Software voor Hotels

Probeer gratis

RoomRaccoon | Dé alles-in-een hotel software

Alles-in-één hotel software

Onze software voor hotels is een totaaloplossing, je profiteert namelijk van een Property Management Systeem, Channel Manager en een boekingsmodule. Alles om jouw accommodatie succesvol te maken.

Met RoomRaccoon kun je enorm veel tijd besparen

Bespaar enorm veel tijd

Met het Property Management Systeem wordt een hoop werk uit je handen genomen. Automatische bevestigings e-mails, facturatie, het opslaan van de voorkeuren van gasten én nog veel meer.

Meer directe boekingen met RoomRaccoon

Meer directe boekingen

Dankzij onze Booking Engine kun je meer directe boekingen binnen halen. Stop met het betalen van commissiekosten, met onze boekingsmodule haal je meer boekingen binnen via jouw eigen website.

Geen vervelende overboekingen meer

Geen overboekingen meer

Met de Channel Manager wordt het kamer aanbod (en de kamerprijzen) real-time bijgewerkt. Wordt er een hotelkamer geboekt via een boekingskanaal? Dan wordt het aanbod overal direct aangepast.

Software voor hotels

Als je op zoek bent naar topkwaliteit software voor hotels, dan biedt RoomRaccoon dé oplossing. De hotel software van RoomRaccoon bevat eigenlijk drie handige programma’s in een. Namelijk een Property Management Systeem, een Channel Manager en een efficiënte boekingsmodule. Deze drie onderdelen samen vormen een krachtig stukje hotel software waar jij als hotelier een hoop tijd en geld mee kunt besparen. Haal bijvoorbeeld meer directe (en dus commissievrije) boekingen binnen middels de boekingsmodule of verhoog de bezettingsgraad door jouw hotelkamers aan te bieden op meerdere boekingssites (OTA’s).

Property Management Systeem

Met het Property Management Systeem kun je alle interne zaken beheren, zoals de kamerreserveringen, voorkeuren van gasten en de beschikbaarheid van hotelkamers. Maar dat is nog niet alles, met RoomRaccoon's software voor hotels kun je ook automatisch facturen en bevestiging e-mails rechtstreeks versturen. In slechts enkele muisklikken heb je een mooie factuur opgemaakt die rechtstreeks naar de hotelgast verstuurd kan worden. Werk je nog met een ouderwets en papieren reserveringsboek? Stap dan vlug over naar een professioneel en gebruiksvriendelijk Property Management Systeem om tijd én geld te besparen.

Hotel Channel Manager

Een andere functionaliteit binnen onze software voor hotels is de hotel Channel Manager. Maar wat is dit precies? Een channel manager realiseert de verbinding tussen OTA’s (online platforms als Booking.com, Expedia en Tripadvisor) en het Property Management Systeem. Met het PMS kun je op eenvoudige wijze de beschikbaarheid van de hotelkamers en de tarieven beheren, de Channel Manager zorgt er voor dat de wijzigingen rechtstreeks worden doorgevoerd op de externe boekingskanalen. Met een Channel Manager verminder je het risico op overboekingen en kun je snel en efficiënt hotelkamers aanbieden op meerdere boekingskanalen.

Boekingsmodule voor hotels

De boekingsmodule is een zeer krachtig stukje software voor hotels. Maar wat is een hotel boekingsmodule precies? Een Booking Engine zorgt ervoor dat bezoekers van jouw website direct een hotelkamer kunnen boeken. Dit zonder tussenpartijen en OTA’s zodat je geen commissiekosten hoeft te betalen voor de hotelboeking. Als hotelier of B&B eigenaar kun je hier zeer zeker van profiteren. Tevens is de hotel boekingsmodule gekoppeld aan het Property Management Systeem én in combinatie met de Channel Manager wordt de beschikbaarheid van de kamers direct doorgevoerd op de externe boekingskanalen. Makkelijk toch?

Wat onze klanten zeggen

%testimonials%