Oplossingen

Het enige hostel management systeem dat echte resultaten oplevert

Beheer je accommodatie met de meest efficiënte en gebruiksvriendelijke hostel management software. RoomRaccoon's alles-in-één systeem wordt compleet geleverd met een PMS, Channel Manager en Booking Engine.

BOEK EEN DEMO

RoomRaccoon Hostel Solutions

 

Eén systeem. Talloze functies.

RoomRaccoon is het meest complete hostel management systeem voor accommodatie managers die streven naar een hogere bezettingsgraad, hogere inkomsten en een betere gastervaring. 

 

Je profiteert van ons bekroonde Property Management Systeem, Channel Manager en Booking Engine. Alles wat je nodig hebt om jouw accommodatie succesvol te maken.

 

 

 

Property Management System (PMS)


Met het PMS kan je alle interne zaken beheren, zoals reserveringen, voorkeuren van gasten en de beschikbaarheid van kamers. Daarnaast kun je met RoomRaccoon's software voor hostels direct automatisch facturen en bevestigingsmails versturen. Lees meer

Channel Manager


Een Channel Manager zorgt voor de verbinding tussen OTA's en het PMS. Met het PMS kan je eenvoudig de beschikbaarheid van kamers en prijzen beheren, terwijl de Channel Manager ervoor zorgt dat de wijzigingen direct worden doorgevoerd naar de externe boekingskanalen. Lees meer

Booking Engine


De Booking Engine is een effectieve software tool voor hostels. Het zorgt ervoor dat bezoekers van je website direct een kamer kunnen boeken in een van je accommodaties. Dit gebeurt zonder derde partijen en OTA's, zodat je geen commissie kosten hoeft te betalen voor de boeking. Lees meer

 

 

Een hostel management systeem dat overal voor efficiëntie zorgt 

Zorg dat jouw hostel op de automatische piloot werkt en richt je aandacht op de gastervaring.  

 

Bereik je niet genoeg mensen?

Verkoop je kamers op meerdere boekingskanalen zoals Booking.com en Airbnb, allemaal vanaf één plek. 

 

Gemiste upsell kansen?

Genereer meer inkomsten per beschikbare kamer met geautomatiseerde upselling tijdens online check-in en wanneer gasten direct boeken.

 

Weloverwogen beslissingen nemen?

Observeer je hostel in detail met onze prestatierapporten die je gegevens tonen zoals de gemiddelde verblijfsduur en de conversieratio van je booking engine. 

 

Meer self-service opties bieden aan gasten?

Speel in op de moderne gast die het gemak zoekt van online inchecken en digitale deurcodes.  

 

De communicatie met je gasten vereenvoudigen?

Houd je gasten altijd op de hoogte met automatische e-mails zoals een boekingsbevestiging, pre-verblijf, post-verblijf, betalingsverzoeken en meer!

 

Customise your property

RoomRaccoon integrates with 138+ third-party solutions. 

Our partners are hand-selected industry experts that can help your business grow in even more ways. They offer a wide range of tools and features like accounting automation and revenue management.

 

ONTDEK DE INTEGRATIES

 

 

FAQs1. Welke alles-in-één hostel management systeem functies heb je nodig?

 

Je budget is misschien beperkt, in tegenstelling tot grote hotelketens. Maar dat betekent niet dat je niet mee kan komen met de rest. RoomRaccoon's alles-in-één hostel management systeem is gemaakt met onafhankelijke eigenaren als uitgangspunt, met grote doelen en hoge verwachtingen voor een hogere omzet en productiviteit.

  • Eenvoudiger front desk management
  • Beheer en distributie van boekingssites
  • Geavanceerde rapportage
  • Beheer van gastcommunicatie
  • Verhoogde inkomsten per klant
  • Automatische verwerking van betalingen

 

2. Wat zijn de kosten van RoomRaccoon's hostel management software?


Hostels hoeven niet hetzelfde te betalen als hotelketens met 100 kamers. Daarom zijn onze pakketten gebaseerd op het aantal kamers van jouw accommodatie. Hostel managers kunnen kiezen tussen onze Entry-, Starter- en Premium pakketten die het beste aansluiten bij de behoeften van hun accommodatie.

Maak een afspraak voor een demo op een tijdstip dat voor jou uitkomt en wij laten je zien hoe je efficiënter kunt worden, de inkomsten kunt verhogen en de gastervaring kunt verbeteren.