Oplossingen

De enige hotelgroep management software die echte resultaten levert

Jij leidt een merk. Je hebt een hotelgroep management systeem dat gemakkelijk, snel en efficiënt te beheren is voor al jouw accommodaties.

BOEK EEN DEMO

solutions-hotelgroups

Eén systeem. Talloze accommodaties. Krachtige functies.

RoomRaccoon is het meest complete cloud hotel management systeem. 

 

Schakel snel tussen je verschillende accommodatie accounts, zonder uit te loggen. Met een centraal dashboard krijg je een volledig overzicht van je gehele portfolio.

 

Met deze ideale property management oplossing voor teams profiteer je van onze bekroonde alles-in-één oplossing die een Property Management Systeem, Channel Manager, en Booking Engine combineert. De ultieme combinatie van softwaretoepassingen om al jouw accommodaties succesvol te maken.

 

 

 

Property Management System (PMS)


Met het PMS kan je alle interne zaken beheren, zoals kamerreserveringen, voorkeuren van gasten en de beschikbaarheid van hotelkamers. Daarnaast kun je met RoomRaccoon's software voor hotel groepen direct automatisch facturen en bevestigingsmails versturen. Lees meer

 

 

Channel Manager


Een Channel Manager zorgt voor de verbinding tussen OTA's en het PMS. Met het PMS kan je eenvoudig de beschikbaarheid van hotelkamers en prijzen beheren, terwijl de Channel Manager ervoor zorgt dat de wijzigingen direct worden doorgevoerd naar de externe boekingskanalen. Lees meer

 

  

Booking Engine


De Booking Engine is een effectieve software tool voor hotel groepen. Het zorgt ervoor dat bezoekers van je website direct een hotelkamer kunnen boeken in een van je accommodaties. Dit gebeurt zonder derde partijen en OTA's, zodat je geen commissie kosten hoeft te betalen voor de boeking. Lees meer

 

 

 

Een hotel management systeem dat overal voor efficiëntie zorgt

Zorg dat je accommodatie op de automatische piloot werkt en richt je aandacht op de gastervaring.

 

Bespaar tijd

Haal het maximale uit je tijd met een volledig geautomatiseerde receptie; automatische bevestigingsmails, facturatie, online inchecken en nog veel meer.

 

Weg van de receptie

RoomRaccoon is cloud-gebaseerd, zodat je toegang hebt tot de werkzaamheden van jouw accommodatie waar je ook bent, via elk apparaat.

 

Krijg 43% meer directe boekingen

Ontvang commissievrije boekingen op elk moment van de dag via je website. De booking engine verwerkt automatisch betalingen en reserveringsgegevens.

 

Verhoog de RevPAR met 35%

Verhoog je inkomsten per kamer met behulp van effectieve upsell tools en de yield management functie.

 

Groei sneller, zonder complexiteit

Gebruiksvriendelijk ontwerp dat ideaal is voor dagelijkse receptie managers.

 

 

Je accommodatie personaliseren

RoomRaccoon integreert met 138 + externe partners. Onze partners zijn zorgvuldig geselecteerde experts in de industrie die jouw bedrijf kunnen helpen groeien op meerdere manieren. Ze bieden een ruim aanbod aan hulpmiddelen en functies zoals accounting automatisering en revenue management.

 

ONTDEK DE INTEGRATIES

 

 

FAQs

 

1. Welke alles-in-één hotel management systeem functies hebben hotel groepen nodig?

 

Hotel groepen worden afgeremd door traditionele technologie. Ingewikkelde online distributie en beperkingen reduceren de productiviteit en elimineren je concurrentievoordeel. Het is tijd voor vernieuwing. RoomRaccoon's alles-in-één HMS is volledig geïntegreerd met een verzameling van bewezen hulpmiddelen, onderdelen en systemen die perfect met elkaar samenwerken.

  • Cloud-gebaseerd
  • Eenvoudiger front desk management
  • Beheer en distributie van boekingssites
  • Geavanceerde rapportage
  • Beheer van gastcommunicatie
  • Verhoogde inkomsten per klant
  • Automatische verwerking van betalingen

 

2. Wat zijn de kosten van RoomRaccoon's management software voor hotelgroepen?

 

Je kunt kiezen uit onze Entry, Starter, Premium of Enterprise pakketten

Vraag een gesprek aan met een van onze account managers om je te helpen een pakket te kiezen dat het beste past bij jouw property management behoeften.