Hello, hello...

Wij kijken er naar uit om kennis te maken!

Het Team

Meet the Raccoons

Uiteraard hebben wij foto's gekozen waar we er allemaal nog een stuk jonger uit zien...

Tijmen

Tijmen van Dijl

Co-founder & head of technical development

Tijmen kan niet zonder uitdaging. Met meer dan 12 jaar software-development ervaring is Tijmen 'the master' of focus. Tijmen communiceert graag per mail (ookal zit je letterlijk naast hem).

Nadja new

Nadja Buckenberger

Co-founder & head of product development

Denk je aan een carrièrevrouw, dan denk je aan Nadja. Naast het runnen van haar eigen hotel is ze full-time bezig met RoomRaccoon. Nadja straalt elke dag van oor tot oor, vooral wanneer ze over haar werk praat.

derk2

Derk Martens

Sales Manager

De hotellerie is er bij Derk (onze Wolf of Willemstreet) met de paplepel ingegoten. Na het afronden van de Hotelschool in Maastricht, heeft Derk ervaring opgedaan bij Van Der Valk. Dus met zijn kennis kan hij jou van handige tips & tricks voorzien! 

Martien2

Martien van der Valk

Account Manager

Geboren om hotelier te zijn! Met veel ervaring in de hotellerie (General Manager van Van der Valk) en de opleiding Bedrijfskunde, kan Martien je veel over het hotelwezen vertellen. Martien is vrolijk en direct. Wij hebben al veel met elkaar gelachen...

Genya

Genya van Belzen

Content Marketeer

Onmogelijk om een spelfoutje te vinden. Genya weet haar aanstekelijk leuke, persoonlijkheid te vertalen in woorden. Nauwkeurig in wat ze doet en vooral leuk om mee samen te werken. 

Fern 2

Fern Bazuin

Account Manager

Van een taal barrière is geen sprake. Onze ’native speaker' Fern zet de eerste grote stappen richting de UK markt om het bereik van RoomRaccoon te verbreden.

Anouk 2

Anouk Buikema

Support/Onboard Manager

Anouk is vriendelijk, behulpzaam en recht-door-zee; de ideale combinatie voor onze supportafdeling. Heb je een vraag over RoomRaccoon's software? Anouk staat graag voor je klaar!

Fernanda

Fernanda Campestrini e Silva

Account Manager

Fernanda is onze Portugese schoonheid! Ze heeft veel kennis van de hotellerie gekregen door haar vorige baan bij de bekendste OTA van de wereld. Fernanda is gelukkig wanneer ze mensen kan helpen en met... koffie!

Paco

Francisco Muñoz

Account manager

Francisco is geboren in Málaga en wilde graag iets betekenen voor alle Spaanse hoteliers. Met ruime ervaring in de hotel industrie weet hij alle vragen te beantwoorden en dit doet hij het liefst in het Spaans. En nog liever onder genot van een kopje koffie!

Marie

Marie Catherine Wetzels

Marketing Manager

Vol ambitie om de internationale markt te veroveren en RoomRaccoon's naam wereldwijd op de kaart te zetten! Marie Catherine is als Marketing Manager altijd op zoek naar mooie uitdagingen!

Marie

Gertjan van Wijk

Online marketeer

Vol ambitie om RoomRaccoon optimaal en internationaal te laten presteren in de organische zoekresultaten van Google. Gertjan is als online marketeer altijd op zoek naar nieuwe kansen en uitdagingen!

Jory

Jory Vennix

Developer

Vol enthousiasme en passie levert Jory een uitstekende bijdrage aan het fixen van bugs en het optimaliseren van de software.

Veronica

Veronica Perna

Account Manager

Veronica is onze accountmanager voor de Italiaanse markt. Na haar afstuderen in Italië heeft ze in China, het Verenigd Koninkrijk en Spanje gewoond. Ze houdt van reizen, lekker eten en vind het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten.

We’re at your service!

TeamRaccoon

En dit vinden

wij nu echt belangrijk

Het team van RoomRaccoon heeft affiniteit met de horeca en dan vooral met hotels en B&B's. Wij weten hoe het is om op zoek te zijn naar een reserveringssysteem zonder de vakterminologie onder de knie te hebben. PMS, Channel Manager, Booking Engine? Ook wij snapten er eerst niets van... Omdat wij niet de enige met dit probleem bleken te zijn en omdat bestaande oplossingen voor een waanzinnige prijs werden aangeboden, vonden wij dat er een einde aan moest komen.

 paw2 

Helder

Geen ingewikkelde prijsstructuur met verborgen kosten voor 'modules' of dure 'opstartkosten' en ook zeker geen lange contractverplichtingen. Gewoon alles-in-één!

Makkelijk

Gebruiksvriendelijke software vinden wij belangrijk; RoomRaccoon is voor iedereen te gebruiken en flexibel afstembaar op de behoeftes van ieder hotel of B&B.

Betaalbaar

Een middelgroot hotel of B&B draait een andere omzet dan een groot hotel. Logisch! Net zo logisch dat de prijs hierop is afgestemd. Het is onze bedoeling jouw geld te besparen en geen extra kosten te genereren.

Support

Wij vinden het belangrijk om bereikbaar te zijn. Bel ons, mail ons of app ons... Wat jij maar wilt. Wij zijn horecatijden gewend en weten dat jij aan het werk bent wanneer de meeste bedrijven dit niet zijn.

Horecava 2017

Innovation Award Won!

Begin 2016 dachten wij... Hey, we hebben best een leuk product! Dus we hebben ons aangemeld voor de grote Horecava Innovation Award selectie. Na een zenuwslopende pitch voor een ervaren jury waren wij door naar de eindselectie. 

En toen? Was het afwachten. Op de Horecava 2017 werd het dan bekend gemaakt. Toen we persoonlijk (dankzij de Nederlandse files) begeleid werden vanaf de Entree van de Horecava naar de Innovation Lab wisten wij het eigenlijk al een beetje. Dit is wel serieus! En ja hoor... Ookal hebben wij de prijs binnen onze rubriek niet kunnen pakken, het publiek heeft wel overall voor ons gestemd. THX EVERYONE!

mac 1

Raccoons: 'problem solvers'

Dat zijn wij ook! De reden waarom wij dan ook gekozen hebben voor onze naam (just in case you wonder). Uit eigen ervaring weten wij waar je als hotelier of eigenaar van een B&B tegenaan kan lopen. Zijn het niet altijd de kleine dingen? 

  •  Raccoons zijn slim
  •  Raccoons zijn flexibel
  •  Raccoons zijn super cute...