Yield Management

Behaal een zo hoog mogelijk rendement

Middels yield management ben je in staat om met jouw hotel of B&B een zo hoog mogelijk rendement te behalen.

 Maak snel een gratis account aan!

Yield Management functionaliteit

Ideaal voor een meer boekingen en rendement

Wat is Yield Management?

Binnen de hotellerie is Yield Management een strategie die bijdraagt aan het behalen van een zo hoog mogelijk rendement. Aan de hand van de beschikbaarheid van jouw hotelkamers worden de kamerprijzen bijgewerkt. Hierbij kun je denken aan last-minute kortingen, zodat op het laatste moment nog kamers geboekt kunnen worden tegen een gereduceerd kamertarief. Maar je kunt ook denken aan het verhogen van de kamerprijzen op de datum van een feestdag of een evenement dat plaatsvind in de buurt van jouw hotel of Bed & Breakfast (omdat de kamers toch wel geboekt worden).

Yield Management binnen jouw hotel?

Met deze handige en gebruiksvriendelijke feature kun je binnen RoomRaccoon zelf regels instellen om de prijsverhogingen (of verlagingen) te bepalen. Door deze regels in te stellen worden de prijzen automatisch aangepast wanneer de bezettingsgraad voor specifieke data zeer hoog is. Maar met yield management worden de prijzen ook verlaagd wanneer er nog weinig hotelkamers zijn geboekt in een specifieke periode. Bottomline: Een handige feature die bijdraagt aan het eenvoudig behalen van meer rendement.

Handige functionaliteit

De ontwikkelaars van RoomRaccoon hebben ervoor gekozen om deze handige functionaliteit (Yield Management) toe te voegen aan onze hotel software. Deze functionaliteit is zeer uniek én daar kun je direct van profiteren. Het belangrijkste voordeel is dat nu automatisch de prijzen van de hotelkamers verlaagd worden, aan de hand van de door jou ingestelde regels. Zijn er nog niet voldoende kamers geboekt, dan gaan de prijzen omlaag en zit een specifiek weekend al bijna vol, dan gaan de kamerprijzen automatisch omhoog. Hoe makkelijk wil je het hebben?

Alles-in-een Hotel Software

Naast de Yield Management functie bevat de hotel software van RoomRaccoon een handige Channel Manager, een Property Management Systeem en een zogenaamde boekingsmodule. Al met al de meest ideale samenstelling voor jouw hotel of Bed & Breakfast. Wil je snel een hogere omzet behalen met jouw hotel of Bed & Breakfast? Profiteer dan snel van RoomRaccoon. Onze software is gemaakt door en voor hoteliers. Heb je hulp nodig met het overzetten van je huidige data naar de hotel software van RoomRaccoon? Dan assisteren wij je graag!

Direct profiteren van RoomRaccoon en de yield management functie?

Maak dan snel een account aan om meer rendement te behalen.

Maak een gratis account aan!

HALLO COLLEGA

Wat onze klanten zeggen

RoomRaccoon is nu al best lang geleden bij ons geïmplementeerd en ik, als een van de medewerkers van het Bliss Boutique Hotel, mocht er mee werken. Mijn vorige ervaringen met hotel reserveringssystemen zijn op zijn zachtst gezegd ingewikkeld geweest. Bij RoomRaccoon heb je geen combinatieletters of cijfers nodig, maar is alles overzichtelijk. Je kunt zo naar de verschillende lagen klikken. Het feit dat RoomRaccoon van elke gast een speciale rate of wens kan onthouden is meer dan ideaal en wordt zeer gewaardeerd door de gast!

P.S. Ook ben ik blij van het papieren reserverings'systeem' af te zijn ;-).

Stephanie Bliss Hotel

Villa BBB is sinds oktober 2016 overgegaan met ons reserveringssysteem naar RoomRaccoon. Tot nu toe bevalt het ons uitstekend!

Het systeem is helemaal ingericht en aangepast naar onze wensen. Het werkt zeer flexibel. Zeer handig is de link met het versturen van een bevestiging en factuur. Wat ik echt fijn vind, zijn de “add-ons” die overzichtelijk in de agenda staan, zoals bijvoorbeeld de aankomsttijd van onze gasten, het ophalen van de sleutel of extra arrangementen die bijgeboekt worden. Deze kunnen helemaal op maat, voor Villa BBB vermeld worden. Ook de zoekfunctie “zoek nummer of gast” vind ik super handig.

Kortom, wij zijn erg tevreden met het gebruik van RoomRaccoon!

Franny VillaBBB

Via Google hebben wij RoomRaccoon gevonden. Vanwege de mooie en professionele uitstraling hebben we contact gezocht. Wij zaten niet op onze plek bij onze vorige aanbieder en voor een vergelijkbare prijs krijg je veel meer bij RoomRaccoon. Natuurlijk hebben we niet alleen op prijs de afweging gemaakt, maar zijn we ook erg blij met de professionele en servicegerichte benadering. Het systeem zelf is erg gebruiksvriendelijk, vele malen beter dan onze excel sheetjes ;-) Wij hopen nog jaren succesvol te zijn, mede dankzij het team van RoomRaccoon

Kris Nieuw Uilenburg