Hotelreserveringssysteem

Gebruiksvriendelijke en flexibele hotel software

Het reserveringssysteem van RoomRaccoon kan ingezet worden bij zowel kleine als grote hotels. Alle reserveringen in één handig overzicht en veilig ‘in de cloud’.

 Maak een gratis account aan!

Efficiënt reserveringssysteem nodig?

Profiteer dan van de hotel software van RoomRaccoon

Hotelreserveringssysteem

Een hotelreserveringssysteem, ook wel Property Management Systeem genoemd, is software om alle hotelreserveringen op een efficiënte en gemakkelijke manier te beheren. Maar daarnaast heeft een hotel reserveringssysteem nog een aantal andere handige opties. Zo kun je bijvoorbeeld automatisch facturen op laten maken, dus je hoeft nadien niet meer met Word of Excel een factuur op te stellen. Maar middels deze hotel software wordt er na een reservering ook direct een bevestigingsmail verstuurd naar de boeker. Wordt er een specifieke hotelkamer boeking geannuleerd? Dan wordt dit ook rechtstreeks doorgevoerd binnen het hotel reserveringssysteem.

Handige koppelingen

Wanneer je gebruik wilt maken van de hotel software van RoomRaccoon, dan kun je ook profiteren van onze handige Channel Manager. Hiermee is het mogelijk om de beschikbaarheid van de hotelkamers automatisch te updaten op externe boekingskanalen (OTA’s). Komt er bijvoorbeeld een boeking binnen vanuit Expedia, dan wordt dit rechtstreeks doorgevoerd in het hotel reserveringssysteem. De channel manager zorgt er dan voor dat diezelfde hotelkamer niet meer wordt getoond op de andere boekingskanalen of op de website. Een ideaal stukje software waarmee je een hoop tijd kunt besparen en die vervelende overboekingen kunt voorkomen.

Meer directe boekingen?

Een van de meest rendabele functionaliteiten van onze hotel software is de online Booking Engine. Hiermee creëer je de mogelijkheid dat bezoekers een hotelkamer kunnen boeken via jouw eigen website. Komt een bezoeker bij jou op de website, dan kan deze persoon binnen jouw website zelf een hotelkamer boeken op de gewenste data. Het grootste voordeel hiervan is dat je over deze boekingen geen commissiekosten hoeft te betalen. Verder is het gewoon fijn dat er direct een kamer geboekt kan worden, geen onnodige communicatie meer over de mail, gewoon een directe boeking! Het percentage met meer directe boekingen kan oplopen tot maar liefst 27%.

Direct meer tijd besparen?

Profiteer dan van het hotel reserveringssysteem van RoomRaccoon. Tal van handige functionaliteiten die ervoor zorgen dat jij meer rendement behaalt met jouw hotel, tegen een vast bedrag per maand. Geen hoge installatiekosten of aanschaf van dure hardware, het hotelreserveringssysteem van RoomRaccoon werkt overal en waar je maar wilt. Wil je thuis een aantekening toevoegen aan een specifieke boeking? Dat is geen enkel probleem want RoomRaccoon werkt volledig in de Cloud. Wil je snel een rapportage maken omtrent de bezettingsgraad van je hotel van de afgelopen maanden? Slechts met één muisklik creëer je een overzichtelijke rapportage.

Snel profiteren van het hotelreserveringssysteem?

Maak dan geheel vrijblijvend een gratis account aan!

Account aanmaken!

HALLO COLLEGA

Wat onze klanten zeggen

RoomRaccoon is nu al best lang geleden bij ons geïmplementeerd en ik, als een van de medewerkers van het Bliss Boutique Hotel, mocht er mee werken. Mijn vorige ervaringen met hotel reserveringssystemen zijn op zijn zachtst gezegd ingewikkeld geweest. Bij RoomRaccoon heb je geen combinatieletters of cijfers nodig, maar is alles overzichtelijk. Je kunt zo naar de verschillende lagen klikken. Het feit dat RoomRaccoon van elke gast een speciale rate of wens kan onthouden is meer dan ideaal en wordt zeer gewaardeerd door de gast!

P.S. Ook ben ik blij van het papieren reserverings'systeem' af te zijn ;-).

Stephanie Bliss Hotel

Villa BBB is sinds oktober 2016 overgegaan met ons reserveringssysteem naar RoomRaccoon. Tot nu toe bevalt het ons uitstekend!

Het systeem is helemaal ingericht en aangepast naar onze wensen. Het werkt zeer flexibel. Zeer handig is de link met het versturen van een bevestiging en factuur. Wat ik echt fijn vind, zijn de “add-ons” die overzichtelijk in de agenda staan, zoals bijvoorbeeld de aankomsttijd van onze gasten, het ophalen van de sleutel of extra arrangementen die bijgeboekt worden. Deze kunnen helemaal op maat, voor Villa BBB vermeld worden. Ook de zoekfunctie “zoek nummer of gast” vind ik super handig.

Kortom, wij zijn erg tevreden met het gebruik van RoomRaccoon!

Franny VillaBBB

Via Google hebben wij RoomRaccoon gevonden. Vanwege de mooie en professionele uitstraling hebben we contact gezocht. Wij zaten niet op onze plek bij onze vorige aanbieder en voor een vergelijkbare prijs krijg je veel meer bij RoomRaccoon. Natuurlijk hebben we niet alleen op prijs de afweging gemaakt, maar zijn we ook erg blij met de professionele en servicegerichte benadering. Het systeem zelf is erg gebruiksvriendelijk, vele malen beter dan onze excel sheetjes ;-) Wij hopen nog jaren succesvol te zijn, mede dankzij het team van RoomRaccoon

Kris Nieuw Uilenburg