Boekingssoftware

Ideaal voor jouw klein hotel of B&B

Profiteer snel van RoomRaccoon's property management systeem en rendabele boekingsmodule.

 Vraag direct je gratis demo aan

Boekingssoftware voor kleine hotels en B&B's

Profiteer direct van de voordelen

Boekingssoftware

Ben je op zoek naar boekingssoftware voor jouw hotel of B&B? Dan is de hotel software van RoomRaccoon wellicht dé oplossing voor jouw accommodatie. Binnen onze hotel software zit onder andere een Property Management Systeem waarin je al je hotelboekingen kunt beheren. Maar onze hotel software bevat ook een boekingsmodule waarmee je meer directe boekingen kunt genereren. Het hangt er net vanaf naar wat voor boekingssoftware je op zoek bent. Wil je de boekingssoftware van RoomRaccoon gratis uitproberen? Maak dan snel een account aan!

Property Management Systeem

Om snel en efficiënt de reserveringen van je hotel of B&B te verwerken, is een Property Management Systeem van cruciaal belang. Met dit reserveringssysteem kun je een hoop tijd besparen doordat een aantal zaken geautomatiseerd zijn. Zo wordt er automatisch een e-mail verstuurd wanneer er een boeking is geplaatst en worden facturen automatisch opgemaakt. De boekingssoftware van RoomRaccoon is veilig en ideaal voor kleine hotels. Je kunt je tijd nu gebruiken voor andere dingen, zoals het veraangenamen van het verblijf van jouw gasten.

Online boekingsmodule

Wat kun je precies doen met een online boekingsmodule? In het principe is het zeer eenvoudig, met een boekingsmodule creëer je een mogelijkheid dat bezoekers een kamer kunnen boeken op jouw eigen website. Geen tussenpartijen meer als booking.com of Expedia, gewoon meer directe boekingen, via jouw website waarover je geen commissie betaald. Gemiddeld worden middels de boekingssoftware van RoomRaccoon 27% meer directe boekingen gegenereerd. Absoluut de moeite waard om te gebruiken op de website van jouw hotel of B&B.

Boekingssoftware uitproberen?

De boekingssoftware van RoomRaccoon heeft vele voordelen. Naast het feit dat je meer directe boekingen kunt genereren, wordt ook de facturatie geautomatiseerd waardoor je een hoop tijd bespaart. Maar dat is nog niet alles, met de boekingssoftware van RoomRaccoon kun je ook gebruik maken van de hotel Channel Manager. Hiermee kun je eenvoudig en snel jouw hotelkamers aanbieden op externe boekingskanalen om de bezettingsgraad te verhogen. Maak snel een gratis account aan om de boekingssoftware van RoomRaccoon uit te proberen!

Direct gebruik maken van onze boekingssoftware?

Maak dan snel een account aan om te profiteren van de voordelen!

Gratis demo aanvragen

HALLO COLLEGA

Wat onze klanten zeggen

RoomRaccoon is nu al best lang geleden bij ons geïmplementeerd en ik, als een van de medewerkers van het Bliss Boutique Hotel, mocht er mee werken. Mijn vorige ervaringen met hotel reserveringssystemen zijn op zijn zachtst gezegd ingewikkeld geweest. Bij RoomRaccoon heb je geen combinatieletters of cijfers nodig, maar is alles overzichtelijk. Je kunt zo naar de verschillende lagen klikken. Het feit dat RoomRaccoon van elke gast een speciale rate of wens kan onthouden is meer dan ideaal en wordt zeer gewaardeerd door de gast!

P.S. Ook ben ik blij van het papieren reserverings'systeem' af te zijn ;-).

Stephanie Bliss Hotel

Villa BBB is sinds oktober 2016 overgegaan met ons reserveringssysteem naar RoomRaccoon. Tot nu toe bevalt het ons uitstekend!

Het systeem is helemaal ingericht en aangepast naar onze wensen. Het werkt zeer flexibel. Zeer handig is de link met het versturen van een bevestiging en factuur. Wat ik echt fijn vind, zijn de “add-ons” die overzichtelijk in de agenda staan, zoals bijvoorbeeld de aankomsttijd van onze gasten, het ophalen van de sleutel of extra arrangementen die bijgeboekt worden. Deze kunnen helemaal op maat, voor Villa BBB vermeld worden. Ook de zoekfunctie “zoek nummer of gast” vind ik super handig.

Kortom, wij zijn erg tevreden met het gebruik van RoomRaccoon!

Franny VillaBBB

Via Google hebben wij RoomRaccoon gevonden. Vanwege de mooie en professionele uitstraling hebben we contact gezocht. Wij zaten niet op onze plek bij onze vorige aanbieder en voor een vergelijkbare prijs krijg je veel meer bij RoomRaccoon. Natuurlijk hebben we niet alleen op prijs de afweging gemaakt, maar zijn we ook erg blij met de professionele en servicegerichte benadering. Het systeem zelf is erg gebruiksvriendelijk, vele malen beter dan onze excel sheetjes ;-) Wij hopen nog jaren succesvol te zijn, mede dankzij het team van RoomRaccoon

Kris Nieuw Uilenburg