Property Management Systeem

Probeer gratis

Bespaar tijd met een Property Management Systeem

Bespaar enorm veel tijd!

Met een Property Management Systeem kun je onwijs veel tijd besparen. Boekingen worden beheerd in de Cloud en vele processen worden geautomatiseerd. Weg met dat papieren reserveringsboek!

Automatische e-mails met een hotel PMS

Automatische e-mails

Tal van processen worden geautomatiseerd dankzij een PMS systeem. Hierbij kun je denken aan automatische e-mail bevestigingen, automatische facturatie en gasten kunnen eenvoudig inchecken.

Al jouw reserveringen in de Cloud

Alle reserveringen in de cloud

Vanaf nu kun je al je reserveringen bekijken waar en wanneer je maar wilt. Het Property Management Systeem is veilig en volledig 'responsive' en werkt op een laptop, tablet en smartphone.

Volledig responsive Property Management Systeem

Overal toegang tot het PMS

Doordat het PMS systeem volledig in de cloud werkt heb je geen dure hardware meer nodig. Bekijk de reserveringen op een tablet vanuit huis of doe een aanpassing waar en wanneer je maar wilt.

Property Management Systeem

Een Property Management Systeem staat ook wel bekend als hotel management software of reserveringssysteem. Maar wat doet een PMS nu precies? Een Property Management System is dé software die jouw hotel of B&B draaiende houdt. Hierin worden alle reserveringen van het hotel bijgehouden én kunnen hierin eenvoudig beheerd worden. Een papieren ‘reserveringsboek’ is nu verleden tijd. De hotel software waarin alle reserveringen staan is overal toegankelijk (in de cloud) en te bereiken vanaf elk type apparaat.

De functies van PMS software

Met een Property Management Systeem kun je op eenvoudige wijze het overzicht behouden van alle reserveringen binnen jouw hotel of B&B. Zo kun je zien welke reserveringen al betaald zijn, welke gasten er al hebben uitgecheckt, maar ook of er klantspecifieke wensen zijn. Binnen de hotel PMS software kun je de werkzaamheden binnen het hotel efficiënt aansturen. De software heeft handige functies waarmee je een hoop tijd kunt besparen, zoals de facturatie en het berekenen van de bezettingsgraad.

Nog meer mogelijkheden

Dankzij de automatische facturen hoef je niet meer te werken in Word of Excel, hier kun je een hoop tijd mee besparen. Maar een Property Management System kan ook een grote bijdrage leveren aan de gastvriendelijkheid van jouw hotel of B&B. Wat dacht je van een pre-arrival e-mail met een overzicht met bezienswaardigheden in de buurt van jouw hotel. Bij terugkomende gasten is het bijhouden van hun voorkeuren een fluitje van een cent met een PMS én het is zelfs mogelijk om na het vertrek een e-mail te versturen met de vraag of ze een beoordeling achter willen laten.

PMS in de cloud

Een van de belangrijkste voordelen is dat het Property Management Systeem van RoomRaccoon volledig werkt in de Cloud. Geen dure hardware meer welke alleen gebruikt kan worden bij de receptie van je hotel of B&B. Het PMS is overal toegankelijk, of je nu met een smartphone of tablet op het terras zit of ’s nachts thuis op de computer nog iets na wilt kijken. Alle reserveringen staan veilig en wel op onze hotel software in de cloud. Stop snel met dat papieren reserveringsboek en stap snel over naar een gebruiksvriendelijk Property Management System.

Wat onze klanten zeggen

%testimonials%