RoomRaccoon - Website Builder

 

Steeds meer mensen doen online research voordat zij op reis gaan. Ongeveer 60% van de gasten bezoekt de website van het hotel dat ze voor ogen hebben, voordat ze online boeken. Ze zoeken naar betere prijzen, speciale pakketten of verdere informatie over de accommodatie.

Aangezien gasten tegenwoordig meer eisen hebben, is de eerste indruk van jouw hotel erg belangrijk. Vaak is deze eerste kennismaking dus via jullie eigen website. Het hebben van een eigen website stelt je in staat om volledige controle te hebben over de eerste indruk die potentiële gasten hebben van je hotel. Selecteer foto's van topkwaliteit, laat de meest unieke details van je accommodatie (zoals het balkon, ruime kamers en een heerlijke ontbijt) goed zien.

Heb je een professioneel ogende website nodig, maar wil je niet te veel betalen voor een website? Stop dan nu met zoeken! RoomRaccoon biedt Hoteliers een website aan die je volledig zelf kunt bouwen op basis van een sjabloon. Maak je geen zorgen, de sjablonen zijn zo makkelijk te gebruiken dat iedereen denkt dat je een pro bent! 

 

Wat kost een website via RoomRaccoon?
RoomRaccoon biedt een kosteneffectieve oplossing voor iedereen die op zoek is naar een (nieuwe) website: Voor slechts €25 per maand (inclusief hosting) kun je via ons je droomwebsite maken, geoptimaliseerd voor mobiel en tablet.


Je kunt een gratis account aanmaken en bouwen tot je tevreden bent. Je betaalt pas voor de website builder zodra de website live staat. Het enige dat je nodig hebt is een domeinnaam.


Ben je geïnteresseerd? Bezoek dan onze online website builder en maak daar op de website een account aan door rechtsboven op login te klikken.

Start met de Website Builder