Functies

Beheer je prijzen en beschikbaarheid op alle boekingskanalen met onze Channel Manager

Optimaliseer je online verkoop met een effectieve kanaal management strategie. Onze effectieve Channel Manager synchroniseert direct je beschikbaarheid en voert binnen 5 seconden bulk wijzigingen door in je aanbod. Geen overboekingen meer!
 

BOEK EEN DEMO

mockup-channelmanager

 

 

Gebundelde inventaris

Onze toonaangevende channel management software werkt met een gebundeld inventaris model, waardoor je al je kamers gelijktijdig op meerdere kanalen kunt verkopen - dit bespaart je tijd en genereert meer inkomsten.

 

Dynamische prijsbepaling

Altijd de beste prijzen op het juiste moment met Yield Management dat automatisch je prijzen aanpast op basis van je bezettingsgraad en de huidige vraag. Dynamische prijzen worden onmiddellijk bijgewerkt op je booking engine en de boekingskanalen.

 

Virtuele creditcards accepteren

Onze Channel Manager herkent CVS/CCV codes en slaat kaartinformatie op in het Property Management Systeem. Daarnaast worden updates van creditcardgegevens geaccepteerd bij wijziging en annulering van de reservering.

Geïntegreerde connecties met populaire OTA's

Wij zijn al gekoppeld aan de meest gewaardeerde boekingskanalen.

Dat betekent dat je eenvoudig de koppeling met je favoriete kanalen kunt inschakelen in het Connectiviteitscentrum, waarna je meteen kunt beginnen met het verkopen van je kamers. En het beste van alles? Wij rekenen geen extra kosten voor de meeste OTA integraties. 


LEES MEER

OTAs Mockup

 

 

Maximaliseer je online zichtbaarheid

 

De meeste mensen bekijken meer dan één OTA voordat ze een kamer boeken. Met onze Channel Manager kan je jouw voorraad verkopen op meerdere OTA's om ervoor te zorgen dat je altijd zichtbaar bent wanneer potentiële gasten op zoek zijn!

  

 

RoomRaccoon Channel Manager

 

Automatiseer je prijzen met Yield Management

Met onze gebruiksvriendelijke yield management functie kan je de kamerprijzen automatisch aanpassen. Je kunt de prijzen verhogen of verlagen afhankelijk van de bezettingsgraad, dag van de week of de vraag.

 

LEES MEER

yield management landscape