Oplossingen

Het enige B&B management systeem dat echte resultaten oplevert

Beheer je accommodatie met de meest efficiënte en gebruiksvriendelijke B&B management software. RoomRaccoon's alles-in-één systeem wordt compleet geleverd met een PMS, Channel Manager en Booking Engine.

BOEK EEN DEMO

solutions-guesthouses

Eén systeem. Talloze functies..

RoomRaccoon is het meest complete B&B management systeem voor accommodatie managers die streven naar een hogere bezettingsgraad, hogere inkomsten en een betere gastervaring.  

 

Je profiteert van ons bekroonde Property Management Systeem, Channel Manager en Booking Engine. Alles wat je nodig hebt om jouw accommodatie succesvol te maken.

 

 

 

Property Management System (PMS)


Met het PMS kan je alle interne zaken beheren, zoals reserveringen, voorkeuren van gasten en de beschikbaarheid van kamers. Daarnaast kun je met RoomRaccoon's software voor B&B’s direct automatisch facturen en bevestigingsmails versturen. Lees meer

 

 

Channel Manager


Een Channel Manager zorgt voor de verbinding tussen OTA's en het PMS. Met het PMS kan je eenvoudig de beschikbaarheid van kamers en prijzen beheren, terwijl de Channel Manager ervoor zorgt dat de wijzigingen direct worden doorgevoerd naar de externe boekingskanalen. Lees meer

 

  

Booking Engine


De Booking Engine is een effectieve software tool voor B&B’s. Het zorgt ervoor dat bezoekers van je website direct een kamer kunnen boeken in een van je accommodaties. Dit gebeurt zonder derde partijen en OTA's, zodat je geen commissie kosten hoeft te betalen voor de boeking. Lees meer 

 

 

Een B&B management systeem dat overal voor efficiëntie zorgt 

Zorg dat jouw B&B op de automatische piloot werkt en richt je aandacht op de gastervaring.  

 

Bereik je niet genoeg mensen?

Verkoop je kamers op meerdere boekingskanalen zoals Booking.com en Airbnb, allemaal vanaf één plek. 

 

Gemiste upsell kansen?

Genereer meer inkomsten per beschikbare kamer met geautomatiseerde upselling tijdens online check-in en wanneer gasten direct boeken. 

 

Weloverwogen beslissingen nemen?

Observeer je B&B in detail met onze prestatierapporten die je gegevens tonen zoals de gemiddelde verblijfsduur en de conversieratio van je booking engine.  

 

Meer self-service opties bieden aan gasten?

Speel in op de moderne gast die het gemak zoekt van online inchecken en digitale deurcodes.

 

De communicatie met je gasten vereenvoudigen?

Houd je gasten altijd op de hoogte met automatische e-mails zoals een boekingsbevestiging, pre-verblijf, post-verblijf, betalingsverzoeken en meer! 

 

Je accommodatie personaliseren

RoomRaccoon integreert met 138 + externe partners. Onze partners zijn zorgvuldig geselecteerde experts in de industrie die jouw bedrijf kunnen helpen groeien op meerdere manieren. Ze bieden een ruim aanbod aan hulpmiddelen en functies zoals accounting automatisering en revenue management.

ONTDEK DE INTEGRATIES

 

 

FAQs

1. Welke alles-in-één B&B management systeem functies heb je nodig?

Je budget is misschien beperkt, in tegenstelling tot grote hotelketens. Maar dat betekent niet dat je niet mee kan komen met de rest. RoomRaccoon's alles-in-één B&B management systeem is gemaakt met onafhankelijke eigenaren als uitgangspunt, met grote doelen en hoge verwachtingen voor een hogere omzet en productiviteit.

 

  • Eenvoudiger front desk management
  • Beheer en distributie van boekingssites
  • Geavanceerde rapportage
  • Beheer van gastcommunicatie
  • Verhoogde inkomsten per klant
  • Automatische verwerking van betalingen

 

2. Wat zijn de kosten van RoomRaccoon's B&B management software?

B&B’s hoeven niet hetzelfde te betalen als hotelketens met 100 kamers. Daarom zijn onze pakketten gebaseerd op het aantal kamers van jouw accommodatie. Hostel managers kunnen kiezen tussen onze Entry-, Starter- en Premium pakketten die het beste aansluiten bij de behoeften van hun accommodatie.

Maak een afspraak voor een demo op een tijdstip dat voor jou uitkomt en wij laten je zien hoe je efficiënter kunt worden, de inkomsten kunt verhogen en de gastervaring kunt verbeteren.