PMS

Probeer gratis

De letters PMS staan voor Property Management Systeem én het is de software die je helpt om alles te beheren wat er ‘in-house’ gebeurt binnen jouw hotel of Bed & Breakfast. Hierbij gaat het dus om het beheren van de reserveringen die al geplaatst zijn. Met een Property Management System kun je eenvoudig enorm veel tijd besparen. Zo kunnen de bevestigingsmails en facturen automatisch worden opgesteld en verstuurd. Daarnaast zijn er nog veel meer gepersonaliseerde e-mail templates die je kunt gebruiken.

De hotel software is ideaal om het aantal fouten te minimaliseren want alles werkt vanuit één digitaal centraal punt, genaamd de Cloud. Heeft een gast specifieke wensen? Dan kun je dit eenvoudig in het PMS bij de betreffende boeking plaatsen. Heeft een gast op het laatste moment een hotelkamer geannuleerd? Dan wordt dit rechtstreeks doorgevoerd in de hotel software zodat iedereen op de hoogte is.

Alle reserveringen ‘in de Cloud’

De Property Management Software van RoomRaccoon werkt volledig ‘in de cloud’. Wat betekent dit precies? Alle reserveringen die gedaan zijn worden veilig ‘online’ opgeslagen. Dus je kunt een inzage krijgen in de kamerreserveringen waar en wanneer je maar wilt. Ben je een keer niet aanwezig in jouw hotel of Bed & Breakfast, dan is de hotel software gewoon toegankelijk vanaf een laptop, tablet en smartphone.

Er is geen speciale apparatuur of hardware nodig, alle reserveringen zijn gewoon in te zien. Het enige wat je nodig hebt is een internet verbinding en een apparaat waarmee je op internet kunt. Het is zelfs mogelijk om met meerdere collega’s tegelijkertijd in te loggen. Werk je nog met een papieren reserveringsboek? Stop daarmee én stap snel over naar een gebruiksvriendelijk PMS.

Ideale software voor kleine hotels

Ben je de trotse eigenaar van een Bed & Breakfast of een klein hotel? Dan kun je jezelf afvragen of je wel een PMS nodig hebt. Wij denken namelijk van wel, als hotelier heb je natuurlijk genoeg andere dingen aan je hoofd. Ben je ’s avonds laat nog bezig met het opmaken van de facturen? Met de hotel software van RoomRaccoon stel je een factuur op én wordt deze gelijk naar de gast verstuurd middels één muisklik. Hoe gemakkelijk wil je het hebben.

Met het PMS kun je je gasten eenvoudig in- en uitchecken. Wil je misschien weten hoeveel gasten met een Duitse nationaliteit jouw hotel of bed & breakfast hebben bezocht in de maand mei? Of wil je weten welke externe boekingskanalen het meest rendabel zijn? Middels een paar muisklikken in het PMS kun je dit zo achterhalen.

RoomRaccoon-PMS

Veiligheid gaat voor alles!

De gegevens van jouw gasten dienen natuurlijk veilig opgeslagen te worden. Veiligheid is daarom ontzettend van belang. Met een PMS dat werkt ‘in de Cloud’ zijn alle gegevens veilig opgeslagen. Vele malen veiliger dan een vaste computer of papieren reserveringsboek. Je wilt natuurlijk niet dat alle gegevens van je gasten ‘op straat’ komen te liggen, dankzij de hotel software van RoomRaccoon zal dat nooit gebeuren.

Tevens is RoomRaccoon PCI-compliant, dat houdt in dat wij gecertificeerd en goedgekeurd zijn om creditcard gegevens veilig op te slaan. Dus ben je op zoek naar veilige hotel PMS software? Dan is het zeker de moeite waard om RoomRaccoon een keer uit te proberen.

Handige rapportages en statistieken

Veel kleine hotels en bed & breakfasts hebben geen idee wat precies de bezettingsgraad is of welke boekingskanalen de meeste boekingen opleveren. Dit is natuurlijk ontzettend belangrijke informatie waarop je vervolgens kunt inspelen. Met het hotel PMS van RoomRaccoon creëer je in enkele muisklikken een overzichtelijke rapportage.

Maak bijvoorbeeld een handige rapportage met de kamerbeschikbaarheid van de afgelopen maanden, bereken snel de gemiddelde kamerprijs of maak eenvoudig een overzicht met de voorkeuren van de gasten. Kortom: Een krachtig stukje software om snel een inzage te krijgen in de statistieken van jouw hotel of Bed & Breakfast. 

Connectivity-partners

eBoekhouden Exact Online Google Analytics
Lightspeed Mollie MrWinston
Nuki RevControl RoomServe
Sage One SnelStart Stripe
Twinfield UniTouch Untill
Xero