Functies

Laat je hotel op de automatische piloot werken met ons Property Management Systeem

RoomRaccoon is 's werelds meest complete property management systeem met een reeks van ingebouwde functies waarmee je alle aspecten van jouw hotel kan optimaliseren.
 

BOEK EEN DEMO

Group 2

 

 

Reserveringsgegevens van gasten beheren

Beheer reserveringen vanuit een overzichtelijk agenda-dashboard. Herschik boekingen met de sleepfunctie, bewaar gastvoorkeuren, maak snel facturen aan en vul gastgegevens automatisch in met de digitale ID-scanner.

 

Automatiseer communicatie met gasten

Creëer bevestigings- en annuleringsmails die belangrijke details over het verblijf van de gast bevatten. Stuur e-mails voorafgaand aan het verblijf met een online check-in link en achteraf met kortingscodes voor een volgend verblijf.

 

Uitgebreide rapportages en overzichten

Houd essentiële statistieken bij zoals RevPAR, gemiddelde bezettingsgraad en het aantal reserveringen per kanaal. Bekijk je dagelijkse transactierapport voor een overzicht van openstaande check-ins en check-outs, betalingen en nog veel meer!

 

Verhoog je RevPAR met geïntegreerde upselling

Met RaccoonUpsell kan je kamer upgrades, arrangementen, extra's op de kamer, activiteiten en nog veel meer upsellen (en cross-sellen) tijdens het online inchecken; het ideale moment om gasten relevante extra's aan te bieden om hun verblijf te verbeteren.

 

LEES MEER

Raccoon Upsell 1

 

 

Maak het je gasten gemakkelijk, snel en veilig om te betalen met onze volledige betalingsintegratie

Laat je gasten betalen op elk moment in het reserveringsproces; online of aan de balie. RaccoonPay is volledig gekoppeld aan de rest van onze managementsoftware en verwerkt transacties automatisch met één druk op de knop.

 

 

 RaccoonPay

 

LEES MEER

Je concurrentie een stap voor blijven

RaccoonRev is een revenue management tool die jouw concurrentie in de gaten houdt en direct prijsaanpassingen doorvoert om ervoor te zorgen dat je altijd op ze voorloopt.

Weet wanneer je concurrenten hun tarieven verhogen of verlagen, en wanneer ze uitverkocht zijn

 

LEES MEER

mockup-raccoonrev

 

 

138+ integraties

 

RoomRaccoon integreert met meer dan 138 externe partners. Onze partners zijn met zorg geselecteerde industrie-experts die jouw bedrijf kunnen helpen groeien op nog meer manieren. Ze bieden een scala aan hulpmiddelen en functies, zoals automatisering van de boekhouding en digitale kamersleutels.

 

roomraccoon integrations

 

BEKIJK ALLES

Wereldwijd gebruikt door meer dan 1500 accommodaties

"De integratie en automatisering van RoomRaccoon, wat handmatige acties uitsluit, is een revolutie in Hotel Management Software"


Dominique - Hotel Beijers

 

BEKIJK VIDEO