SnelStart: een slimme oplossing voor uw administratie

Ondernemen is leuk en uitdagend, maar ook hard werken. Slimme ondernemers kiezen voor slimme oplossingen. Ze laten zich digitaal ontzorgen zonder grip op hun bedrijf te verliezen.

Lees meer

Hotel arrangement ideeën voor jouw hotel of B&B

Het hebben van een hotel arrangement is de manier om aandacht te trekken bij potentiële gasten. Het is de manier om je te onderscheiden van andere hotels en te concurreren met OTA's. Inspiratieloos? Na het lezen van dit artikel niet meer!

Lees meer

Top 10 hotel trends en ontwikkelingen voor 2018

Elk jaar beginnen we ongeveer hetzelfde: we stellen doelen. Het begin van ieder nieuw jaar is het perfecte moment om vooruit te plannen. Daarom is dit een goed moment om meer te weten over de nieuwste trends en ontwikkelingen. Lees je mee?

Lees meer

Wat kan een Channel Manager voor jouw hotel of B&B betekenen?

Al eens gehoord van een ‘Channel Manager’? Waarschijnlijk wel, maar niet iedereen weet wat hier precies mee bedoeld wordt. Niet erg! In deze blog post wordt helder uitgelegd wat een Channel Manager is en wat dit voor jouw hotel of B&B kan betekenen.

Lees meer

Hoe verhoog ik mijn kameromzet?

Grote kans dat jij veel geld geïnvesteerd hebt in jouw hotel of B&B. Nog grotere kans dat jij dat geld wilt terugverdienen. En waarschijnlijk zo snel mogelijk. Dit kun je doen door de kameromzet van je hotel te verhogen. Benieuwd hoe?

Lees meer

Artikelen en handleidingen met alle informatie die je nodig hebt om jouw RoomRaccoon te gebruiken!

Bekijk hier al onze support artikelen