Software voor hotels

Profiteer van de expertise van RoomRaccoon

Dé alles-in-een hotel software voor hotels en B&B’s, inclusief property management systeem, channel manager en boekingsmodule.

 Maak je gratis account aan!

Uitstekende software voor hotels

Profiteer van ons alles-in-een software pakket

Software voor hotels

Als je op zoek bent naar topkwaliteit software voor hotels, dan biedt RoomRaccoon dé oplossing. De hotel software van RoomRaccoon bevat eigenlijk drie handige programma’s in een. Namelijk een Property Management Systeem, een Channel Manager en een efficiënte boekingsmodule. Deze drie onderdelen samen vormen een krachtig stukje hotel software waar jij als hotelier een hoop tijd en geld mee kunt besparen. Haal bijvoorbeeld meer directe (en dus commissievrije) boekingen binnen middels de boekingsmodule of verhoog de bezettingsgraad door jouw hotelkamers aan te bieden op meerdere boekingssites (OTA’s).

Property Management Systeem

Met het Property Management Systeem kun je alle interne zaken beheren, zoals de kamerreserveringen, voorkeuren van gasten en de beschikbaarheid van hotelkamers. Maar dat is nog niet alles, met RoomRaccoon's software voor hotels kun je ook automatisch facturen en bevestiging e-mails rechtstreeks versturen. In slechts enkele muisklikken heb je een mooie factuur opgemaakt die rechtstreeks naar de hotelgast verstuurd kan worden. Werk je nog met een ouderwets en papieren reserveringsboek? Stap dan vlug over naar een professioneel en gebruiksvriendelijk Property Management Systeem om tijd én geld te besparen.

Hotel Channel Manager

Een andere functionaliteit binnen onze software voor hotels is de hotel Channel Manager. Maar wat is dit precies? Een channel manager realiseert de verbinding tussen OTA’s (online platforms als Booking.com, Expedia en Tripadvisor) en het Property Management Systeem. Met het PMS kun je op eenvoudige wijze de beschikbaarheid van de hotelkamers en de tarieven beheren, de Channel Manager zorgt er voor dat de wijzigingen rechtstreeks worden doorgevoerd op de externe boekingskanalen. Met een Channel Manager verminder je het risico op overboekingen en kun je snel en efficiënt hotelkamers aanbieden op meerdere boekingskanalen.

Boekingsmodule voor hotels

De boekingsmodule is een zeer krachtig stukje software voor hotels. Maar wat is een hotel boekingsmodule precies? Een boekingsmodule zorgt ervoor dat bezoekers van jouw website direct een hotelkamer kunnen boeken. Dit zonder tussenpartijen en OTA’s zodat je geen commissiekosten hoeft te betalen voor de hotelboeking. Als hotelier of B&B eigenaar kun je hier zeer zeker van profiteren. Tevens is de hotel boekingsmodule gekoppeld aan het Property Management Systeem én in combinatie met de Channel Manager wordt de beschikbaarheid van de kamers direct doorgevoerd op de externe boekingskanalen. Makkelijk toch?

Wil je de hotel software nú uitproberen?

Twijfel dan niet, maak eenvoudig een gratis account aan.

Maak je account aan!

HALLO COLLEGA

Wat onze klanten zeggen

RoomRaccoon is nu al best lang geleden bij ons geïmplementeerd en ik, als een van de medewerkers van het Bliss Boutique Hotel, mocht er mee werken. Mijn vorige ervaringen met hotel reserveringssystemen zijn op zijn zachtst gezegd ingewikkeld geweest. Bij RoomRaccoon heb je geen combinatieletters of cijfers nodig, maar is alles overzichtelijk. Je kunt zo naar de verschillende lagen klikken. Het feit dat RoomRaccoon van elke gast een speciale rate of wens kan onthouden is meer dan ideaal en wordt zeer gewaardeerd door de gast!

P.S. Ook ben ik blij van het papieren reserverings'systeem' af te zijn ;-).

Stephanie Bliss Hotel

Villa BBB is sinds oktober 2016 overgegaan met ons reserveringssysteem naar RoomRaccoon. Tot nu toe bevalt het ons uitstekend!

Het systeem is helemaal ingericht en aangepast naar onze wensen. Het werkt zeer flexibel. Zeer handig is de link met het versturen van een bevestiging en factuur. Wat ik echt fijn vind, zijn de “add-ons” die overzichtelijk in de agenda staan, zoals bijvoorbeeld de aankomsttijd van onze gasten, het ophalen van de sleutel of extra arrangementen die bijgeboekt worden. Deze kunnen helemaal op maat, voor Villa BBB vermeld worden. Ook de zoekfunctie “zoek nummer of gast” vind ik super handig.

Kortom, wij zijn erg tevreden met het gebruik van RoomRaccoon!

Franny VillaBBB

Via Google hebben wij RoomRaccoon gevonden. Vanwege de mooie en professionele uitstraling hebben we contact gezocht. Wij zaten niet op onze plek bij onze vorige aanbieder en voor een vergelijkbare prijs krijg je veel meer bij RoomRaccoon. Natuurlijk hebben we niet alleen op prijs de afweging gemaakt, maar zijn we ook erg blij met de professionele en servicegerichte benadering. Het systeem zelf is erg gebruiksvriendelijk, vele malen beter dan onze excel sheetjes ;-) Wij hopen nog jaren succesvol te zijn, mede dankzij het team van RoomRaccoon

Kris Nieuw Uilenburg