Channel Manager B&B

Channel manager voor jouw Bed & Breakfast

Profiteer snel van een hoge bezettingsgraad dankzij de gebruiksvriendelijke Channel Manager van RoomRaccoon

 Maak je gratis account aan!

Channel Manager voor B&B's

Geen overboekingen meer bij jouw Bed & Breakfast

Channel Manager B&B

Beheer je zelf een Bed & Breakfast en wil je jouw kamers aanbieden op verschillende boekingskanalen zoals Booking.com, Expedia en AirBnB? Dan is de juiste Channel Manager van cruciaal belang voor jouw Bed & Breakfast. Middels onze hotel software kun je de beschikbaarheid van je B&B op eenvoudige wijze beheren. Wordt er een kamer geboekt via het externe boekingskanaal Booking.com? Dan wordt de beschikbaarheid rechtstreeks aangepast op de andere externe boekingskanalen. Je hoeft dus nooit meer handmatig de beschikbaarheid van de kamers van jouw B&B aan te passen.

Geen overboekingen meer!

Helaas komt het maar al te vaak voor, staat er ineens een stelletje met een reserveringsbevestiging in hun handen voor de deur van jouw bed & breakfast terwijl de kamer niet meer beschikbaar is. Deze situatie kun je op eenvoudige wijze voorkomen met een Channel Manager. De beschikbaarheid wordt bijgehouden op alle externe boekingskanalen die je wilt gebruiken. Maar ook boekingen die afkomstig zijn van jouw eigen website wordt direct in het systeem aangepast zodat deze niet meer beschikbaar zijn via de Booking.com of Expedia.nl. Alles volledig geautomatiseerd, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Heb ik een Channel Manager nodig?

Absoluut! Zeker als je de eigenaar bent van een kleine bed & breakfast, dan wil je geen tijd stoppen in het handmatig beheren van alle externe boekingskanalen. Je kunt je tijd wel beter gebruiken, toch? Ook wanneer je de kamerprijzen aan wilt passen, dan is het niet handig dat je dit op elk boekingskanaal apart moet doen. Maar wat dacht je van annuleringen? Wil je dit echt allemaal handmatig doorvoeren? Stop daarom nu met inefficiënt werken en profiteer van RoomRaccoon’s Channel Manager, ideaal voor jouw Bed & Breakfast. Gebruik deze tijd nu voor het veraangenamen van het verblijf van je gasten.

Waarom RoomRaccoon?

RoomRaccoon is eigenlijk dé alles-in-een software voor jouw Bed & Breakfast. Naast een handige Channel Manager kun je ook direct profiteren van een boekingsmodule. Met deze boekingsmodule kun je meer directe boekingen genereren vanaf jouw eigen website. Ongeacht deze gemaakt is in Wordpress of een ander content management systeem, middels een knop wordt er een venster getoond met jouw kameraanbod (zonder die nare commissiekosten). Maar je kunt ook profiteren van het Property Management Systeem, hiermee kun je alles beheren wat er binnen jouw B&B gebeurt. Interesse? Maak een gratis account aan!

Direct profiteren van onze Channel Manager?

Maak snel een account aan om jouw Bed & Breakfast efficiënter te beheren.

Gratis account aanmaken

HALLO COLLEGA

Wat onze klanten zeggen

RoomRaccoon is nu al best lang geleden bij ons geïmplementeerd en ik, als een van de medewerkers van het Bliss Boutique Hotel, mocht er mee werken. Mijn vorige ervaringen met hotel reserveringssystemen zijn op zijn zachtst gezegd ingewikkeld geweest. Bij RoomRaccoon heb je geen combinatieletters of cijfers nodig, maar is alles overzichtelijk. Je kunt zo naar de verschillende lagen klikken. Het feit dat RoomRaccoon van elke gast een speciale rate of wens kan onthouden is meer dan ideaal en wordt zeer gewaardeerd door de gast!

P.S. Ook ben ik blij van het papieren reserverings'systeem' af te zijn ;-).

Stephanie Bliss Hotel

Villa BBB is sinds oktober 2016 overgegaan met ons reserveringssysteem naar RoomRaccoon. Tot nu toe bevalt het ons uitstekend!

Het systeem is helemaal ingericht en aangepast naar onze wensen. Het werkt zeer flexibel. Zeer handig is de link met het versturen van een bevestiging en factuur. Wat ik echt fijn vind, zijn de “add-ons” die overzichtelijk in de agenda staan, zoals bijvoorbeeld de aankomsttijd van onze gasten, het ophalen van de sleutel of extra arrangementen die bijgeboekt worden. Deze kunnen helemaal op maat, voor Villa BBB vermeld worden. Ook de zoekfunctie “zoek nummer of gast” vind ik super handig.

Kortom, wij zijn erg tevreden met het gebruik van RoomRaccoon!

Franny VillaBBB

Via Google hebben wij RoomRaccoon gevonden. Vanwege de mooie en professionele uitstraling hebben we contact gezocht. Wij zaten niet op onze plek bij onze vorige aanbieder en voor een vergelijkbare prijs krijg je veel meer bij RoomRaccoon. Natuurlijk hebben we niet alleen op prijs de afweging gemaakt, maar zijn we ook erg blij met de professionele en servicegerichte benadering. Het systeem zelf is erg gebruiksvriendelijk, vele malen beter dan onze excel sheetjes ;-) Wij hopen nog jaren succesvol te zijn, mede dankzij het team van RoomRaccoon

Kris Nieuw Uilenburg