HI-TECH HOTEL PROPERTY MANAGEMENT SOFTWARE

Geautomatiseerde factureren en e-mails uitsturen, daar beschikt elk systeem wel over. Het wordt tijd voor een revolutionair hotel management systeem.

RoomRaccoon gebruikt slimme automatisering van real-time analyses om meer omzet te creëren, optimaliseert de bezettingsgraad en speelt in op de piekmomenten dat gasten kamers boeken. 

 

 

 

 

GRATIS PROEF

 

WAAROM KIEZEN VOOR ROOMRACCOON?


 

 

 

Automatiseer ALLES

RoomRaccoon doet veel meer dan geautomatiseerde facturen en e-mails sturen. Praktisch alles wordt geautomatiseerd van accounting en yield management tot prijsvergelijkingen met concurrenten en het accepteren van virtuele credit cards. Zelfs je upselling wordt geautomatiseerd, zodat jij je kunt focussen op je gasten.

 


 

 

 

Slimme Automatsering

Na het opzetten van jouw unieke, gepersonaliseerde regels en instellingen, analyseert ons systeem je bezettingsgraad en de prijzen van de concurrentie. Vervolgens past het systeem automatisch de tarieven aan om je verkoopkansen te verhogen.


RoomRaccoon PMS icon

 

 

 

Meer dan alleen een PMS

RoomRaccoon's Hotel-First PMS brengt alles samen. Ons systeem gaat veel verder dan de basics en administratieve taken. We stellen je tools ter beschikking die je omzet maximaliseren. Onze software bevat heel wat features waardoor je geen honderden extra plugins nodig hebt. We automatiseren de boekhouding, yield management, het beheren van de omzet, rapporten, upselling, Google Hotel Ads en meer. Allemaal in één systeem.

 

 

 

 Inzichten en Rapporten

De meeste kleine hotels hebben geen inzicht in hun bezettingsgraad of welke kanalen voor de meeste boekingen zorgen. Ons PMS zet jouw data om in inzichten en voorzien we je van alle tools die je nodig hebt om snel rapporten in te lezen. Als je weet waar je omzet vandaan komt, dan kun je hier snel op inspelen en het optimaliseren. Met RoomRaccoon krijg je al deze info binnen een paar drukken op de knop.


 

 

 

Werk in de Cloud

Jij beheert al je reservaties waar en wanneer je maar wil. Het PMS is snel, veilig en werkt perfect op een laptop, tablet en smartphone.


 

 

 

Verhoog je Omzet

Ons PMS bevat alle features die je verwacht, zonder dat er extra plugins nodig zijn. Onze online check-in, omzetplanner en yield management tools zijn ontwikkeld om je RevPAR te verhogen.

RoomRaccoon support

 

 

 

 

Support

Starten met een nieuw Property Management System kan pittig zijn en ongetwijfeld heb je vragen. We bieden je dan ook uitgebreide online support aan met uitleg en antwoorden op al je vragen. Een lokaal support team staat klaar voor je wanneer je hulp nodig hebt. 

 

 

PROBEER GRATIS

 

 

WAARMEE LAAT ROOMRACCOON DE CONCURRENTIE ACHTER?

 

 

GA AAN DE SLAG MET ONZE UPSELL FUNCTIE OM JE OMZET PER KAMER TE VERHOGEN

Met de handige online check-in geef je jouw gasten de mogelijkheid tot het aanbieden van een kamer upgrade of leuke extra's. Stel het naar wens in en kijk toe hoe je omzet per kamer omhoog vliegt.

Breng jouw upselling naar nieuwe hoogten.

LEES MEER

 

 

 

GEAUTOMATISEERD YIELD MANAGEMENT 

Zo gunstig mogelijk jouw kamers aanbieden? Dit doe je met behulp van onze simpele maar krachtige Yield functie. Stel jouw unieke Yield regels zo in dat de prijzen automatisch aangepast worden op basis van jouw beschikbaarheid. 


LEES MEER


 

 

LAAT JOUW CONCURRENTIE ACHTER JE MET DE BESTE PRIJS OP HET JUISTE MOMENT

Tijd is kostbaar. Met RaccoonRev ben je continu in één oogopslag op de hoogte van de actuele prijzen van jouw concurrenten. Zo zorg je ervoor dat je altijd de beste prijs kan bieden op alle kanalen en verhoog je het aantal boekingen. 


LEES MEER

 

 

 

GEÏNTEGREERD ON- EN OFFLINE BETALINGSSYSTEEM

Als we zeggen geïntegreerd, dan is het echt zo. RaccoonPay is het enige betalingssysteem dat je echt nodig hebt, en het is naadloos in ons systeem verbonden. Accepteer zowel online als offline betalingen van betaalkaarten, credit cards en virtuele credit cards. Uiteraard met vaste lage transactiekosten!


LEES MEER


 

 

 

ALLE KOPPELINGEN DIE JE MAAR NODIG HEBT. ONTDEK ZE OP ONZE CONNECTIVITEIT PAGINA

RoomRaccoon houdt van verbinden. We zijn dan ook trots dat wij met veel belangrijke partners op de markt een premium partnership hebben, zowel lokaal als internationaal. We koppelen met POS-systemen, boekhoudprogramma's en nog veel meer. 

LEES MEER

 

 

 

    

ONZE SOFTWARE IN ACTIE

 

 ONTDEK ONZE PARTNERS EN CONNECTIES

 

 

   

 

TabletPOS Logo

 

Zelfs al hebben we het meest complete hotel management system ter wereld, met de meeste ingebouwde features, toch zijn er enkele andere partijen. Bekijk hier alle mogelijke partners en connecties.

Bekijk hier alle mogelijke Connectivity Partners

 

 


  

Veiligheid gaat voor alles!

De gegevens van jouw gasten dienen natuurlijk veilig opgeslagen te worden. Veiligheid is daarom ontzettend van belang. Met een PMS dat werkt ‘in de Cloud’ zijn alle gegevens veilig opgeslagen. Vele malen veiliger dan een vaste computer of papieren reserveringsboek. Je wilt natuurlijk niet dat alle gegevens van je gasten ‘op straat’ komen te liggen, dankzij de hotel software van RoomRaccoon zal dat nooit gebeuren.

Tevens is RoomRaccoon PCI-compliant, dat houdt in dat wij gecertificeerd en goedgekeurd zijn om creditcard gegevens veilig op te slaan. Dus ben je op zoek naar veilige hotel PMS software? Dan is het zeker de moeite waard om RoomRaccoon een keer uit te proberen.

Handige rapportages en statistieken

Veel kleine hotels en bed & breakfasts hebben geen idee wat precies de bezettingsgraad is of welke boekingskanalen de meeste boekingen opleveren. Dit is natuurlijk ontzettend belangrijke informatie waarop je vervolgens kunt inspelen. Met het hotel PMS van RoomRaccoon creëer je in enkele muisklikken een overzichtelijke rapportage.

Maak bijvoorbeeld een handige rapportage met de kamerbeschikbaarheid van de afgelopen maanden, bereken snel de gemiddelde kamerprijs of maak eenvoudig een overzicht met de voorkeuren van de gasten. Kortom: Een krachtig stukje software om snel een inzage te krijgen in de statistieken van jouw hotel of Bed & Breakfast.