Boekingssoftware

Probeer gratis

Behaal meer directe boekingen met een boekingsmodule

Meer directe boekingen!

Een booking engine is dé manier om meer directe boekingen binnen te halen via jouw eigen website. Geen ouderwetse webformulieren meer, gewoon een directe inzage in jouw kameraanbod.

Betaal geen commissiekosten meer!

Geen commissiekosten meer

Met onze boekingsmodule hoef je geen commissiekosten meer te betalen aan Booking.com of Expedia. Alle boekingen die binnen komen via de boekingsmodule via jouw website zijn vrij van commissie.

Een rechtstreekse koppeling met het PMS

Een directe koppeling met het PMS

Wanneer een klant een kamer boekt via de boekingsmodule, dan wordt dit realtime aangepast in het Property Management Systeem. Dit wordt dan rechtstreeks doorgevoerd op de externe boekingskanalen.

Creëer je eigen arrangementen

Creëer eigen arrangementen

Een ideale manier om meer omzet te behalen, maak bijvoorbeeld een arrangement aan voor een heel weekend. Of combineer een aantal overnachtingen met een diner of heerlijk wijnarrangement.

Boekingssoftware

Ben je op zoek naar boekingssoftware voor jouw hotel of B&B? Dan is het reserveringsysteem voor kleine hotels van RoomRaccoon wellicht dé oplossing voor jouw accommodatie. Binnen onze hotel software zit onder andere een Property Management Systeem waarin je al je hotelboekingen kunt beheren. Maar onze hotel software bevat ook een boekingsmodule waarmee je meer directe boekingen kunt genereren. Het hangt er net vanaf naar wat voor boekingssoftware je op zoek bent. Wil je de boekingssoftware voor hotels van RoomRaccoon gratis uitproberen? Maak dan snel een account aan!

Property Management Systeem

Om snel en efficiënt de reserveringen van je hotel of B&B te verwerken, is een Property Management Systeem van cruciaal belang. Met dit reserveringssysteem voor kleine hotels kun je een hoop tijd besparen doordat een aantal zaken geautomatiseerd zijn. Zo wordt er automatisch een e-mail verstuurd wanneer er een boeking is geplaatst en worden facturen automatisch opgemaakt. De boekingssoftware voor hotels van RoomRaccoon is veilig en ideaal voor kleine hotels. Je kunt je tijd nu gebruiken voor andere dingen, zoals het veraangenamen van het verblijf van jouw gasten.

Online boekingsmodule

Wat kun je precies doen met een online boekingsmodule? In het principe is het zeer eenvoudig, met een boekingsmodule creëer je een mogelijkheid dat bezoekers een kamer kunnen boeken op jouw eigen website. Geen tussenpartijen meer als booking.com of Expedia, gewoon meer directe boekingen, via jouw website waarover je geen commissie betaald. Gemiddeld wordt middels de hotel boekingssoftware van RoomRaccoon 27% meer directe boekingen gegenereerd. Absoluut de moeite waard om te gebruiken op de website van jouw hotel of B&B.

Boekingssoftware voor hotels uitproberen?

De boekingssoftware van RoomRaccoon heeft vele voordelen. Naast het feit dat je meer directe boekingen kunt genereren, wordt ook de facturatie geautomatiseerd waardoor je een hoop tijd bespaart. Maar dat is nog niet alles, met de boekingssoftware van RoomRaccoon kun je ook gebruik maken van de hotel Channel Manager. Hiermee kun je eenvoudig en snel jouw hotelkamers aanbieden op externe boekingskanalen om de bezettingsgraad te verhogen. Maak snel een gratis account aan om de boekingssoftware van RoomRaccoon uit te proberen!

Wat onze klanten zeggen

%testimonials%