Online Check-In

Geen lange rij meer voor de receptie, geen ergernis meer bij gasten die na een lange reis naar hun kamer willen, geen eindeloze administratieve handelingen en geen fysiek contact meer nodig met de gast met de online check-in in jouw RoomRaccoon!

 

In veel gevallen kan het nuttig zijn voor gasten om voor aankomst online in te checken. Dit bespaart niet alleen tijd bij het inchecken, maar dient ook als extra zekerheid dat de gast aankomt. Heb je een accommodatie zonder receptie of wil je dat jouw gasten het openstaande bedrag een aantal dagen voor het inchecken betalen? De online check-in is de perfecte oplossing en kan eenvoudig worden opgezet in RoomRaccoon.

 

Wanneer de gast de pre-arrival e-mail ontvangt, heeft hij of zij de mogelijkheid om online in te checken. Zodra ze op de link hebben geklikt, worden ze doorgestuurd naar de online incheck pagina waar ze alle belangrijke informatie over de boeker en de gast moeten invoeren. Op die manier kan de exacte aankomsttijd worden opgegeven. 

 

Deze eenvoudig te installeren technologie zal je helpen om je werkzaamheden te organiseren, makkelijker en contactloos laten verlopen, waardoor er meer tijd ontstaat voor persoonlijke interactie met je gasten. Win-win toch?