Property Management Software

Eenvoudig beheer van kamerreserveringen

Met de Property Management Software van RoomRaccoon kun je op eenvoudige wijze alles beheren wat er in-house afspeelt binnen je hotel of bed & breakfast.

 Maak snel je gratis account aan!

Property Management Software

Een krachtige functionaliteit binnen de hotel software

Property Management Software

Property Management Software is weliswaar een begrip in de hotelwereld. Met deze hotel software creëer je meer overzicht in jouw hotelboekingen, kunnen gasten eenvoudig in- en uitchecken én worden facturen middels één muisklik verstuurd. Met Property Management Software kun je dus een hoop tijd besparen en de focus leggen op het veraangenamen van het verblijf van je gasten. Het PMS van RoomRaccoon heeft al van handige functionaliteiten, zoals gasthistorie, een drag & drop agenda en automatische facturatie. Wellicht dé ideale software voor jouw hotel of bed & breakfast?

Snel een hoop tijd besparen?

Ben je de eigenaar van een klein hotel of een bed & breakfast? Twijfel je of je gebruik wilt maken van Property Management Software? Als je een hoop kosten wilt besparen en niet avonden lang bezig wilt zijn met administratieve werkzaamheden, dan is Property Management Software een perfecte uitkomst. Tevens is dit onderdeel van onze hotel software eenvoudig online (in de cloud) te bereiken. Je hebt geen dure hardware meer nodig, onze hotel software kan ten alle tijde gebruikt worden. Waar en wanneer je maar zou willen.

Wat kun je precies met een PMS?

De meest belangrijke functie van de Property Management Software is het organiseren en beheren van de bestaande reserveringen van jouw hotel. Alles wat intern gebeurd binnen jouw hotel of bed & breakfast wordt hiermee beheerd. Heel vaak zien we nog dat dit gebeurd met handgeschreven reserveringsboeken, maar dat is vanaf nu verleden tijd. Property Management Software is overal en 24/7 toegankelijk. Daarnaast kun je ook eenvoudig een overzicht creëren van de bezettingsgraad, de boekingen filteren en facturen automatisch genereren.

Nog meer functies..

Een aantal andere belangrijke functies binnen onze Property Management Software zijn als volgt: Je kunt bij reserveringen aantekeningen toevoegen. Stel een gast heeft speciale wensen, dan kun je middels het PMS eenvoudig de kamerreserveringen eruit filteren voor mensen met specifieke voorkeuren. Maar je kunt ook de voorkeur van gasten onthouden. Dus wanneer een gast op een later moment terugkomt, dan kun jij zijn of haar voorkeuren direct inzien. Tevens is de meest gebuikte data in de Property Management Software te gebruiken voor overzichtelijke rapportages.

Wil je direct meer tijd overhouden voor andere zaken?

Profiteer dan van RoomRaccoon’s Property Management Software.

Maak een gratis account aan!

HALLO COLLEGA

Wat onze klanten zeggen

RoomRaccoon is nu al best lang geleden bij ons geïmplementeerd en ik, als een van de medewerkers van het Bliss Boutique Hotel, mocht er mee werken. Mijn vorige ervaringen met hotel reserveringssystemen zijn op zijn zachtst gezegd ingewikkeld geweest. Bij RoomRaccoon heb je geen combinatieletters of cijfers nodig, maar is alles overzichtelijk. Je kunt zo naar de verschillende lagen klikken. Het feit dat RoomRaccoon van elke gast een speciale rate of wens kan onthouden is meer dan ideaal en wordt zeer gewaardeerd door de gast!

P.S. Ook ben ik blij van het papieren reserverings'systeem' af te zijn ;-).

Stephanie Bliss Hotel

Villa BBB is sinds oktober 2016 overgegaan met ons reserveringssysteem naar RoomRaccoon. Tot nu toe bevalt het ons uitstekend!

Het systeem is helemaal ingericht en aangepast naar onze wensen. Het werkt zeer flexibel. Zeer handig is de link met het versturen van een bevestiging en factuur. Wat ik echt fijn vind, zijn de “add-ons” die overzichtelijk in de agenda staan, zoals bijvoorbeeld de aankomsttijd van onze gasten, het ophalen van de sleutel of extra arrangementen die bijgeboekt worden. Deze kunnen helemaal op maat, voor Villa BBB vermeld worden. Ook de zoekfunctie “zoek nummer of gast” vind ik super handig.

Kortom, wij zijn erg tevreden met het gebruik van RoomRaccoon!

Franny VillaBBB

Via Google hebben wij RoomRaccoon gevonden. Vanwege de mooie en professionele uitstraling hebben we contact gezocht. Wij zaten niet op onze plek bij onze vorige aanbieder en voor een vergelijkbare prijs krijg je veel meer bij RoomRaccoon. Natuurlijk hebben we niet alleen op prijs de afweging gemaakt, maar zijn we ook erg blij met de professionele en servicegerichte benadering. Het systeem zelf is erg gebruiksvriendelijk, vele malen beter dan onze excel sheetjes ;-) Wij hopen nog jaren succesvol te zijn, mede dankzij het team van RoomRaccoon

Kris Nieuw Uilenburg