Er zijn talloze mogelijkheden voor onafhankelijke hotels om hun kamers te verkopen, maar welke strategie is de juiste voor jouw hotel?

Distributie kan complex lijken. Online Reisagenten, Groothandelaren, Global Distribution systemen, Meta Search Providers, Offline Kanalen, Low-Yield segmentatie, High Yield segmentatie - het kan je hoofd laten tollen. Echter,

Lees meer

Het hotel van de toekomst

De hotelindustrie moderniseert in rap tempo. In steeds meer hotels en B&B's zijn innovaties te zien. We laten je graag zien wat de voordelen zijn van mee-innoveren.

Lees meer

De financiële rapportage

Alles over de financiële rapportage

Lees meer

RoomRaccoon op Independent Hotel Show Amsterdam

RoomRaccoon aanwezig op Independent Hotelshow Amsterdam 8 & 9 mei 2019 in samenwerking met Lightspeed. Kom ons bezoeken bij stand E90.

Lees meer

Kosten besparen én meer directe boekingen

Wil je besparen op commissies aan OTA’s of wil je meer directe boekingen? We hebben tips op een rij gezet!

Lees meer

RoomRaccoon en e-Boekhouden.nl

Een koppeling met een goed boekhoudpakket scheelt je uren tijd. Daarom hebben we nu ook een koppeling met e-Boekhouden.nl

Lees meer

Email marketing voor hotels

Email marketing is bijzonder geschikt voor hotels en B&B’s. We nemen je mee door de mogelijkheden voor mails en geven tips voor momenten en inhoud van emails.

Lees meer

Waarom gastenloyaliteit jouw kleine hotel of B&B kan laten groeien

Een terugkerende gast kost je 5 keer minder dan een nieuwe gast. Hoe zorg je ervoor dat gasten blijven terugkeren? We geven je praktische tips.

Lees meer

Innovatie: Yield management voor B&B’s en kleine hotels

In de luchtvaartindustrie levert het al jaren veel geld op en grote hotelketens zijn sinds kort ook om. RoomRaccoon introduceert nu Yield Managment voor de kleine hotelier.

Lees meer

Waarom zakelijke gasten ideaal zijn voor de hotelier

Elk hotel, bed & breakfast of andere accommodatie kent zakelijke gasten en gasten die komen in hun vrije tijd. Tussen deze gasttypen bestaan de nodige verschillen. De zakelijke gast is er een die we bij RoomRaccoon zeker een goed verblijf willen bezorgen.

Lees meer

Een reserveringssysteem gebruiken voor je Bed & Breakfast

Als trotse eigenaar van een Bed & Breakfast wil je natuurlijk zoveel mogelijk gasten laten genieten van jouw gastvrijheid. Met een goed reserveringssysteem bied je jouw gasten het gemak van online reserveren en bespaar je jezelf uren aan administratie

Lees meer

Hoe verhoog ik mijn kameromzet?

Grote kans dat jij veel geld geïnvesteerd hebt in jouw hotel of B&B. Nog grotere kans dat jij dat geld wilt terugverdienen. En waarschijnlijk zo snel mogelijk. Dit kun je doen door de kameromzet van je hotel te verhogen. Benieuwd hoe?

Lees meer

Wat kan een Channel Manager voor jou betekenen?

Al eens gehoord van een ‘Channel Manager’? Waarschijnlijk wel, maar niet iedereen weet wat hier precies mee bedoeld wordt. Niet erg! In deze blog post wordt helder uitgelegd wat een Channel Manager is en wat dit voor jouw hotel of B&B kan betekenen.

Lees meer

Top 10 hotel trends en ontwikkelingen voor 2018

Elk jaar beginnen we ongeveer hetzelfde: we stellen doelen. Het begin van ieder nieuw jaar is het perfecte moment om vooruit te plannen. Daarom is dit een goed moment om meer te weten over de nieuwste trends en ontwikkelingen. Lees je mee?

Lees meer

Hotel arrangement ideeën voor jouw hotel of B&B

Het hebben van een hotel arrangement is de manier om aandacht te trekken bij potentiële gasten. Het is de manier om je te onderscheiden van andere hotels en te concurreren met OTA's. Inspiratieloos? Na het lezen van dit artikel niet meer!

Lees meer

SnelStart: een slimme oplossing voor uw administratie

Ondernemen is leuk en uitdagend, maar ook hard werken. Slimme ondernemers kiezen voor slimme oplossingen. Ze laten zich digitaal ontzorgen zonder grip op hun bedrijf te verliezen.

Lees meer

Hoe gebruik je een hotel reserveringssysteem?

Als eigenaar van een B&B of hotel wil je natuurlijk zoveel mogelijk gasten ontvangen en verwennen. Een goede hotel boekingsmodule kan daar een grote hulp bij zijn.

Lees meer

6 tips om meer boekingen binnen te halen

Voor zowel grote als kleine hotels en B&B's geldt dat het belangrijk is om online goed zichtbaar te zijn. Om dit eerste doel te bereiken moet er met geld en middelen geïnvesteerd worden.

Lees meer

Tips voor vermeldingen op AirBnB

Wanneer je jouw appartement of woning verhuurt als vakantieaccommodatie, is het lucratief om deze op verschillende externe kanalen aan te bieden.

Lees meer

7 belangrijke aspecten voor een B&B

Een succesvolle Bed & Breakfast runnen is niet altijd even makkelijk. In het immense oerwoud van concurrenten moet je er natuurlijk wel tussenuit springen en ook moet je zelf uit het juiste hout gesneden zijn.

Lees meer

Waardevolle SEO tips voor jouw Bed & Breakfast

Geen enkel bedrijf kan tegenwoordig nog zonder goede SEO, dus jouw Bed & Breakfast ook niet! SEO, oftewel zoekmachine optimalisatie, zorgt ervoor dat de teksten op je website zo geschreven zijn dat je heel makkelijk vindbaar bent op Google.

Lees meer

Artikelen en handleidingen met alle informatie die je nodig hebt om jouw RoomRaccoon te gebruiken!

Bekijk hier al onze support artikelen