Hotel Management Software

Uitstekende software voor hotels en B&B's

De alles-in-één software van RoomRaccoon bevat een property management systeem, channel manager en boekingsmodule.

 Vraag direct je gratis demo aan

Hotel Management Software

Maak direct gebruik van onze expertise

Hotel Management Software

Op zoek naar hotel management software voor het optimaal beheren van alles wat er ‘in house’ afspeelt? Met de hotel software van RoomRaccoon kun je alle reserveringen ordenen in een digitale en overzichtelijke agenda. In slechts een oogopslag is helder wie er ingecheckt heeft, wie er heeft betaald en hoe lang iemand verblijft. Naast het handige overzicht kun je ook een hoop tijd besparen. De hotel management software van RoomRaccoon zorgt er namelijk voor dat er automatisch facturen worden opgemaakt en bevestigingsmails worden verstuurd.

Gebruiksvriendelijke software

Om gebruik te kunnen maken van de hotel management software, is geen technische kennis vereist. Het systeem is zeer eenvoudig in gebruikt zodat jij en je collega’s zonder training direct aan de slag kunnen. Er hoeft geen nieuwe hardware aangeschaft te worden, want de hotel software van RoomRaccoon werkt volledig (online) in de cloud. Dit zorgt er ook voor dat de hotel management software toegankelijk is voor meerdere personen en vanaf verschillende apparaten (zoals een iPhone, tablet of laptop). Je kunt zelfs thuis aanpassingen doorvoeren in de hotel software.

Waarom kiezen voor RoomRaccoon?

De hotel management software van RoomRaccoon is alles in één. Niet alleen een online boekingsmodule en een Property Management Systeem. De hotel software bevat ook een Channel Manager waarop je jouw hotelkamers op diverse platforms en externe boekingskanalen kunt plaatsen. De hotel software tot stand gebracht door ervaren hoteliers en programmeurs, zij hebben de expertise op het gebied van hotels en B&B’s. Daarom wordt de gebruiksvriendelijke en innovatieve hotel management software keer op keer vernieuwd en verbeterd.

Hotel software gratis uitproberen?

Als je snel een hoop tijd wilt besparen, kies dan voor de hotel management software van RoomRaccoon. Je kunt gratis een account aanmaken waardoor je de PMS gratis kunt gebruiken (let op: er zitten wel wat beperkingen aan). Je kunt er ook voor kiezen om direct de variant van onze hotel software te gebruiken met een hotel Channel Manager en zeer rendabele boekingsmodule. Met deze boekingsmodule is het mogelijk om tot 27% meer directe en commissievrije boekingen te genereren. Maak daarom snel een gratis account aan!

Direct onze hotel management software zelf uitproberen?

Maak dan snel een account aan om de hotel management software te gebruiken

Gratis demo aanvragen

HALLO COLLEGA

Wat onze klanten zeggen

RoomRaccoon is nu al best lang geleden bij ons geïmplementeerd en ik, als een van de medewerkers van het Bliss Boutique Hotel, mocht er mee werken. Mijn vorige ervaringen met hotel reserveringssystemen zijn op zijn zachtst gezegd ingewikkeld geweest. Bij RoomRaccoon heb je geen combinatieletters of cijfers nodig, maar is alles overzichtelijk. Je kunt zo naar de verschillende lagen klikken. Het feit dat RoomRaccoon van elke gast een speciale rate of wens kan onthouden is meer dan ideaal en wordt zeer gewaardeerd door de gast!

P.S. Ook ben ik blij van het papieren reserverings'systeem' af te zijn ;-).

Stephanie Bliss Hotel

Villa BBB is sinds oktober 2016 overgegaan met ons reserveringssysteem naar RoomRaccoon. Tot nu toe bevalt het ons uitstekend!

Het systeem is helemaal ingericht en aangepast naar onze wensen. Het werkt zeer flexibel. Zeer handig is de link met het versturen van een bevestiging en factuur. Wat ik echt fijn vind, zijn de “add-ons” die overzichtelijk in de agenda staan, zoals bijvoorbeeld de aankomsttijd van onze gasten, het ophalen van de sleutel of extra arrangementen die bijgeboekt worden. Deze kunnen helemaal op maat, voor Villa BBB vermeld worden. Ook de zoekfunctie “zoek nummer of gast” vind ik super handig.

Kortom, wij zijn erg tevreden met het gebruik van RoomRaccoon!

Franny VillaBBB

Via Google hebben wij RoomRaccoon gevonden. Vanwege de mooie en professionele uitstraling hebben we contact gezocht. Wij zaten niet op onze plek bij onze vorige aanbieder en voor een vergelijkbare prijs krijg je veel meer bij RoomRaccoon. Natuurlijk hebben we niet alleen op prijs de afweging gemaakt, maar zijn we ook erg blij met de professionele en servicegerichte benadering. Het systeem zelf is erg gebruiksvriendelijk, vele malen beter dan onze excel sheetjes ;-) Wij hopen nog jaren succesvol te zijn, mede dankzij het team van RoomRaccoon

Kris Nieuw Uilenburg