manager van RoomRaccoon is dat nu verleden tijd. Ons Channel Management systeem zorgt er namelijk voor dat als er een wijziging wordt doorgevoerd in de kamerbeschikbaarheid, dit rechtstreeks wordt doorgevoerd op de websites van de externe boekingskanalen. Wil je snel de bezettingsgraad verhogen? Dan is een Channel Manager een must!

Meer directe boekingen met een booking engine

Dé wens van elke vakantiehuis eigenaar: Meer directe boekingen zonder die vervelende commissiekosten! Het is mogelijk met behulp van de Booking Engine van RoomRaccoon. Heb je een website voor je vakantiehuis, dan kun je in no-time een call to action knop toevoegen met een verwijzing naar onze boekingsmodule. In een nieuw venster wordt de beschikbaarheid van jouw vakantiewoning in kaart gebracht. Bezoekers kunnen per direct jouw vakantiewoning boeken en meteen betalen. Hoe eenvoudig wil je het hebben? Het is zelfs mogelijk om (mocht je zelf geen website hebben) de boekingsmodule te koppelen aan een Google Mijn Bedrijf pagina van jouw vakantiewoning. Mogelijkheden genoeg, geen commissiekosten!

Wat onze klanten zeggen

%testimonials%